Pašėlusios naktys sekso simboliui – jau praeitis

Sekso simbolis tarė „sudie“ meilės žaidimams. Aerobikos guru, feministė ir viena garsiausių Holivudo aktorių Jane Fonda (80 m.) prisipažino – po solidaus jubiliejaus sekso ir romantiškų pasimatymų jos gyvenime nebeliko. Tūkstančiams vyrų kraują kaitinusi aktorė, pristatydama savo naujausią filmą „Knygų lentyna“, neslėpė: „Su visu tuo baigta.“

 Dviejų „Oskarų“ savininkė ir trijų vaikų motina J.Fonda įsitikinusi, kad sprendimą, kada tarti „sudie“ seksui, kiekvienas priima pats.<br> „Scanpix” nuotr. 
 Dviejų „Oskarų“ savininkė ir trijų vaikų motina J.Fonda įsitikinusi, kad sprendimą, kada tarti „sudie“ seksui, kiekvienas priima pats.<br> „Scanpix” nuotr. 
Dviejų „Oskarų“ savininkė ir trijų vaikų motina J.Fonda įsitikinusi, kad sprendimą, kada tarti „sudie“ seksui, kiekvienas priima pats.<br>„Scanpix” nuotr.
Dviejų „Oskarų“ savininkė ir trijų vaikų motina J.Fonda įsitikinusi, kad sprendimą, kada tarti „sudie“ seksui, kiekvienas priima pats.<br>„Scanpix” nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

„Lietuvos rytas“

2018-06-15 14:44

Nuotaikingoje romantinėje komedijoje, kuri praėjusią savaitę pradėta rodyti ir Lietuvos kino salėse, pasakojama, kaip keturios pagyvenusios damos atranda gyvenimo džiaugsmus perskaičiusios garsųjį erotinį romaną „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“.

Jane iki šiol atrodo pribloškiamai ir yra be galo populiari. Ji ir pati visai neseniai tvirtino, kad sulaukusi garbaus amžiaus vis dar jaučiasi jauna.

Vis dėlto pašėlusios naktys liko praeityje.

Dviejų „Oskarų“ savininkė ir trijų vaikų – dukterų Vanessos, Mary ir sūnaus Troy – motina J.Fonda įsitikinusi, kad sprendimą, kada tarti „sudie“ seksui, kiekvienas priima pats.

„Aš į pasimatymus nebevaikštau. Man jau aštuoniasdešimt, ir tik nuo mūsų priklauso, kada su visu tuo yra baigta“, – atviravo Holivudo legenda.

Tris kartus išsiskyrusi J.Fonda su mylimuoju Richardu Perry (75 m.) skirtingais keliais pasuko praėjusiais metais po aštuonerių metų draugystės.

Dar prieš šešerius metus seksualiąją Barbarelą suvaidinusi J.Fonda sakė: „Man 74-eri, ir mano seksualinis gyvenimas niekuomet nebuvo toks visavertis.“

Tuomet moteris atvirai kalbėjo apie savo intymų gyvenimą ir pasakojo, kad dažnai mylėdamasi su Richardu mato jį tokį, koks jis buvo prieš trisdešimt metų.

Dar po metų J.Fonda nieko neslėpdama prisipažino, kad ruošdamasi vaidmeniui „Netflix“ serialui „Greisė ir Frankė“ („Grace and Frankie“) išbandė įvairius sekso žaisliukus.

„Išbandėme įvairius vibratorius. Naudokis arba prarasi tokią galimybę, tiesa?“ – tuomet kalbėjo J.Fonda.

Po skyrybų su R.Perry moteris tvirtino daranti pertrauką ir naujų meilužių neieškosianti.

„Kvaila manyti, kad peržengus 60 metų slenkstį seksualinis gyvenimas baigiasi.

Galbūt tokio amžiaus vyrai turi tam tikrų problemų, bet mums, moterims, priešingai – su amžiumi tampa tiktai lengviau.

Mes atviriau ir laisviau kalbame apie tai, kas mums patinka lovoje, o kas ne.

Ir taip priprantame prie savo kūno, kad mums jau vėlu jo gėdytis. O jei nenorime santykių, jų neužmezgame.

Visai neseniai išsiskyriau su savo vyriškiu ir dabar neplanuoju iš naujo su kuo nors suartėti.

Nesakau „niekada“: turiu draugų, kuriems per 90 metų, ir visi jie dar eina į pasimatymus.

Tiesiog po trijų sutuoktinių ir tuzino meilužių pavargau nuo partnerystės, tad kol kas darau pertrauką“, – atviravo Holivudo legenda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.