Paliko vyrą dėl 18-mečio: „Jaučiausi kaip maniakė!“

Nelaimingoje santuokoje skendusi moteris leido sau mėgautis aistra vos mokyklą baigusiam jaunuoliui. Ji iki šiol sulaukia smerkiančių žvilgsnių, tačiau niekada nesigaili savo sprendimo.

 Kai prasidėjo jų santykiai, Seanui tebuvo 18 m.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Kai prasidėjo jų santykiai, Seanui tebuvo 18 m.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Kendra tvirtina, kad Seanas - geriausias jos draugas.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Kendra tvirtina, kad Seanas - geriausias jos draugas.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Po trejų drauge praleistų metų pora susituokė.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Po trejų drauge praleistų metų pora susituokė.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 16, 2018, 5:41 PM

Kendra Mallory pradėjo susitikinėti su Marku būdama vos dvidešimties.

„Kai susipažinome, desperatiškai troškau būti mylima. Markas buvo 30-metis barmenas, rašęs man eilėraščius ir meilę prisipažindamas žinutėmis. Pasirodo, jeigu jaunai, menkai savimi pasitikinčiai merginai nuolat kartosi, kokia ji graži ir šauni, ji tave įsimylės ir netgi susituoksite“, – ironiškai pradėjo Kendra.

Tačiau laikui bėgant ji tapo labiau užtikrinta savimi, o poros santykiai išsivystė į kasnaktinius skandalus ir rėksmingus ginčus.

„Nuo minties, kad būsiu su Marku amžinai, man prasidėjo panikos priepuoliai“, – prisipažino moteris.

Berniukas tapo vyru

Ji su vyru įsikraustė gyventi pas Kendros tėvus. Pasak jos, Markas tapo verksmingu kankiniu, kamuojamu Piterio Peno komplekso (kompleksas pasireiškia ryškiu asmenybės nebrandumu. – Red.).

„Mūsų santykiai pasiekė tokią ribą, kai net vengdavau būti su juo dviese. Kai jo oda paliesdavo manąją, man fiziškai pasidarydavo negera. Po poros mėnesių daugumą naktų jau miegojau ant sofos.

Kol mūsų santykiai dužo, mano sesuo laikinai parsikraustė į tėvų namus – grįžusi iš koledžo norėjo su šeima praleisti žiemos atostogas. Su seseria į miestą atvyko ir būrys jos draugų, kurie buvo pasirengę ištuštinti mano tėvų šaldytuvą ar, reikalui esant, pernakvoti ant sofos“, – prisiminė Kendra.

Vienas sesers draugų – Seanas – tapo antruoju jos vyru. Jiedu buvo pažįstami nuo tada, kai jam tebuvo 15 metų.

„Ne kartą esame vakarieniavę prie šeimos stalo – visada pastebėdavau, jog vaikinas dailus, tačiau neteikiau toms mintims reikšmės.

Kai sesuo parvyko atostogoms, nebuvau Seano mačiusi kelis mėnesius. Per tą laiką jis iš berniuko išaugo į įspūdingą 18 metų vyrą. Vieną pirmųjų atostogų dienų Seanas užsuko į svečius. Nenoriu sakyti, kad man užgniaužė kvapą, nes tai skamba taip nuvalkiotai... Pasakysiu taip: pirmą kartą, kai vėl jį pamačiau, mano plaučiai atsisakė tinkamai funkcionuoti“, – prisiminė Kendra.

Seanas buvo aukštas tamsiaplaukis gražuolis, palaimintas auksiniai rusva oda, juodomis akimis ir šypsena, praskaidrinančia dieną.

Kadangi Markas dirbo barmenu, jis su žmona namuose retai būdavo vienu metu.

„Gyvenimas su tėvais taip pat apribojo mano veiklą, todėl daugiausia laiko praleisdavau su sese ir jos draugais. Taip pat ir Seanu. Pastebėjau, jog sesei su draugais einant kur nors kitur, Seanas likdavo su manimi. Žiūrėdavome filmus, juokaudavome ir ilgai kalbėdavomės.

Jaučiausi kaip maniakė! Buvau 25 metų, jau baigusi teisės studijas, o jis buvo 18-metis, ką tik baigęs mokyklą! Bet tarp mūsų vyravusi chemija buvo nepaneigiama. Atsirado stiprus ryšys, o oras tarp mūsų tiesiog įsielektrino. Buvau įkvėpta naujam gyvenimui.

Mintys sukosi vien apie Seaną. Mano oda švytėjo taip, kaip būna tik įsimylėjus. 18-metis man parodė, ką reiškia trokšti kito ir būti trokštamai“, – sakė moteris.

Iššūkis meilei - kariuomenė

Tai tęsėsi dvi savaites, per kurias ir taip įtempti Brendos santykiai su vyru pradėjo žulgti. Naujųjų metų išvakarėse jiedu susipyko taip, jog skambėjo visi namai. Jos tėvas netgi buvo priverstas įsikišti ir nutraukti ašarų kupiną barnį.

Kai Markas kitą sykį grįžo iš darbo, Kendra paprašė jo išeiti visam laikui.

„Kraudamasis daiktus jis verkė. Nekantriai stebėjau jį besiruošiantį ir svarsčiau, ką tuo metu veikė Seanas. Po dviejų dienų mudu su juo pirmą kartą pasibučiavome. Nutraukiau savo atsakingus santykius su 30-mečiu vardan aistringo susižavėjimo 18-mečiu. Tokio susižavėjimo, kurį regiausi atsiminti visą gyvenimą ir kada nors papasakoti savo vaikams, kokia maištinga kadaise buvau.

Šeima ir draugai susirūpino mano pasirinkimais. Markas, kuris sužinojo apie Seaną, vieną naktį atsiuntė man neapykantos kupiną žinutę, visaip išvadino ir patarė kreiptis į terapeutus. Jo žinutė man nerūpėjo. Praleidau visą gyvenimą elgdamasi taip, kaip derėtų, stengdamasi atitikti socialines normas. Niekas nebuvo man padėjęs pasijusti tokiai gyvai, kaip buvimas su Seanu“, – pasakojo ji.

Po dviejų nuostabių kartu praleistų savaičių Seanas išvyko į kariuomenę. Tai buvo detalė, apie kurią Kendra stengėsi negalvoti visą romantišką bendravimo laiką. Moteris nuvežė mylimąjį į kariuomenės biurą ir jie susitarė pamėginti išsaugoti santykius per atstumą.

„Taigi, spėju, dabar tu mano mergina?“ – sumurmėjo Seanas automobilyje.

Jap. Tikriausiai, taip“, – laiminga atsakė Kendra.

Tačiau jos galvoje šėlo panika. Moteris prisimena tarsi girdėjusi savo pačios riksmą: „Tau 25 metai!!!” Tačiau ji nepaisė minčių ir leido sau tiesiog jausti.

„Kai sustojau prie kariuomenės biuro, jis mane pabučiavo ilgu, svaiginančiu bučiniu. Paklausė, ar susitiksime per jo išleistuves. Nežinojau nei kada, nei kur jos turėtų vykti, tačiau žinojau, kad būsiu ten.

Pirmą sykį per savo gyvenimą leidausi į kažką visiškai neplanuotai. Nenutuokdama, kokia laukia ateitis. 25 metų diplomuota teisininkė susitikinėja su 18-mečiu būsimu jūreiviu. Ir ką?“ – į avantiūrą leidosi Kendra.

Melas, išdavystė ir santuoka

Ji teigė negalinti tvirtinti, kad jų santykiai buvo lengvi. Buvo ir melo, ir išdavysčių, ir širdies skausmo. Taip pat vėlyvo vakaro skambučių, verkimo ir rėkimo telefonu.

„Kitus dvejus su puse metų praleidome vėl ir vėl daužydami vienas kitam širdis. Bet po kiekvieno smūgio vis tiek sugrįždavome vienas pas kitą. Ir galiausiai, klijuodami sudaužytas širdis, artimai pažinome kiekvieną kito dalelę.

Užaugome drauge. Mūsų santykiai buvo augimo ir destrukcijos ciklas. Kiekvieno individualybė jungėsi į bendrą buvimą kas kartą, kai stengėmės atkurti santykius“, – atviravo Kendra.

Po trejų metų nuo santykių pradžios ji išėjo iš darbo, persikraustė į San Diegą ir ištekėjo už Seano. Žinoma, prieš tai jis paprašė jos atlikti visus šiuos veiksmus.

„Dėl savo pasirinkimo išgirdau daug nuomonių, vis dar sulaukiu smerkiančių žvilgsnių kai žmonės sužino mūsų gimimo metus. Tačiau esu laiminga. Negaliu apibūdinti, kaip jaučiuosi su Seanu. Tačiau jis – mano geriausias draugas, mano filmų žiūrėjimo partneris, didžiausias gerbėjas, nuoširdžiausias kritikas, paslapčių saugotojas ir gyvenimo meilė“, – vardijo Kendra.

Parengė Joana Gimberytė-Juronė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.