Egzotiškąją Holivudo aktorę Tessą Thompson traukia ir vyrai, ir moterys

Viena egzotiškiausių Holivudo aktorių Tessa Thompson (34 m.) nebijo išsiskirti iš minios ir drąsiai kalba ne tik apie savo odos spalvą, bet ir apie seksualumą. Neseniai amerikietė prisipažino – ji jaučia aistrą ir vyrams, ir moterims.

Nors nei T.Thompson (nuotr. kairėje), nei J. Monae nebeslepia, kad jas traukia skirtingų lyčių žmonės, tiesiai šviesiai jiedvi nepripažįsta, kad yra pora.<br>„Scanpix” nuotr.
Nors nei T.Thompson (nuotr. kairėje), nei J. Monae nebeslepia, kad jas traukia skirtingų lyčių žmonės, tiesiai šviesiai jiedvi nepripažįsta, kad yra pora.<br>„Scanpix” nuotr.
 Janelle Monae.
 Janelle Monae.
Daugiau nuotraukų (7)

„Lietuvos rytas“

Jul 29, 2018, 12:55 PM, atnaujinta Jan 6, 2020, 2:26 PM

Tokių filmų kaip „Krydas: gimęs kovoti“, „Toras. Pasaulių pabaiga“, „Kai svyla padai“ ir televizijos serialo „Vakarų pasaulis“ žvaigždė T.Thomson, prisipažinusi esanti biseksuali, pasidžiaugė, kad šeima ją visapusiškai palaiko ir dėl nieko nesmerkia.

Jau keletą metų kalbama, kad žinomą aktorę itin artimi santykiai sieja su dainininke, dainų kūrėja ir aktore Janelle Monae (32 m.). Ji šių metų pavasarį žurnalui „Rolling Stone“ prisipažino esanti panseksuali.

Panseksualumas – pastaraisiais metais vis dažniau vartojamas terminas, norint apibūdinti seksualumą.

Panseksualus žmonės gali sudominti nepriklausomai nuo biologinės lyties ir lytinio identiteto. Jie yra atviri pažintims tiek su vyrais, tiek su moterimis, tiek su transeksualais ir su trečiąja lytimi.

Nors nei T.Thomson, nei J. Monae nebeslepia, kad jas traukia skirtingų lyčių žmonės, tiesiai šviesiai jiedvi nepripažįsta, kad yra pora, ir kalba užuominomis.

Paklausta apie jųdviejų santykius Tessa kalbėjo, kaip sunku rasti pusiausvyrą tarp privatumo ir matomumo.

„Tai sudėtinga, nes Janelle ir aš esame viešumos labai nemėgstantys žmonės ir bandome laviruoti tarp noro turėti asmeninę erdvę ir troškimo naudotis savo platforma bei įtaka“, – neseniai žurnalui „Net-a-Porter“ aiškino T.Thomson.

Taip pat gražuolė pridūrė: „Aš kai kuriuos dalykus galiu priimti kaip savaime suprantamus dėl savo šeimos. Ji tokia laisva, tad kiekvienas galime būti, kuo tik norime.

Mane lygiai taip pat traukia ir vyrai, ir moterys. Jei parsivedu moterį arba vyrą namo, mes apie tai net neprivalome diskutuoti.“

Tessa su Janelle yra kartu pasirodžiusios ant raudonojo kilimo, aktorė filmuojasi beveik visuose draugės vaizdo klipuose, o kai kurios jųdviejų bendros nuotraukos atrodo itin jausmingos.

Ir nors J.Monae tvirtino dar iki galo nepažinusi savęs, T.Thomson kalbėjo atviriau.

Aktorė neslėpė iš visos širdies mylinti Janelle.

Pasak jos, jos esančios labai artimos ir vibruoja tais pačiais dažniais.

O paklausta, ar jos neerzina kalbos apie jųdviejų santykius, Holivudo aktorė tvirtino, kad nė kiek.

Tessa linkėjo visiems turėti tokią laisvę ir paramą, kokios sulaukia iš savo mylimų žmonių.

„Tačiau daug žmonių to neturi. Taigi ar aš turiu teisę apie tai kalbėti? Ar mano pareiga kalbėti apie tai? Ar mano pareiga viešojoje erdvėje pasakyti, kad tai yra mano žmogus?“ – retoriškai klausė T.Thompson.

Apkalbų aktorė sulaukia ne tik dėl seksualinės orientacijos, bet ir dėl stiliaus. Moteris nevengia ant raudonojo kilimo pasirodyti su itin akį rėžiančiomis suknelėmis, kurias ji labai mėgstanti.

Dar viena nuolatinių kalbų tema – Tessos odos spalva ir rasė. Ji – iš Panamos kilusio juodaodžio muzikanto Marco Anthony Thomsono ir pusiau meksikietės, pusiau baltaodės duktė.

Tessai tebuvo treji, kai išsiskyrė jos tėvai.

Nuo to laiko mergaitė augo tarp dviejų JAV pakrančių – vakarų ir rytų.

Gimtajame Los Andžele su motina, o su tėvu per savo atostogas – Niujorke.

Ne kartą būsimoji aktorė keitė ir mokyklas – jose sunkiai pritapdavo prie bendraamžių ir tapdavo patyčių auka.

„Vienoje mokyklų buvo itin ryškus rasizmas.

Ten turėjau daugybę problemų dėl patyčių.

Vaikai paprastai su tuo susitaiko, jie gana atsparūs, bet mano mama su tuo nesitaikstė“, – pasakojo antropologiją koledže studijavusi T.Thompson.

Savo biseksualumą pripažįsta ne viena garsenybė

Garsiosios „Saulėlydžio“ sagos žvaigždė aktorė Kristen Stewart (28 m.) kadaise ne vienus metus susitikinėjo su kolega iš tos pačios trilogijos Robertu Pattisonu (32 m.), o dabar artimai draugauja su bendraamžiu modeliu Stella Maxwell. Prieš metus aktorė „The Guardian“ leidiniui yra sakiusi: „Tu nesi susipainiojęs, kai esi biseksualus. Tai visiškai nėra painu.“

T.Thompson kolegė iš serialo „Vakarų pasaulis“ Evan Rachel Wood (30 m.) dar prieš šešerius metus savo „Twiteryje“ paskelbė, kad yra biseksuali. Po metų aktorė tame pačiame socialiniame tinkle vienam savo gerbėjui aiškino, kad bet kokios etiketės yra apgaulingos, nes jos neišskiria translyčių žmonių.

Filmų „Greiti ir įsiutę“, „Avataras“ žvaigždė Michelle Rodriguez (40 m.) taip pat neslepia esanti neabejinga abiejų lyčių atstovams. Žurnalo „Entertainment Weekly“ paskelbta „geriausia lotynų kilmės aktorė Holivude“ šiam leidiniu yra sakiusi: „Esu išbandžiusi abu kelius. Elgiuosi kaip tinkama. Aš per daug smalsi, kad neišbandyčiau, kai galiu tai daryti. Vyrai man kelia susidomėjimą. Taip pat ir moterys.“

Kai jaunos Holivudo aktorės Bellos Thorne (20 m.) gerbėjas socialiniame tinkle paklausė, ar ji yra biseksuali, Bella atsakė vienu žodeliu: „Taip.“ Po kiek laiko, aktorė gerbėjams, kurie klausė jos patarimo, kaip pranešti apie savo biseksualumą tėvams, patarė būti nuoširdiems ir drąsiems: „Negali visą laiką slėpti, kas esi ir kad nori būti laimingas.“

Socialiniame tinkle praėjusiais metais apie biseksualumą gerbėjams prisipažino ir televizijos serialo „Vaikštantys numirėliai“ žvaigždė Danielis Newmanas (37 m.).

Kad yra biseksualus, prieš daugiau nei dvidešimt metų yra prakalbęs ir muzikos grupės „Green Day“ solistas Billie Joe Amstrongas (46 m.). Rokeris garsiajame interviu homoseksualų žurnalui „The Advocate“ sakė: „Man atrodo, kad aš visada buvau biseksualus. Manau, kad žmonės gimsta biseksualūs ir tik tėvai bei visuomenė sako, kad tai tabu. Mūsų galvose įsišakniję, kad tai yra blogai, nors tai nėra blogai. Tai – gražus dalykas.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.