Pamatę gražuolės vaikiną aplinkiniai jų meilę vadina „nenormalia ir šlykščia“

Moteris ir jos neįgalus mylimasis jaučiasi atradę tikrą meilę. Kasdienybę temdo tik aplinkiniai, teigiantys, kad jų pora „nenormali ir šlykšti“.

 Internete jie atsako ir į sekėjų užduodamus klausimus.<br> Instagramo nuotr.
 Internete jie atsako ir į sekėjų užduodamus klausimus.<br> Instagramo nuotr.
 Pora beprotiškai įsimylėjusi jau 3 metus.<br> Instagramo nuotr.
 Pora beprotiškai įsimylėjusi jau 3 metus.<br> Instagramo nuotr.
 2018-aisiais jie įsikraustė gyventi kartu.<br> Instagramo nuotr.
 2018-aisiais jie įsikraustė gyventi kartu.<br> Instagramo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jan 21, 2019, 1:25 PM

Poros istorija aprašyta portale „The Sun“. Hannah Aylward (25 m.)– sveika, įgali moteris. Ji jau trejus metus susitikinėja su Shane'u Burcawu (25 m.) – vyru, sergančiu stuburo raumenų atrofija. Šį meilės romaną daugelis nepažįstamų vadina „nenormaliu“ bei „pasišlykštėtinu“.

Bjaurūs komentarai

Pora turi savo „Youtube“ kanalą, kuriame dalijasi įkvepiančiais vlogais apie neįprasto tipo santykius. Publikavę pirmąją video seriją jie susilaukė daugybės bjaurių komentarų.

„Kaskart kai išleidžiame naują savo vlogo seriją, žmonės pradeda komentuoti kaip išprotėję. Jie svarsto, kodėl, po galais, mes susitikinėjame“, – pasakojo jie.

Viena mergina pavadino jų santykius „nenormaliais ir visiškai pasišlykštėtinais“. Kitas komentatorius rašė, kad Shane'as atrodo geras vyrukas, bet jo partnerė kartu yra arba dėl pinigų, arba dėl „varžtų galvoj trūkumo“.

Visgi netrūko ir porą palaikančių. Vienas komentatorius teigė, kad jų meilė jį įkvepia: „Aš taip pat sergu stuburo raumenų atrofija. Kai matau jus ir suprantu, kad tokie santykiai įmanomi, man širdyje gera.“

Per daug stereotipų

Pora susipažino po to, kai Hannah pasižiūrėjo dokumentinį filmą apie Shane'o gyvenimą. Ji parašė vaikinui žinutę ir taip jie susitiko. Vaizdo įrašais apie savo gyvenimą įsimylėjėliai pradėjo dalintis prieš pusmetį, o juos kuria įvairiausiomis temomis.

Pavyzdžiui, viename naujausių vaizdo įraše jie aptaria galimybę turėti vaikų. Taip pat prenumeratoriai gali matyti juos besiglaustančius ant sofos, atliekančius buities darbus ar stebėti jų išvykas.

„Mūsų tikslas – žmonių akyse normalizuoti negalią ir tokius santykius. Kai Hannah ir aš lankomės viešumoje, aplinkiniai dažnai nusprendžia, kad esame brolis ir sesuo. Ar kad ji – mano padėjėja, slaugė. Ar, dar blogiau, mano mama. Dėl mano negalios žmonėms sunku suprasti, kaip galime būti pora.

Stereotipų apie negalią sklando daugybė. Vienas iš skaudžiausių stereotipų – kad neįgalieji negeba ar nėra verti kurti romantinius santykius“, – sakė vaikinas.

Jis tvirtino, kad vos gavęs Hannos žinutę jautė turįs ją pamatyti. Dabar pora jau gyvena kartu.

Parengė Joana Gimberytė-Juronė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.