Miegamajame Naujųjų naktį pamatytas vaizdas merginą sukrėtė iki sielos gelmių

Naujųjų metų išvakarėse vieno vaiko motina Abigail Cannings (22 m.), gyvenanti Plymute Anglijoje, užtiko savo sugyventinį Rossą Portsmuoth (25 m.) jų miegamajame užsiimantį seksu su jos geriausia drauge Emily.

 Šokiruota ir pavargusi nuo šventimo Abigail užmigo ant svetainėje stovinčios sofos. <br> 123rf asociatyvi nuotr.
 Šokiruota ir pavargusi nuo šventimo Abigail užmigo ant svetainėje stovinčios sofos. <br> 123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 22, 2019, 5:25 PM

Tai nutiko 2015 m. Paskambinusi ir pasveikinusi draugus su Naujaisiais, Abigail, ieškodama Rosso, užlipo laiptais į viršų ir slapta pamatė, kaip sugyventinis svetimoteriauja.

Abigail pasakojo: „Pradžioje mūsų santykiai buvo nuostabūs. Mes taip vienas kitą mylėjome. Gyvenimas atrodė tobulas“.

Kai 2015 m. rugpjūtį pora susipažino per bendrus pažįstamus, juos apėmė tokia aistros ugnis, kad kibirkštys žiro į šalis. Tad, praėjus mėnesiui, jie nusprendė gyvenimą kurti kartu.

Abigail pasakojo: „Mes nepaprastai mylėjome vienas kitą. Nesirūpinome, kad pernelyg skubame, kai susiradome, kur gyventi kartu. Atrodė, kad taip ir turi būti“.

Norėjo išsiverkti draugei

Tačiau, praėjus keturiems mėnesiams, 2015 m. gruodį Rossas nutolo nuo Abigail ir kartą pasakė, kad nežino, ar dar nori būti su ja.

Abigail prisiminė: „Buvo Naujųjų metų išvakarės ir planavome triukšmingai praleisti naktį. Tuomet netikėtai Rossas pareiškė, kad abejoja dėl mūsų bendros ateities. Tai mane sukrėtė iki sielos gelmių“.

„Susiginčijome. Kad nusiraminčiau, išėjau iš namų ir patraukiau pas draugę. Išgyvenau, kad žlugo mūsų naujametiniai planai. Todėl tikėjausi, kaip visada, išsiverkti ant draugės peties. Tačiau Emily nebuvo namuose. Kai paklausiau jos motinos, kur ji yra, ši atsakė, kad pas mus. Nustebau ir nieko nelaukusi tekinomis pasileidau atgal“, – pasakojo moteris.

Grįžusi namo, Abigail pamatė Rossą švenčiantį su draugais. Nusprendusi užmiršti barnį, ji prisijungė prie švenčiančiųjų.

Liko šokiruota vaizdo

Abigail dalinosi prisiminimais: „Rossas ir aš susitaikėme bei kartu linksminomės visą vakarą. Skaičiavome laikrodžio dūžius, o, išmušus dvylika, pūtėme vakarėlių švilpynes. Buvo nuostabu. Tačiau, vos sulaukus Naujųjų metų, aš pamačiau, kaip Rossas kartu su Emily pasišalino iš kambario. Man dėl to nekilo jokių įtarimų. Juk visi buvome draugai. Iki keturių gurkšnojau su bičiuliais. Tuomet supratau, kad iki šiol Rossas nesugrįžo į svetainę. Nuėjau į mūsų miegamąjį ir, atidariusi duris, pamačiau lovoje gulinčius Rossą ir Emily. Jie abu buvo iki pusės apsinuoginę. Mano širdis pažiro į milijoną šukių. Apsiverkiau ir išbėgau. Negalėjau patikėti, kad jie šitaip su manimi pasielgė“.

Šokiruota ir pavargusi nuo šventimo Abigail užmigo ant svetainėje stovinčios sofos. Ją prabudino iš gretimo kambario sklindantys Rosso ir Emily mylėjimosi garsai.

„Negalėjau patikėti tuo. Aš juos girdėjau ir nuo to man pasidarė šlykštu. Liepiau sau užmigti. Kai ryte pabudau, pamačiau juos žiūrinčius į mane prasikaltusiais žvilgsniais. Jie atsiprašinėjo. Teisinosi, kad buvo girti. Aš aprėkiau juos ir liepiau niekada prie manęs nesiartinti“, – pasakojo Abigail.

Nutraukė santykius

Tą dieną išduota Abigail nutraukė visus santykius su Rossu ir liepė jam išsikraustyti.

„Savaitės bėgyje Rossas ir Emily tapo pora. Jie draugavo penkis mėnesius. Matydama juos kartu, jaučiausi plėšoma į gabalus. Niekad nebuvau labiau gyvenime išduota. Per naktį netekau vaikino ir geriausios draugės. Tikėjausi su vaikinu triukšmingai sutikti Naujuosius metus, o jis juos atšventė permiegodamas su kita“, – karčiais išgyvenimais dalinosi moteris.

„Po to aš susilaukiau mažo berniuko, vardu Samuelis. Jam dabar du metai. Dabar viską darau, kad savo sūnui būčiau gera mama“, – prisipažino Abigail.

Buvo pakalbintas ir Rossas. Jis sakė: „Na, viskas, ką aš galiu pasakyti, yra tai, kad to savo gyvenimo momento aš neprisimenu“. Paklaustas, ar sutinka, kad Naujųjų metų išvakarėse jis apgavo Abigail su jos geriausia drauge, Rossas atsakė: „Na taip, apgavau“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.