Moteris prieš pat gimdymą sužinojo apie baisią vyro išdavystę

Abby Davies (29 m.) iš Plimuto, Didžiosios Britanijos, patyrė tai, ką tenka patirti ne vienai moteriai – vyro išdavystę. Tačiau skaudžiausia tai, kad apie vyro išdavystę ji sužinojo likus tik dviem savaitėms iki gimdymo.

 Skaudžiausia tai, kad apie vyro išdavystę Abby sužinojo likus tik dviem savaitėms iki gimdymo.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
 Skaudžiausia tai, kad apie vyro išdavystę Abby sužinojo likus tik dviem savaitėms iki gimdymo.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 7, 2019, 3:21 PM

Siūlome susipažinti su istorija, kurią Abby Davies papasakojo laikraščiui „The Sun“.

Tiesos diena

Abby pramerkė akis. Ją prikėlė tamsoje apgraibom vaikščiojantis jos vyras Danielis (31 m.). Pusiau per miegus Abby paklausė, ką šis veikia. Danielis atsakė, kad jam paskyrė dirbti rytinę pamainą.

Ankstyvas Danielio darbas Abby nesukėlė jokių įtarimų. Jai rengiantis po trijų savaičių gimdyti vyras nutarė padirbėti papildomai.

Abby vėl užmigo. Išsimiegojusi, ji nusprendė Danieliui padaryti staigmeną – neįspėjusi jį aplankyti. Tad įsisodino į automobilį dukrą Tiffany, kuriai dabar aštuoneri, ir išvyko į restoraną, kuriame dirbo jos vyras. Pakeliui dar užsuko į parduotuvę ir nupirko būsimam vaikui šliaužtinukus su užrašu „Pats geriausias tėtis“. Įsivaizdavo, kaip šypsosis Danielis pamatęs tokius šliaužtinukus.

Įėjusi į restoraną, Danielio už baro nerado. Staiga pamatė restorano vadybininką. Šis išvydęs Abby su dukra sumišo. Moteris jam nusišypsojo ir pasakė, kad atėjo aplankyti vyro. Stojo nejauki tyla. Galiausiai vadybininkas pralemeno, kad tądien jos vyras nedirba.

Abby suprato, kad vadybininkas kažką žino, ko ji nežino. Nuo sumišimo išraudusi moteris pasakė, kad tai nesąmonė – šiandien rytą jis išvyko į darbą.

Vadybininkas žvelgė į Abby su užuojauta akyse. Neištvėrusi Abby stvėrė dukrą ir išbėgo iš restorano. Ji nežinojo, ką daryti.

Likusią dienos dalį Abby praleido namuose, slampinėdama iš vieno kambario į kitą. Ją kankino klausimai, kur dabar yra Danielis ir ką žino vadybininkas.

Danielis

Su Danieliu Abby susipažino prieš penkerius metus ir iš karto be proto jį pamilo. Nuo jo pastojo. Susituokė prieš pat gimstant Tiffany. Gimus jai džiaugėsi, kad turi nuostabią mažą šeimą.

Po kiek laiko Abby ir Danielis nusprendė susilaukti dar vieno vaiko. Praėjus dvejiems metams po Tiffany gimimo jie vėl pradėjo džiaugsmingai laukti gandrų.

Einant trečiajam nėštumo trimestrui, Danielis pasikeitė. Jis dirbo barmenu restorane. Abby įprato, kad jis grįžta vėlai ir išgėręs su draugais. Tačiau blogiausia, kad jis pradėjo nuo jos tolti.

Danielio niekad nebūdavo namuose. Iki paryčių dirbdavo arba išgėrinėdavo. O būdamas namuose paprastai sirgdavo pagiriomis.

Danielis pradėjo dirbti papildomas pamainas. Taip jis esą norėjo geriau pasiruošti šeimos pagausėjimui. Susirūpinusi Abby prašė jo mažinti apsukas.

Tuo pat metu Danielis pradėjo nesiskirti su savo telefonu. Jis jį visur su savimi nešiodavosi.

Žinutės „Nelauk“ vakare tapo įprastos.

Kartą vieną naktį Danielis Abby parašė, kad eina susitikti su savo draugu Timu. Susirūpinusi Abby parašė Timui prašydama neleisti Danieliui nusigerti. Timas netrukus atrašė, kad Danielis ne su juo, kad pastarojo jis seniai nematęs.

Tą naktį Abby laukė prie durų sugrįžtančio Danielio. Šiam apgirtusiam peržengus namų slenkstį, paklausė, kaip laikosi Timas. Sumirksėjęs akimis, atsakė, kad puikiai. Abby prisipažino, kad žino, jog su Timu jis neleido laiko. Pričiuptas Danielis aiškino, kad iš tikrųjų jis naktinėjo su bendradarbiais, o apie susitikimą su Timu sumelavo dėl to, kad nenorėjo jaudinti Abby.

Danielio pasiaiškinimas Abby neįtikino, tačiau ji neturėjo jėgų ginčytis. Ji juo norėjo tikėti.

Sally

Po įvykio restorane Abby neapleido jausmas, kad kažkas jai už nugaros vyksta. Sutrikusi ir pasimetusi parskubėjo namo. Netrukus grįžo ir Danielis.

Abby tiesiai šviesiai paklausė Danielio, ar jis su kuo nors susitikinėja. Šis atsakė neigiamai. Tada paklausė, ar jis ką nors darbe įsimylėjęs. Ir vėl sulaukė neigiamo atsakymo.

Abby reikalavo, kad Danielis pasakytų tiesą. Tačiau pastarasis nesakė nė žodžio. Abby neliko nieko kita, kaip liautis klausinėjus. Vis dėlto besilaukiančios moters instinktas jai kuždėjo, kad kažkas čia ne taip.

Kai, atėjus nakčiai, Danielis užmigo ant sofos, Abby nusprendė nepraleisti progos. Mat Danielis ant kavos stalelio paliko be priežiūros savo telefoną.

Panaršiusi telefone, Abby rado žinutę moteriai, vardu Sally. Joje buvo rašoma: „Labas, katyte. Esu namie. Bet miegu ant sofos. Mes daugiau niekada nesusitaikysime. Ilgiuosi tavęs“.

Abby įsiuto. „Katytė“ buvo jos katės vardas. Abby pykino. Ji nesuprato, ką reiškia frazė „susitaikysime“. Negi jie buvo kada išsiskyrę, klausė savęs Abby.

Abby prisijungė prie Danielio feisbuko paskyros ir iš karto aptiko nuorodas į Sally.

Abby sužinojo, kad, kaip ir Danielis, Sally dirba tame pačiame restorane padavėja.

Kelias nuotraukas su Danieliu Sally netgi buvo pažymėjusi.

Abby įsiuto. Prikėlė Danielį ir sviedė jam į veidą telefoną. Šį kartą jis neturėjo kaip išsisukti. Bandė teisintis, kad yra tik susižavėjęs mergina darbe. Tačiau netrukus pripažino ir bučinius. Priremtas prie sienos, Danielis pasakė, kad jam reikia pagalvoti, ir išėjo.

Grįžo po kelių valandų. Buvo be vestuvinio žiedo. Prisipažino, kad miega su Sally.

Abby verkė. Ašaros tekėjo skruostais. Ji negalėjo suprasti, kaip Danielis galėjo taip pasielgti. Abby jautė, kaip, likus kelioms dienoms iki gimdymo, griūva jos pasaulis. Siekdama nusiraminti, ji sėdo į automobilį ir ilgai važinėjo.

Sūnaus gimimas

Kelias dienas Abby buvo apėmusi nežinia. Ji ieškojo išeities iš susidariusios padėties. Negalėjo valgyti ir užmigti. Susirūpinusi ginekologė paskyrė Abby vaistų, paskubinančių gimdymą. Jos teigimu, saugiau yra gimdyti anksčiau, o ne vėliau.

Gimdyme dalyvavo ir Danielis. Tačiau, vyrui pasiūlius palaikyti už rankos, Abby nežinojo, pasinaudoti pasiūlymu ar ne.

Kadangi sūnus, vardu Jesse, gimė pirma laiko, reikėjo kelioms dienoms likti ligoninėje. Naujagimį gydė nuo geltos.

Abby ir Danielis su meile žvelgė į sūnų. Tačiau moteris jautėsi kaip keistame sapne. Ji norėjo, kad visi būtų kaip viena šeima. Tačiau Abby klausė savęs, kaip po visko, kas nutiko, ji gali pasitikėti Danieliu...

Grįžus iš ligoninės namo, Abby nusprendė galutinai išsiaiškinti, kas nutiko. Ji prisijungė prie feisbuko ir susisiekė su Sally. Jai parašė: „Tu patinki mano vyrui. Jūs verti vienas kito“.

Sally atsakymas šokiravo. Ji atsiprašė už tai, kad santykiai su Danieliu nuėjo per toli, ir pasakė, kad viskas baigta.

Sally rašė, kad Danielis jos daugiau nebedomina. Tik Danielis nenori nutraukti santykių. Ji net paprašė naujo baro, kuriame įsidarbino, viršininko, kad neleistų įeiti Danieliui matytis su ja.

Tai, ką sužinojo iš Sally, buvo paskutinis lašas, perpildęs Abby kantrybės taurę. Abby išvarė Danielį ir padavė prašymą skirtis.

Abby sutiko naują draugą. Jo vardas Charlie ir jam 34 metai. Abby teigia, kad Charlie yra nuostabus ir užvedantis. O Danielis, pasak jos, vietoj šeimos pasirinkęs padavėją, liko vienas ir degantis iš gėdos – gavo, ko nusipelnęs.

Neliko nepakalbintas ir Danielis. Jis sakė: „Žinoma, jaučiuosi blogai. Tai pats gėdingiausias dalykas, kokį tik esu gyvenime padaręs. Tai sugriovė mano gyvenimą. Maldavau Abby atleidimo netrukus po to, kai permiegojau su kita moterimi. Aš iš karto prisipažinau Abby. Neturiu daugiau ką šiuo klausimu pasakyti. Aišku viena, padariau klaidą, kainavusią man šeimą“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.