Vaidai Skaisgirei vietoj jaukios šeimos šventės – atostogos su vedusiu vyru

„Visada sakau, kad gerai ten, kur vyksti geros nuotaikos, gerai nusiteikęs“, – apie atostogas Turkijoje kalbėjo televizijos laidų vedėja ir prodiuserė Vaida Skaisgirė (28 m.). Poilsis prabangiame viešbutyje Antalijos kurorte buvo būtent toks, nors žinoma moteris ten atostogavo be šeimos. Vyrą ir sūnų palikusi Lietuvoje, V.Skaisgirė laiką Turkijoje leido ir vedusio vyro draugijoje. Įsimylėjėliai užfiksuoti ne tik drauge einantys į paplūdimį, bet ir besibučiuojantys.

 Nors jau kuris laikas kalbama apie braškančią Rolando ir Vaidos santuoką, nė vienas apie tai neatvirauja.<br> G.Bitvinsko nuotr.
 Nors jau kuris laikas kalbama apie braškančią Rolando ir Vaidos santuoką, nė vienas apie tai neatvirauja.<br> G.Bitvinsko nuotr.
 P.Loda.
 P.Loda.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 10, 2019, 9:50 PM, atnaujinta May 28, 2019, 11:55 AM

Praeityje žinomas krepšininkas, o dabar televizijos prodiuseris Rolandas Skaisgirys (50 m.) su šešiamečiu sūnumi Atu Velykas atšventė sodyboje Šakių rajone. Tėvas ir sūnus ne tik daužė margučius, bet ir drauge lauko aikštėje žaidė krepšinį.

V.Skaisgirė tuo metu rengėsi atostogoms Turkijoje. Ji pasirinko Velykas ne su šeima, o su draugais ir vedusiu vyru. Tarp moters bendrakeleivių buvo ir bendrovės „Kauno būstai“ direktorius Povilas Loda su devynmečiais dvyniais sūnumis.

Oficiali P.Lodos sutuoktinė Rūta Lodienė į Turkiją neskrido.

Nors jau kuris laikas kalbama apie braškančią Rolando ir Vaidos santuoką, nė vienas apie tai neatvirauja.

R.Skaisgirys tik prasitarė, kad gegužės 21 dienos vidurdienį jis pateiks vaizdo reportažą. Kodėl pasirinko būtent šią datą, prodiuseris neatskleidžia.

Kalbėdamas apie Velykas prodiuseris tvirtino jas šventęs sodyboje su sūnumi. Be žmonos.

„Mano tikslas – užauginti sveiką ir išmintingą sūnų. O suaugę žmonės, Vaida – taip pat, patys pasirenka, kaip gyventi, ir patys prisiima atsakomybę už savo poelgius“, – teigė R.Skaisgirys.

Nors Antalijoje V.Skaisgirė ir jos bendrakeleivis stengėsi viešai nerodyti savo jausmų, ypač prie P.Lodos sūnų, likę vieni jie aistringai bučiavosi, o ankstų rytą drauge traukė į paplūdimį.

P.Loda atsisakė kalbėti apie savo santykius su V.Skaisgire. Išgirdęs klausimą vyras pokalbį iškart nutraukė.

Bet oficiali P.Lodos sutuoktinė R.Lodienė prasitarė, kad jai šie santykiai nėra paslaptis.

– Ar žinote apie jūsų vyro santykius su V.Skaisgire? – „Lietuvos rytas“ paklausė R.Lodienės.

– Tai labai asmeninė tema, nenorėčiau apie tai kalbėti.

– Tačiau jums tai nėra naujiena?

– Ne, ne naujiena.

– Ar jūsų dvyniai sūnūs vyko su tėvu į Turkiją?

– Taip.

– Ar ir jūs vykote drauge?

– Ne.

– Ar su P.Loda jūs esate išsiskyrę?

– Ne.

– Turime žinių, kad 2011 metais jūsų sutuoktinis P.Loda jus taip sumušė, kad net teko atlikti operaciją Kauno klinikose. Ar tai tiesa?

– Tokių asmeninių dalykų aš nekomentuoju. Jei apie tai radote informacijos, vadinasi, ji kažkur yra. Aš nieko nei tvirtinu, nei neigiu – tiesiog nenoriu tame dalyvauti.

Nors V.Skaisgirė noriai pasakojo apie atostogas Turkijoje, apie savo santykius su vedusiu vyru nebuvo linkusi atvirauti. Žinoma moteris neslėpė, kad jos santuoka su R.Skaisgiriu yra. Teismą jau pasiekė skyrybų dokumentai.

Skaisgiriai susituokė 2013 metų liepą Barbadose.

– Kodėl rinkotės atostogas Turkijoje, o ne kokioje nors labiau egzotiškoje vietoje? – V.Skaisgirės paklausė „Lietuvos rytas“.

– Šioje vietoje esu be fantazijos. Turiu labai daug darbo, tad neatsimenu, kada buvau normalių atostogų. Tai buvo greičiausias, paprasčiausias variantas, ir tiek.

Rinkausi atostogas su „viskas įskaičiuota“, baseinu, paplūdimiu. Dabar toks laikas, kad tiesiog norėjosi išsivėdinti galvą.

***

Visą straipsnį skaitykite šeštadienio „Lietuvos ryto“ priede „Gyvenimo būdas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.