Išduota moteris mylimajam paspendė klastingus spąstus

Kai Sophie Sinclair vaikinas Danielis atšalo, jos neapleido įkyrus jausmas, kad jis ją apgaudinėja su kita. Tad 23 metų mama iš Halifakso Anglijoje nusprendė paspęsti jam spąstus: susikurti netikrą Facebooko profilį ir išprovokuoti pakviesti į pasimatymą.

 Sophie norėjo tikėti Danieliu, tačiau jautė, kad jis meluoja.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
 Sophie norėjo tikėti Danieliu, tačiau jautė, kad jis meluoja.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-06-15 14:37

Kaip jai sekėsi, mergina pasidalino su naujienų portalu „The Sun“. Siūlome su papasakota istorija susipažinti ir jums.

Savo istoriją Sophie pradėjo pasakoti nuo to, kaip susidraugavo su Danieliu.

Pašėlusi meilė

Su vaikinu mergina susipažino 2013 m. draugo namuose rengtame vakarėlyje. Jo metu Sophie žvilgsnis susidūrė su juodaplaukio nepažįstamojo žvilgsniu. Tačiau to nesureikšmino, nes buvo įsitikinusi, kad ji jo nedomina. Pasirodė, kad apsiriko. Po kelių minučių Sophie pamatė, kad nepažįstamasis eina į jos pusę. Jam priėjus arčiau, mergina pažino, kad nepažįstamasis iš tikrųjų yra senas mokyklos draugas.

Sophie išraudo pajutusi įsispitrijusias į ją Danielio akis. Danielis jai visada patiko, tačiau niekada nedrįso jo užkalbinti.

Praėjus nedaug laiko po pažinties vakarėlyje įvyko pirmasis poros pasimatymas. Dar po kelių dienų Danielis prisipažino meilę.

Poros santykiai rutuliojosi pašėlusiu greičiu. Jie puikiai derėjo prie vienas kito. Tad atrodė, kad pats likimas lėmė, kai po kelių savaičių per Valentino dieną pora apsigyveno kartu.

Po dviejų metų porai gimė sūnus. Sophie jautėsi kaip niekada laiminga. Ji dievino šeimą. Negalėjo atsidžiaugti ir Danieliu, kuris pasirodė besąs rūpestingas tėvelis.

Keistas elgesys

Tačiau po kiek laiko Danielis pradėjo keistai elgtis – šalintis nuo šeimos gyvenimo ir būti įnykęs į savo telefoną.

Sophie motinystę derino su darbu. Todėl vos spėjo suktis ir jai reikėjo pagalbininko namuose. Tačiau vietoj to, kad padėtų, Danielis akis nuo ekrano atitraukdavo tik keletai akimirkų ir vėl skubėdavo prie jo.

Sophie dūsavo, kad be jos ir Danielio dar yra trečias – telefonas.

Kurį laiką Sophie manė, kad Danielio prisirišimas prie telefono yra nekaltas užsiėmimas. Tačiau kartą peržiūrinėjant Danielio Facebooko draugų sąrašą ją ištiko šokas – kiek daug jame figūravo merginų!

Minėtas faktas sukėlė Sophie įtarimus. Nepaisant visų pastangų nuvyti dvejones, jos neapleido jausmas, kad kažkas negera vyksta su jos vaikinu.

2015 m. spalį Sophie prarado savitvardą ir slapta patikrino Danielio Facebooko profilį. Krečiama nervinio drebulio ji naršė po profilį. Galiausiai atrado tai, kas patvirtino jos juodžiausius nuogastavimus, – flirtuojančias žinutes nepažįstamai moteriai. Vienoje iš jų buvo parašyta „Labukas, meilute“.

Sophie ištiko šokas. Ji negalėjo patikėti, kad tuo metu, kai ji rūpinosi jų vaiku, Danielis Facebooke flirtavo su atsitiktinėmis moterimis.

Įtūžusi Sophie užsipuolė vaikiną, tačiau šis neigė, kad darė ką nors bloga. Bandė aiškinti, kad ta moteris buvo tik jo pažįstama. Vis dėlto tokios kalbos Sophie neįtikino. Ji manė, kad reikalai yra gerokai rimtesni. Danielis ją išvadino paranoike ir pavyduole. Sophie norėjo tikėti Danieliu, tačiau jautė, kad jis meluoja.

Paspendė spąstus

Tuomet Sophie galvoje gimė planas. Norėdama išsiaiškinti, ar Danielis nemeluoja, moteris nusprendė susikurti netikrą Facebooko paskyrą ir apsimesti Danielio svajonių moterimi.

Ką Sophie padarė pirmiausia, tai įsijungusi kompiuterį naršyklės paieškos laukelyje suvedė frazę „karštos tatuiruotos merginos“ ir iš išmestų paveikslėlių išsirinko puikią nežinomos moters nuotrauką. Ją įkėlė į profilį ir pasivadino „Daisy“. Po to į profilį prikėlė Xbox žaidimų nuotraukų ir memų. Žinojo, kad jie yra puikus jaukas Danieliui užkibti.

Sophie tyliai troško, kad Danielis neįkliūtų į paspęstus spąstus. Išsiuntusi iš Daisy paskyros pasiūlymą draugauti, ji nerimastingai laukė.

Danielis netruko čiupti masalą. „Labas, gražuole“ parašė, priimdamas kvietimą draugauti. Sophie širdis plyšo per pusę...

Visas tris dienas, kai Danielis, vaidindamas laimingą šeimą, slapta susirašinėjo su Daisy, Sophie jautėsi šlykščiai.

Moteriai buvo skaudu matyti, kai Danielio sugedimas skleidžiasi keičiantis žinutėmis. Tačiau ji pasiryžo eiti iki galo.

Netikras pasimatymas

Vieną dieną nuo laiptų Danielis šūktelėjo, kad jam padarytų arbatos, kol jis maudysis vonioje. Į virtuvę Sophie nuėjo sukąstais dantimis.

Po kelių akimirkų, mirkdamas vonioje, Danielis parašė Daisy žinutę, klausdamas, kada būtų galima susitikti.

Sophie buvo priblokšta Danielio nervų šaltumo. Jis skendėjo burbuluose, o ji turėjo jo laukti virtuvėje.

Danielis paprašė Sophie, kad ši užliptų į viršų ir nutrintų jam nugarą. To moteriai jau buvo per daug. Trindama nugarą ji tyliai siuto.

Nusileidusi žemyn, Sophie Daisy vardu susitarė dėl netikro pasimatymo trečiadienį.

Po kiek laiko Danielis pareiškė, kad trečiadienį jis pasiliks pas draugą. Sukandusi dantis ir vos slėpdama pyktį Sophie tam neprieštaravo.

Tą vakarą Danielis išėjo kaip planuota. Tačiau planas vos nesugriuvo, kai vyriškis išreiškė norą prieš susitinkant pasikalbėti su Daisy.

Sophie apėmė panika. Juk Danielis galėjo atpažinti jos balsą.

Sophie davė Danieliui draugės telefono numerį. Kai juo vyriškis paskambino, ji atsiliepė mėgdžiodama aukštuomenės kalbėseną.

Sophie bijojo, kad Danielis vis tiek ją atpažins. Tačiau jį greitai užbūrė jos sultingas balsas ir dėl to nesuprato, kad kalba su savo mergina. Sophie negalėjo atsistebėti Danielio kvailumu.

Sophie kiek galėdama stengėsi palaikyti malonų pokalbį, tačiau galiausiai pyktis paėmė viršų. Į telefoną ji išrėkė „Čia aš, Sophie. Visą laiką buvau aš, tu idiote!“ Iš apstulbimo Danielis tepasakė „Ką?“.

Atgavęs amą, vyriškis bandė gudrauti. Tikino žinojęs, kad visą tą laiką bendrauja su Sophie. Tačiau šį kartą moteris tokiais absurdiškais išsisukinėjimais nepatikėjo ir Danielis viską atvirai prisipažino. Maldavo atleisti ir nepalikti jo.

Danieliui nepavyko suminkštinti Sophie širdies. Ji nusprendė, kad geriausia jiems bus išsiskirti. Šiuo metu moteris neliūdi ir yra susiradusi naują širdies draugą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.