Dukros vestuvių proga mama pateikė nemalonią staigmeną

Dukrų vestuvės mamoms didelė šventė ir kartu rūpestis. Rūpinasi ne tik dėl dukrų, bet ir dėl savęs. Laužo galvas, kaip ta proga deramai pasipuošti.

 Nuotaka nusprendė neprieštarauti mamai dėl jos pasirinktos aprangos.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
 Nuotaka nusprendė neprieštarauti mamai dėl jos pasirinktos aprangos.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
 Moters įkelta mamos suknelė.<br> Reddit nuotr.
 Moters įkelta mamos suknelė.<br> Reddit nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 28, 2019, 10:50 AM

Kalbant apie dalyvavimą vestuvėse, galioja viena auksinė taisyklė – nesirengti baltai. Ir nors dauguma žmonių žino šią taisyklę, tačiau, deja, būna ir išimčių.

Kaip nurodo „The Sun“, ieškodama patarimo į „Reddit“ kreipėsi viena būsimoji nuotaka. Ją trikdė tai, kad jos mama nusprendė vestuvių dieną dėvėti baltą derinį.

Klausdama, ar derinys ne pernelyg nuotakiškas, moteris pasidalino jo nuotrauka. Joje matome plevenantį dviejų dalių rinkinį iš tiulio: A formos sijoną ir palaidinukę uždaru kaklu.

Nors suknelę primenantis derinys išmargintas rožinės ir pilkos spalvos augaliniais motyvais, tačiau vis dėlto jame vyrauja balta spalva.

Kiti „Reddit“ vartotojai netruko pareikšti savo nuomonę. Vienas rašė: „Man tokia apranga būtų pernelyg nuotakiška. Su baltos spalvos mase ir taftos audiniu ji peržengia nuotakai priklausančios teritorijos ribas“.

Kiti vartotojai tam pritarė. Vienas iš jų netgi sakė, kad lengvai įsivaizduoja taip apsirengus pačią nuotaką.

„Tokioje situacijoje pati gal ir galėtum jaustis gerai, tačiau kiti svečiai greičiausiai susinepatoginę suktų akis šalin, visko prisigalvotų ir apkalbėtų, nežinodami, kad tu tam davei sutikimą“, – rašė „Reddit“ vartotojas.

„Tiesiog nematau, kad kam nors būtų gerai, jei koks nors vestuvių dalyvis ateitų apsirengęs baltai“, – sakė kitas vartotojas.

Viena būsimoji nuotaka atskleidė, kad tokiu deriniu ji buvo pasipuošusi per savo dovanų įteikimo jaunajai vakarėlį. Ji rašė: „Derinys yra pernelyg primena nuotakos drabužius. Tokį sijoną segėjau per savo dovanų įteikimo jaunajai vakarėlį. O ką, jei ji tą sijoną derintų su kitokia palaidinuke ar, atvirkščiai, palaidinukę – su kitu sijonu? Ar tai nebūtų mažas kompromisas?“

Atsirado „Reddit“ vartotojų, kurie manė kitaip ir siūlė leisti mamai dalyvauti apsirengus taip, kaip nori. Vienas iš jų teigė: „Mano požiūriu, derinys visai ne nuotakos. Be to, aš visai nesijaudinčiau, jei mano mama užsimanytų taip apsirengti per mano vestuves. Aš labai pasisakau už tai, kad būtų leista žmonėms rengtis taip, kaip tik jiems užsinori, aišku, jei tai nėra tikra vestuvinė suknelė“.

Besikeičiant nuomonėmis vienas asmuo paklausė, kaip atrodo pačios nuotakos suknelė. Norėjo įvertinti, ar mamos pasirinktas derinys tikrai pernelyg panašus į nuotakos apdarą.

Temą užvedusi nuotaka atsakė: „Taiklus klausimas. Mano suknelė yra nėriniuota. Ji yra kitokio stiliaus nei mamos išsirinktas derinys, nors ir yra iš tų išmargintų augaliniais motyvais. Problemą išsprendžiau pasakydama mamai, kad ta suknelė nėra man pati tinkamiausia ir kad man svarbiausia, ar jai bus patogu ir ar jausis žavi dėvėdama tai, ką išsirinko.

Kuo ilgiau apie tai galvoju, tuo labiau suprantu, kad buvau susirūpinusi vedama savanaudiškų paskatų. Svarbiausia tai, kas laukia dienos pabaigoje – būsiu ištekėjusi už savo mylimojo.

Todėl šiandien mamai pasakiau, kad manęs netrikdo jos išsirinkti drabužiai ir kad aš džiaugiuosi jos pasirinkimu. Jei mama dėvės drabužius, su kuriais jausis laimingesnė, iš to laimės visi“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.