Ilgaamžiškumo receptas – meilė sau ir kūryba?

Tikriausiai girdėjote apie šiuo metu vis labiau populiarėjantį dokumentinių filmų ciklą „Gyvenimas virš 100 metų: Mėlynų zonų paslaptys“ (angl. „Live to 100 Secrets of The Blue Zones“), jo autorius, D. Buettner, identifikavo 5 pasaulio vietovių bendruomenes, kuriose žmonės gyvena daugiau kaip 100 metų.

Didžiausia motyvacinė konferencija „Moters Vizija“ vyks 2024 m. kovo 8 d.<br>Organizatorių nuotr.
Didžiausia motyvacinė konferencija „Moters Vizija“ vyks 2024 m. kovo 8 d.<br>Organizatorių nuotr.
Didžiausia motyvacinė konferencija „Moters Vizija“ vyks 2024 m. kovo 8 d.<br>Organizatorių nuotr.
Didžiausia motyvacinė konferencija „Moters Vizija“ vyks 2024 m. kovo 8 d.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 13, 2023, 10:00 AM, atnaujinta Nov 16, 2023, 4:12 PM

Šios penkios pasaulio bendruomenės yra: Okinawa Japonijoje, Sardinia Italijoje, Ikaria Graikijoje, Nicoya Kosta Rikoje ir Loma Linda Californijoje Amerikoje. Egzotiškos vietovės tiesa?

Tai kas gi vienijo šias bendruomenes? Ką šių vietovių senoliai daro kitaip nei visas pasaulis? Visų paslapčių šį kartą neišduosime, tačiau vieną – Jūs jau galėjote atspėti perskaitę antraštę Meilė Sau, Kūryba – šiuos aspektus senoliai paminėjo kaip svarbius gyvenimo momentus.

Svarbu atrasti tai, kas džiugina Tavo širdį, kasdien užsiimti mylima veikla, klausyti savo vidinio balso – sako jie.

O kaip atrasti tą MEILĘ SAU, kaip įgalinti save kūryboje kai gyvename tokiame skubančiame pasaulyje, kur turime pasirūpinti milijonu ir dar vienu reikalu? Kaip nepamesti savęs ir grįžti į tikrąjį AŠ?

Šiuos atsakymus Jūs rasite didžiausioje motyvacinėje konferencijoje „Moters Vizija“, kuri vyks 2024 m. kovo 8 d. 

Kuo ši konferencija bus kitokia nei prieš tai vykusios ir kuo ji Jus nustebins?

Marina Abramović – pasaulio meno ikona, kuri savo pranešimo metu pasidalins išmintimi, kaip įveikti baimes, susigrąžinti meilę sau ir įgalinti save kurti.

Ugnė Genienė savo pranešimo metu vienai iš auditorijoje esančių moterų gyvai išanalizuos veido bruožus ir apie juos papasakos. Taip pat pasidalins praktiniais patarimais, kuriuos sugrįžus į namus bus galima pritaikyti ir sau.

Iveta Jurkšienė pakvies net tris savanores užlipti ant scenos ir išmėginti teptuko ir baltos drobės sinergijos galią, kol bus skaitomas pranešimas.

Monika Dirsytė pakvies pažvelgti į nesekmes kaip į tobulėjimo įrankį ir savo pranešimo metu transliuos vieną iš savo žymių performansų.

Ineta Stasiulytė pakvies dalyves į gyvą klausimų – atsakymų sesiją, kurios metu originaliai ir vaizdingai pristatys savo temą atsakydama į dalyvių klausimus.

Ir tai tik dalis pranešėjų...

Kaip sako konferencijos organizatoriai: „Viskas kuriama Jums ir dėl Jūsų teigiamų potyrių, kurie tikime išliks atmintyje ilgam. Kurkime, mylėkime ir atraskime save, būdami bendruomenėje, kuriai rūpime.“

Konferencijos bilietai: https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/kita/moters-vizija-galia-kurti-ir-myleti-save-403493/

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.