Tik išsiskyrusi moteris suprato, kaip myli savo vyrą: viskas pasisuko netikėtai

Moteris tik po skyrybų su savo vyru suprato, kaip smarkiai jį myli. Tada įsimylėjėliai susitaikė ir dabar jaučiasi laimingesni nei bet kada anksčiau.

 Skyrybos.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
 Skyrybos.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-01-06 21:10

Amerikiečiai 52-ejų Sally Eubanks ir jos 61-erių vyras Corey išsiskyrė 2013-aisiais. Tačiau kova dėl vaikų globos privertė juos įsimylėti vienas kitą iš naujo.

Sally ir Corey jau ne vienerius metus gyveno santuokinį gyvenimą ir buvo susilaukę dviejų vaikų, bet nuolatiniai barniai privertė juos pasukti skirtingais keliais.

„Jaučiausi pažeidžiama, visiškai nepasitikėjau savimi. Dabar vėl esame kartu. Dar niekada nebuvome tokie laimingi“, – atviravo Sally.

Buvę sutuoktiniai net kelerius metus aršiai grūmėsi per savo advokatus. Tačiau aiškinantis, kam atiteks jųdviejų vaikų globa, jie vėl pradėjo bendrauti tiesiogiai.

Dabar Teksase gyvenanti pora vėl myli vienas kitą – jie sugebėjo išspręsti visas problemas, kurios prieš 10 metų paskatino juos išsiskirti.

Prieš sutikdama Corey, Sally buvo ištekėjusi. Su šiuo vyru ji susilaukė dviejų dukrų, kurioms dabar yra 26-eri ir 29-eri.

Corey taip pat buvo vedęs. Su savo pirmąja žmona jis augino du vaikus, kuriems dabar yra 33-eji ir 36-eri.

Kadangi jie abu buvo išsiskyrę, 2005 m. nusprendė apsimainyti žiedais, o po dvejų metų jiems gimė dvynukės Josie ir Tanner, kurioms neseniai sukako 16 m.

Sally pasakojo, kad Corey paskatino ją pakeisti savo karjeros kelią: buvusi viešbučio vadybininkė tapo kino pramonėje dirbančia kaskadininke.

„Viskas buvo tiesiog nuostabu, tačiau mūsų darbas reikalavo labai daug laiko, dažnai vykdavome į filmavimo aikšteles“, – prisimena moteris.

Ilgos darbo valandos bei šešių vaikų priežiūra gana greitai pradėjo neigiamai veikti jųdviejų santuoką.

„Man atrodė, kad dvynukes auginu tik aš viena, – pridūrė Sally. – O ir kiti man sakė, kad net 95 proc. kino industrijoje dirbančių porų išsiskiria. Pats Corey mane perspėjo, kad daugybė žmonių nesugeba išlaikyti savo santykių. Tačiau aš buvau užsispyrusi, tikinau, kad mes esame kitokie.“

„Tačiau man buvo sunku. Jaučiausi pažeidžiama, visiškai nepasitikėjau savimi. Vienu metu pradėjau įtarinėti, kad jis užmezgė romaną. Jis dažnai vykdavo į filmavimo aikšteles, o aš negalėdavau keliauti kartu su juo. Negana to, rūpinausi dviem kūdikiais“, – pasakojo moteris.

„Mes nemokėjome bendrauti, todėl situacija buvo prasta. Mes pykomės. Dažnai“, – pridūrė Sally, kuri buvo serialo „Nusivylusios namų šeimininkės“ aktorės Nicollette Sheridan kaskadininkė.

Pora savais keliais pasuko 2013 m., kai Corey turėjo persikelti į Bostoną, nes jis gavo darbą filmo „Transformeriai 4“ aikštelėje.

„Manau, mes nesupratome, kokį indėlį į mudviejų santuoką deda kitas žmogus, – tikino Sally. – Mes abu tam skyrėme tiek daug laiko ir energijos. Jis nesuprato, kad buvimas dvynukes auginančia namų šeimininke yra kaip kiaurą parą trunkantis darbas. Bet ir jis daug ką dėl mūsų aukojo – jis dirbdavo per atostogas ir gimtadienius. Tai ir keldavo nemažai kivirčų.“

Sally ir Corey galutinai išsiskyrė 2016 m., tačiau tuo metu kova dėl Josie ir Tanner globos dar nebuvo pasibaigusi.

Išsekę jie pradėjo bendrauti per savo advokatus, o patys užmezgė naujus santykius su kitais žmonėmis.

Galiausiai kovoje dėl dvynukių globos Sally nusprendė atstovauti save pati. Taip ji vėl pradėjo kalbėti su Corey. Gana greitai moteris suprato, kad ji vis dar jaučia kažką savo buvusiam vyrui.

2020 m. kovą ji aplankė Corey ir pasiūlė pabandyti dar kartą. Pandemiją pora praleido jau kartu.

„Tai buvo pati keisčiausia situacija mano gyvenime, – sakė Sally. – Kai nustojome bendrauti per advokatus, likau nustebinta. Supratau, kad vis dar jį myliu. Problema buvo ta, kad mes paprasčiausiai nekomunikavome.“

„Visuomet jo pasiilgau. Tomis dienomis, kai vaikus prižiūrėjo jis, aš norėdavau būti kartu su jais. Jis yra mano sielos draugas. Nors ir susitikinėjau su kitais vyrais, žinojau, kad už jų niekada netekėčiau“, – atviravo moteris.

„Galiausiai išdrįsau pasakyti: „Žinai ką, noriu su tavimi pasikalbėti ir pažiūrėti, ar mes galime rimtai svarstyti susitaikymo galimybę. Nenoriu palaikyti tik šaltų, platoniškų santykių“, – pasakojo Sally.

Corey mielai priėmė savo buvusią žmoną, o prasidėjus pandemijai pora įsikėlė į bendrus namus.

Nors po susitaikymo jau praėjo treji metai, poros meilė neblėsta. Sally teigė, kad jie nuolatos tobulina savo bendravimo įgūdžius ir stengiasi kovoti su nepasitikėjimu savimi.

„Išmokome kalbėtis. Dabar nebijome klausti, kaip mes dėl ko nors jaučiamės“, – pripažino moteris.

„Dabar jaučiuosi rami. Net jeigu pro šalį praeina graži mergina, aš jį tik paerzinu, tačiau nebesijaučiu užgauta. Taip pat skiriame daugiau dėmesio problemų sprendimui. Juk kol mylime vienas kitą, nėra jokių neišsprendžiamų iššūkių“, – aiškino Sally.

„Mes atgaivinome savo santykius ir esame nepaprastai laimingi. Kartu praleisime likusį savo gyvenimą“, – džiūgavo moteris.

Parengta pagal thesun.co.uk

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.