Ritualai, padėsiantys prieš Naujuosius išvalyti blogą energiją

Bioenergetikai tvirtina, kad Naujieji metai – ne vien pasikeitęs skaičius kalendoriuje, o ypatingai mistiškas laikas, per kurį gali įvykti tikri stebuklai! Tuo metu išsisemia energija, gauta iš Visatos, ir formuojasi nauja energija. Todėl norint sėkmingai realizuoti savo planus ateinančiais metais, reikėtų kruopščiai iš anksto jiems ruoštis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 30, 2013, 10:26 AM, atnaujinta Feb 19, 2018, 4:10 PM

Norint jaustis žvaliais ir sveikais bei netempti paskui save tarsi uodegos praėjusių metų problemų, atlikite štai tokį ritualą: pasiimkite baltą popieriaus lapą ir parašykite, kuriais pasiekimais jūs didžiuojatės, o kurie uždaviniai liko neišspręsti. Pagirkite save už savo pergales, o paskui imkitės nebaigtų darbų. Nepamirškite savo skolų. Apmokėkite visas sąskaitas ar baudas. Išspręskite turimus konfliktus, paprašykite atleidimo ir susitaikykite su savo artimaisiais, draugais, kaimynais. Laikantis šios nesudėtingos taisyklės, galite tikėtis, kad kiti metai jums bus sėkmingi!

Fengšui meistrų tvirtinimu, norint, kad jūsų namuose apsigyventų sėkmė, reikia jai paruošti vietą. Skirkite dėmesio kiekvienai savo namų kertelei ir išmeskite nereikalingus indus, tuščias dėžutes, senus laikraščius ir žurnalus.

Peržiūrėkite savo drabužinę: jei kelerius metus ten laikomi drabužiai, kurių nė karto nebuvote apsirengę, išmeskite juos arba atiduokite savo pažįstamiems ar vargstantiems žmonėms. Tą patį reikėtų padaryti ir su papuošalais, kosmetika, visokiomis smulkmenomis. Apskritai, negalima laikyti namuose sugadintų ir sulaužytų daiktų! Mat jie savo atidirbo ir susikaupė neigiamos energijos, kuriai padedant pritraukia į jūsų namus neigiamas vibracijas.

Ypatingas dėmesį skirkite buvusių partnerių dovanoms. Jei saugojate jas ar net ir toliau jomis naudojatės, išsaugote ir nepageidaujamus energinius kontaktus su tuo žmogumi. Atsikratykite tų dovanų arba bent paslėpkite jas kuo toliau nuo savo akių.

Atsikračius nereikalingų daiktų, pats laikas atlikti visuotinę tvarką. Atitraukite krėslus ir minkštasuolius, išvalykite dulkes ir iš po spintų. Pasistenkite išvalyti ir sunkiausiai prieinamas vietas.

Norint atsikratyti energinių atliekų, prieš plaunant grindis įlašinkite į vandenį kelis lašus efyro arba arbatos medžio aliejaus. Šie augalai senovėje buvo naudojami norint atsikratyti negatyvių vibracijų ir minčių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.