Ateitis – ne paslaptis: laimėkite vizitą pas astrologą N. Šuliją

Artėja laikas, kai Vilniuje prasidės magiškos, intriguojančios ir paslaptingos „Astrologijos dienos“! Tuomet galėsite laimėti asmeninę žinomų astrologų konsultaciją. Ar trokštate išgirsti savo ateitį iš Naglio Šulijos, Vaivos Budraitytės ar Astos Svirkienės lūpų?

Ar trokštate išgirsti savo ateitį iš N.Šulijos?<br>V.Balkūno nuotr.
Ar trokštate išgirsti savo ateitį iš N.Šulijos?<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 30, 2015, 12:13 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 2:49 PM

„Astrologijos dienos“ prekybos ir pramogų centre „Ozas“ Vilniuje prasidės jau vasario 5-ąją ir truks iki pat vasario 15 dienos!

Visi, šiame centre apsipirkę bent už 25 eurus (86,32 lito) ir užpildę žaidimo anketą, galės jau tą pačią dieną gauti 15 minučių trukmės konsultaciją pas salono „Du pasauliai“ būrėjus.

Taip pat tie pirkėjai dalyvaus didžiajame žaidime ir galės laimėti asmeninę žinomų astrologų – N.Šulijos, V.Budraitytės ar A.Svirkienės konsultaciją. Laimėję viešnagę pas didžiuosius astrologus galėsite laiką suderinti individualiai.

Žaidimui negalima pateikti kvitų nusipirkus dovanų kuponus, loterijos bilietus ar statymus lažybų punktuose. Nepasiseks ir blogų įpročių propaguotojams – negalima pateikti kvitų už tabako ir alkoholio prekes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.