Sėkmės talismanai – ar likimą gali nulemti akmuo?

Turmalinas

Ar iš tiesų tinkamai parinktas mineralas gali sustiprinti sveikatą, nuraminti psichiką ir suteikti žvalumo bei energijos?<br>123rf nuotr.
Ar iš tiesų tinkamai parinktas mineralas gali sustiprinti sveikatą, nuraminti psichiką ir suteikti žvalumo bei energijos?<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 27, 2015, 5:48 PM, atnaujinta Jan 12, 2018, 2:11 AM

Akvamarinas

Šis akmuo gali tapti talismanu mėgstantiems keliauti. Akvamarinas nuveja blogus sapnus, liūdnas mintis, ramina širdies plakimą.

Turmalinas

Astrologai rekomenduoja turmaliną kūrybinių profesijų atstovams. Jis -- nepakeičiamas dailininkų, rašytojų, atlikėjų, muzikantų, dizainerių ir viešųjų ryšių specialistų įkvėpimo šaltinis.

Safyras

Pagal iki mūsų laikų atėjusią legendą biblijinio karaliaus Saliamono žiedas buvo iš safyrų. Vyrauja nuomonė, kad safyras -- korundo šeimos brangakmenis -- stiprina intuiciją, apdovanoja drąsa, suteikia žvalumo ir optimizmo.

Turkis

Astrologai teigia, kad rytą belieka pažvelgti į turkį ir visa diena bus sėkminga. Papuošalai su šiuo akmeniu pritraukia sėkmę, jo šeimininkei suteikia pasitikėjimo savimi, savo jėgomis, apsaugo nuo pavyduolių.

Chrizolitas

Dar senovės pirkliai nešiojo šį akmenį, tikėdamiesi pritraukti finansinę sėkmę. Moterys buvo įsitikinusios, kad chrizolito magija -- puikus meilės reikalų pagalbininkas.

Gintaras

Šis organinės kilmės mineralas laikomas sveikatos ir laimės simboliu. Gintaras ne tik gydo daugelį negalavimų, bet dar slopina įniršio proveržius ir šeiminiam gyvenimui suteikia ramybės.

Parengė Ona KACĖNAITĖ

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.