Pasaulį užvaldyti siekiančioje sektoje – ryškiausios žvaigždės?

Slapta bendruomenė. Pasaulio galingųjų tinklas. Smegenų plovimo aparatas. Taip apie iliuminatus (lot. k. illuminatus – apšviestieji) kalbama visame pasaulyje. Tikima, jog į įtakingą ir pasaulį neva užvaldyti siekiančią iliuminatų draugiją įsitraukusios ir ryškiausios pramogų pasaulio žvaigždės.

Tikima, jog į įtakingą ir pasaulį neva užvaldyti siekiančią iliuminatų draugiją įsitraukė ir atlikėjos Britney Spears, Lady Gaga bei reperis Jay Z.<br>ViDA Press nuotr.
Tikima, jog į įtakingą ir pasaulį neva užvaldyti siekiančią iliuminatų draugiją įsitraukė ir atlikėjos Britney Spears, Lady Gaga bei reperis Jay Z.<br>ViDA Press nuotr.
Iliuminatų simbolis.<br>123rf nuotr.
Iliuminatų simbolis.<br>123rf nuotr.
Iliuminatų simbolis.<br>123rf nuotr.
Iliuminatų simbolis.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

lrytas.lt

Sep 8, 2015, 11:45 AM, atnaujinta Oct 16, 2017, 10:58 PM

Jay Z

Bene dažniausiai iliuminatu vadinamas reperis Jay Z. Vienoje iš savo dainų – „Heaven“ – jis atvirai išjuokė tokias kalbas. Kalbas apie buvimą iliuminatu jis neigia ir per interviu. Tačiau analitikų neguodžia vienas paprastas faktas: per pasirodymus jis dažnai renkasi piramidės formos aksesuarus.

Katy Perry

Iliuminizmu domisi ir atlikėja Katy Perry. „Jei iliuminatai egzistuotų, norėčiau būti pakviesta į jų gretas. Nagi, noriu įstoti į klubą! Įleiskite mane! Tai skamba keistai. Bet dar keistesni yra tie žmonės, kurie kreipia dėmesį į tai, ar tu į trikampio formą sudedi savo rankas“, – tarytum juokais, o gal ir rimtai per interviu leidiniui „Rolling Stone“ sakė atlikėja.

Kobe Bryantas

666 – skaičius, kurį daugelis asocijuoja su šėtonu arba Biblijoje aprašytu žvėrimi. Vienas įsimintiniausių savo varžybų krepšininkas Kobe Bryantas sužaidė 2006-aisiais. Jis pelnė net 81 tašką kovodamas su „Toronto Raptors“ komanda. Linksmoji dalis? Tai buvo 666-asis krepšininko žaidimas.

Britney Spears

Sunku patikėti, tačiau į iliuminatų gretas neretai įrašoma ir popmuzikos žvaigždė Britney Spears. Savo vaizdo klipe „I Wanna Go“ ji vilkėjo marškinėlius, ant kurių buvo pavaizduota kaukolė su Peliuko Mikio ausimis. Ką jau kalbėti apie 2007-aisiais įvykusį skandalą, kai žvaigždė nusiskuto galvą plikai. „MTV“ pranešė, jog ant plikos galvos atlikėja užrašė velnio skaičių „666“ ir visa gerkle rėkė „aš esu antikristas!“

Daft Punk

Kodėl grupės Daft Punk koncertuose dominuoja piramidės? Piramidės formos scena, piramidžių vizualizacijos, net aksesuarai – ir tie primena piramides. Sutapimas tai ar kruopščiai apgalvota manipuliacija? Juk pagrindinis iliuminatų simbolis – piramidė su viską matančia egiptiečių dievo Horo akimi!

Lady Gaga

Katalikų bažnyčia nemėgsta popmuzikos žvaigždės Lady Gagos. Ir ne vien dėl jos ekscentriškų apdarų (ant scenos pasirodė ir su vienuolėms skirtu galvos apdangalu), bet ir dėl dieviškųjų simbolių niekinimo. Štai, dainos „Alejandro“ vaizdo klipe ji godžiai rijo rožančių, o vėliau sukūrė dainą apie Jėzaus Kristaus išdaviką Judą. Be to, per vieną iš savo pasirodymų Lady Gaga vilkėjo marškinėlius, ant kurių buvo pavaizduota piramidė su akimi.

Rihanna

Rihanna. Kas galėjo pagalvoti, kad iš Barbadoso kilusi mergina taip pat galimai pardavė sielą šėtonui. Sakoma, jog atlikėjos atsivertimą į iliuminatų gretas puikiai nupasakoja jos daina „Good Girl Gone Bad“.

Celine Dion

Į neva pasaulį valdančių iliuminatų gretas priskiriama ir atlikėja Celine Dion. Jos albumas „Love Me Back To Life“ 2013-aisiais sukėlė ne tik euforiją gerbėjams, bet ir pašiurpino tikinčiuosius. Ant kompaktinio disko viršelio matyti tik dešinė Celine akis. Tikima, jog ji neva simbolizavo Horo akį. 

Jimas Carrey

Holivudo komikas Jimas Carrey taip pat pelnė iliuminato etiketę, kai atvykęs į Jimmy Kimmelo pokalbių laidą, su žiūrovais pasisveikino iš rankų suformavęs trikampį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.