Ką apie Kražių žudynių įtariamąjį atskleidė Taro kortos?

Trečiadienio vakarą pasklidus žiniai apie keturių moterų nužudymą Kelmės rajone esančiuose Kražiuose jau po kelių valandų buvo suimtas įtariamasis Rimantas Bekintis. Koks turi būti žmogus, galintis žiauriai nužudyti net keturis asmenis? Taro kortas 57 metų įtariamajam nukėlė žinomas tarologas Leopoldas Malinauskas.

Įtariamasis Rimantas Bekentis.<br>G.Šiupario nuotr.
Įtariamasis Rimantas Bekentis.<br>G.Šiupario nuotr.
Tarologas Leopoldas Malinauskas.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Tarologas Leopoldas Malinauskas.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Taro kortas įtariamajam nukėlė tarologas Leopoldas Malinauskas.
Taro kortas įtariamajam nukėlė tarologas Leopoldas Malinauskas.
Daugiau nuotraukų (3)

lrytas.lt

Nov 5, 2015, 4:33 PM, atnaujinta Oct 5, 2017, 3:41 PM

Jautė nusivylimą viskuo

Ar buvo žiaurios žmogžudystės kruopščiai planuotos? „Liūdna, kad artėjant 60-mečiui vyrui teks iki gyvos galvos sėsti į kalėjimą. Įvykdytos žmogžudystės visiškai spontaniškai, jos nebuvo planuotos. Girtoje galvoje kilo priekaištas dėl neištikimybės“, – sakė tarologas.

Jis iškėlė versiją, kad viena iš nužudytųjų galėjo būti artima įtariamojo draugė. „Pagrindinis žmogžudysčių motyvas – kaltinimas būta ar nebūta neištikimybe ir pinigų švaistymas. Lapkričio 4-oji, pagal Taro kortas, apverstos žvaigždės diena, kuri reiškia nusivylimą. Būtent tą dieną įvykdytos žmogžudystės ir parodo, kad jis galėjo justi didžiulį nusivylimą viskuo, kas yra aplink“, – svarstė L.Malinauskas.

Nebandys atgailauti

Tarologas įsitikinęs, kad įtariamasis nė kiek neatgailaus ir nebandys švelninti susidariusios situacijos. „Visus jam siunčiamus gyvenimo išbandymus jis priims stoiškai, išpažinties tikėtis nė nereikia. Minčių apie savižudybę taip pat tikrai nebus, tačiau šiuo metu jam būtina psichologo arba net psichiatro pagalba“, – įsitikinęs L.Malinauskas.

Tarologas tvirtino, kad jis nemokėjo uždirbti pinigų. „Per jo laikmetį pasikeitė net kelios valiutos – labai staigus ir greitas ekonominis-finansinis pasikeitimas tiesiog paveikė žmogų. Jis labai sunkiai adaptavosi prie finansinių perversmų“, – sakė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.