Paryžiaus įvykiai astrologiniu požiūriu: paaiškino Palmira

Daugelis žmonių baiminosi artėjančios lapkričio 13-osios, kuri sutapo su penktadieniu. Astrologė Palmira Kelertienė, parengusi lrytas.lt dienos horoskopą, tikino, kad tą dieną padaugės nelaimingų atsitikimų, avarijų ar net gaisrų tikimybė. Ir ji neklydo – penktadienis baigėsi terorizmo išpuoliu Prancūzijoje, nusinešusių daugiau nei 130 gyvybių.

Palmira Kelertienė perspėjo elgtis apdairiai ir būti atidžiais.<br>The Associated Press ir D.Stankaus nuotr.
Palmira Kelertienė perspėjo elgtis apdairiai ir būti atidžiais.<br>The Associated Press ir D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Gerda Morozovienė

2015-11-16 16:56, atnaujinta 2017-10-04 05:08

Kas gi astrologiniu požiūriu dėjosi lapkričio 13-ąją ir ar artėjančiais 2016-aisiais reikėtų nerimauti? 

Visiško negatyvo laikas

Garsi Lietuvos astrologė P.Kelertienė paaiškino, kad penktadienis buvo diena, kupina neigiamo atspalvio. „Tai buvo visiškas negatyvo laikas, kai Marsas ir Merkurijus buvo negatyvioje pozicijoje. Rašiau labai blogas prognozes. Vienintelis dalykas, ką galiu pasakyti – kitais metais bus dar sudėtingesnė situacija“, – sakė ji.

Astrologė 13-ąją dieną rekomendavo niekur nevykti. „Astrologiniu lygiu tai buvo aukščiausio lygio agresija, neteisingo teismo diena. Juk tuo teismu teroristai ir užsiėmė. Kitais metais panašių situacijų visame pasaulyje bus dar daugiau. Ir blogai bus visoms šalims. Bendras fonas bus gerokai prastesnis nei šiemet, tendencijos bus prastesnės“, – aiškino pašnekovė.

Bijojo to, ką prognozavo

P.Kelertienė tvirtino, kad sudarinėdama horoskopą lapkričio 13-ajai, baiminosi matomų rodiklių.

„Lapkričio 13-oji priklausė toms dienoms, kurios yra labai blogos, kai sukrenta visi įmanomi blogi rodikliai. Tą dieną buvo matoma ypatingo blogumo planetų padėtis.

Merkurijus destruktyviame laipsnyje Skorpione, Marsas destruktyviame laipsnyje Svarstyklėse – vienu metu du destruktyvūs laipsniai viską sujaukia“, – dėstė ji.

Tačiau paguosdama skaitytojus Palmira teigė, kad po sunkaus ir varginančio savaitgalio ši savaitė numatoma gerokai ramesnė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.