Nebekartokite klaidos: šiukštu gatvėje nekelkite šių daiktų

Vaikystėje dažnai mus mokydavo neimti nieko, ką radome gatvėje. Iš dalies tai susiję su ligomis ir jas sukeliančiais mikrobais. Tačiau intuityviai mūsų tėvai ir seneliai jausdavo, kad paimti daiktai gali atnešti į namus negatyvią energiją.

Plaukai, esantys ant šukų, naudojami ritualuose.<br>123rf nuotr.
Plaukai, esantys ant šukų, naudojami ritualuose.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-08-21 13:36, atnaujinta 2017-05-15 07:31

Parapsichologai teigia, kad atsitiktinai paimtas daiktelis gali sugriauti visą jūsų laimę. Kad taip nenutiktų, turite žinoti, kokių daiktų imti jokiu būdu negalima ir kokie pavojai juose slypi.

Monetos

Metalas geba „sugerti“ į save savininko energiją. Teigiama energija iš monetos padaro savotišką talismaną, kurio tikrai niekas nepaliks gulėti gatvėje, juk jis atneša sėkmę. Bet jeigu į monetą bus sudėtos visos nuoskaudos, pyktis ir liūdesys, ir ji bus palikta gatvėje, tai tas, kuris paims tą pinigėlį, taps ir problemų savininku. Tad prieš pakeldami metalinius pinigus gatvėje, pagalvokite du kartus.

Juvelyriniai dirbiniai

Brangiesiems metalams mūsų protėviai visada priskirdavo antgamtinių savybių. Ypač tiems, kurie ilgą laiką kam nors priklausė ir reiškė kažką daugiau, nei vien papuošalą (tarkim, magiškos runos ar kryželiai). Visa tai aktyviai naudoja burtininkės per savo prakeiksmus ir nužiūrėjimus. Dažniausiai juvelyrinius dirbinius galima pamatyti „pamestus“ kur nors sankryžoje (tikima, kad gatvių susikirtimai turi ypatingą energiją). Šiame kontekste vestuvinį žiedą gali palikti tam, kad atsikratytų asmeninio gyvenimo problemų. Neverta matuotis netgi žinomo savininko papuošalų, nes jie gali „pasidalinti“ savo atmintimi su jumis, ir jums taip pat gali iškilti problemų gyvenime.

Lėlytės

Pats baisiausias daiktas yra rankų darbo žaislai ir lėlytės. Tai tas pats, lyg pasiimti vudu lėlę. Specialiai sumažintas žmogaus atvaizdas lėlės pavidalu skirtas pakenkti tam, kas pasiims žaislą su savim namo.

Aštrūs daiktai

Dar močiutės sakydavo, kad rasti adatą ar smeigtuką reiškia nelaimę. O kodėl? Ogi todėl, kad tokie dalykai tikslingai užkrečia neigiama energija. Dažniausiai juos varžovėms pakiša pavydžios moterys, bet ir atsitiktinai gatvėje galima rasti tokią „laimę“. Tad geriau apeikite ratu ir jokiu būdu nesilieskite prie jų nei drabužiais, nei rankomis. Paimkite į skudurą ir meskite į ugnį kartu su juo.

Kryželis

Kiekvienas neša savo kryžių – toks žmogaus likimas. Todėl svetimi kryželiai – tai svetimas likimas su jo problemomis ir nesėkmėmis, o jums to tikrai nereikia.

Raktas

Raktas atsitiktinai gali ir apsaugoti, tai tiesa. Bet tie raktai, apie kuriuos čia kalbama, skiriasi nuo tų, kuriais paprastai atrakinamas butas. Jis paprastai gulės vienišas vandenyje (balutėje) ir lauks, kada kas nors jį paims ir, taip sakant, atrakins nelaimių skrynelę.

Siūlas

Raudonas kabalistinis siūlas turi tokią stiprią energiją, kad gali net išpildyti norus. Ne veltui kai kuriose šalyse jaunos merginos, ieškančios meilės, pavasarį ant medžių riša raudonus kaspinus. Viskas dėl to, kad jos pririša savo neigiamą energija, savotiškai nuo jos išsivaduoja ir laukia teigiamų emocijų.

Veidrodis

Čia, atrodo, viskas suprantama: sudaužyti ir pamesti veidrodžiai iš principo negali savyje turėti nieko gero. Bet jų ne tik negalima imti į rankas – į juos negalima net žiūrėti.

Šukos

Plaukai, esantys ant šukų, naudojami ritualuose. Taip pat šukomis iššukuojamas blogis iš žmonių. Todėl rastos šukos gali padovanoti naujas svetimas problemas.

Laikrodis

Sakoma, kad žmogui priklausęs laikrodis jam mirus sustoja tą pačią akimirką. Esą, laikrodžių mechanizmai yra jautrūs žmogaus biolaukui. Todėl, jeigu radote laikrodį gatvėje, nereikėtų labai džiaugtis, verčiau praeiti pro šalį – jums nereikia nei svetimų problemų, nei sveikatos problemų, nei juolab kokių nors burtų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.