Pažiūrėkite į savo mažąjį pirštą: jis išduoda intymias paslaptis

Kad sužinotumėte apie žmogų labai asmenišką dalyką, pakanka pasižiūrėti į jo plaštaką. Atkreipkite dėmesį, koks mažojo piršto ilgis, lyginant su bevardžiu. Pagal tai galima pasakyti, koks tas žmogus yra lovoje.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 30, 2016, 10:52 AM, atnaujinta May 14, 2017, 1:18 PM

Ir tai ne pokštas. Pasak mokslo, mažojo piršto ilgis susijęs su testosterono ir estrogeno kiekiu kraujyje, o šie hormonai, kaip žinia, svarbūs mūsų seksualumui.

Taigi, pasižiūrėkite į delną iš vidinės pusės. Ar mažojo piršto galas siekia liniją, atskiriančią viršutiniąją bevardžio piršto dalį? Gal jis trumpesnis, o gal ilgesnis?

1. Mažylio piršto ilgis tiksliai sutampa su viršutine bevardžio piršto linkio linija.

Tai – geriausias iš visų galimų variantų. Jūs – bendravimo su priešinga lytimi genijus. Jūs turite magiško patrauklumo, kurį sunku paaiškinti, jis juntamas net per atstumą, jūs neatsiginate dėmesio. Ir jūs patys tobulai įvaldę komunikacijos gebėjimus.

Jeigu jums teko galimybė likti dviese su jūsų dėmesio objektu, galite būti tikri – sėkmė jums garantuota. Tad ilgai negalvokite, reikšdami savo jausmus. Pasitikėkite intuicija ir visada šypsokitės.

2. Mažylis pirštas ilgesnis už viršutinę bevardžio piršto linkio liniją.

Tai reiškia, kad jūsų partneriui labai pasisekė. Nėra kantresnio ir labiau atsidavusio draugo už jus. Tačiau jums nesvetimas išradingumas, kai norite, jūs galite būti labai mieli ir žavūs. Ir ne tik su savo partneriu. Todėl neretai sukeliate pavydą, o kartu ir aistrą. Bet tai ir yra jūsų „arkliukas“. Jūs reiškiate savo jausmus labai natūraliai.

Jūsų gimtas gerumas ir gyvenimo džiaugsmas traukia kaip magnetas. Jūs gebate savo spinduliuose sušildyti šalia esantį žmogų. Bet atminkite, kartais žmonės negali patikėti jūsų nuošiordumu, ir jūsų elgesys jiems atrodo nenatūralus. Todėl pirmaisiais pažinties etapais jums kartais gali kilti šiokių tokių sunkumų. Bet neverta to bijoti. Įdėmiai pažvelkite į akis savo išrinktajam, ir jūsų galinga intuicija patars, ką reikia daryti.

3. Mažylis pirštas nesiekia viršutinės bevardžio piršto linkio linijos.

Tai reiškia, kad meilėje jūs pernelyg reiklūs. Jūs visada norite, kad viskas būtų pagal jus. Jūs iš anksto priskiriate žmonėms tam tikras savybes ir laukiate iš jų „teisingų“ reakcijų. Ir jeigu jos skiriasi nuo tų, kurias įsivaizdavote, jūs labai nusiviliate. Tai jūsų trūkumas, bet kartu ir privalumas. Jūs tiksliai žinote, ko norite. Todėl nesiblaškysite dėl niekų. Jeigu sutiksite žmogų, kuris tikrai „jūsų“, atpažinsite jį jau pirmąją sekundę.

Jūsų elgesio nepavadinsi paprastu ir nesudėtingu. Paprastai žmones šiek tiek glumina jūsų nevienareikšmiškumas. Bet jūs beprotiškai patrauklūs. Patrauklumo ir paslaptingumo derinys sudaro tą sprogstamąjį mišinį, kuris visada suveikia. Nuo paties pirmo susitikimo jums pavyksta susukti galvą galimam partneriui. Ir jeigu jūs jo nepalikote po pirmojo susitikimo, tai, greičiausiai, jis gerai įkliuvo į jūsų tinklus. Ir tolesnė jūsų santykių eiga visiškai priklausys tik nuo jūsų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.