Eksperimentas: žurnalistės klausimas aiškiaregiams pakišo koją

Susitikus akis į akį su būrėju ar aiškiaregiu, suprantama, taip ir knieti užduoti bent kelis klausimus apie ateitį ir tai, kas mūsų laukia artimiausiu metu. 

Prieš eidama į susitikimą, nuo bevardžio piršto nusimoviau vestuvinį žiedą.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Prieš eidama į susitikimą, nuo bevardžio piršto nusimoviau vestuvinį žiedą.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 8, 2016, 10:07 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 11:55 PM

Smalsumo vedina nusprendžiau atlikti eksperimentą ir garsiausių aiškiaregių pasiteirauti, ar man pavyks ištekėti 2017-aisiais metais.

Tiesa, įdomiausias niuansas yra tai, kad aš jau esu ištekėjusi ir santuokoje gyvenu beveik penkerius metus.

Aiškiaregius radau rašytojos Meilės Jančorienės knygos „Raganų klubas“ pristatyme – čia susirinko garsiausi šalies būrėjai, chirologai bei bioenergetikai. Tarp jų sukiojosi ir vyriausiąja šalies ragana tituluojama Vilija Lobačiuvienė.

Į eksperimentą – su šypsena

Ar pavyks savo sričių ekspertams suprasti, jog aš jau esu ištekėjusi? O gal jie man pasiūlys tinkamiausią santuokos datą kitiems metams?

Prieš eidama į susitikimą, nuo bevardžio piršto nusimoviau vestuvinį žiedą. Juk gali būti taip, kad aiškiaregiai norės pažiūrėti į mano delną. Kad užmaskuočiau įsispaudusią vietą, užsimoviau paprastą žiedą.

Reikia pastebėti, kad knygos pristatymas nebuvo pati tinkamiausia vieta spėti ateitį, daryti specialius paskaičiavimus ar prie prasto apšvietimo žiūrėti į mano delną, tačiau į avantiūrą leidęsi savo srities profesionalai atsakymais nustebino.

Specialistų atsakymai – į skirtingas puses

Lietuvoje garsi chirologė Asta Svirkienė, išgirdusi klausimą, ar man pavyks kitąmet ištekėti už svajonių princo, visų pirma pasiteiravo, kiek man metų. Tai sužinojusi, ji paskaičiavo, jog tinkamiausias laikas ištekėti – nuo kitų metų gegužės mėnesio iki tol, kol man sueis 35-eri.

Kitaip tariant, turiu beveik aštuonerius metus, kurie bus tinkami sudaryti santuoką.

Bioenergetikas, ekstrasensas ir dvasinis mokytojas Andžej Kučynski pažvelgęs į mane pasakė, jog man tinkamiausias laikas ištekėti – kitų metų liepos-rugsėjo mėnesiai.

„Jums pavyks ištekėti tarp septintojo-devintojo kitų metų mėnesių. Jei norite ištekėti, tai ištekėti galima visada. Kitas klausimas – už ko ir kokia sėkmė jūsų lauks.

Galiu pasiūlyti paprastą išbandymą kiekvienam.

Imate baltą popieriaus lapą ir vienoje pusėje surašote, ką galite duoti kitam žmogui, o kitoje – ką norite gauti iš kito žmogaus.

Reikia nepamiršti, kad žmogus bus laimingas tik tada, kai galės save realizuoti.

Kai žinosite, ko ieškote ir ką norite gauti, tik tada galėsite galvoti apie savo laimę.

Svarbiausia, kad poroje žmonės jaustųsi patogiai. Negalima galvoti, kad galime pakeisti kitą žmogų.

Jei pirmus tris mėnesius jaučiate lengvumą bendraujant su kitu žmogumi, viskas klosis gerai, tačiau jeigu nuomonės iš esmės ima skirtis, sutarimo nebus“, – kalbėjo bioenergetikas.

V.Lobačiuvienė: 2017 metai merginoms bus palankūs

Po to, kai bioenergetikas apskaičiavo tariamai tinkamiausią vestuvių laiką, aš jo pasiteiravau, ką jis pasakytų sužinojęs, jog aš jau esu ištekėjusi.

Kaip galėjo nutikti, kad ekstrasensu ir bioenergetiku prisistatantis pašnekovas apsiriko? „Jei esate ištekėjusi, tai labai gerai. Kitaip tariant, tas laikas – nuo liepos iki rugsėjo mėnesio, tikrai bus tinkamas stiprinti meilės ryšius arba net susilaukti vaikų“, – nepasimetė A.Kučynski.

Vyriausioji Lietuvos ragana Vilija Lobačiuvienė, paprašyta išpranašauti mano galimybę ištekėti 2017 metais, nusprendė verčiau papasakoti apie savo darbo ypatumus ir atskleidė, kas merginų, kurios nori ištekėti, kitąmet laukia.

„Pasakysiu atvirai – labai dažnai gatvėje ir viešose vietose sulaukiu klausimų apie ateitį. Manęs klausia, kaip nuimti prakeiksmą, kaip išgydyti vieną ar kitą ligą. Juk aš daugiausiai dirbu su žmonių fizinių ir dvasinių ligų gydymu, o ne su ateities spėjimu.

Ateinantys metai bus gerokai palankesni merginoms susirasti antrąją pusę nei 2016. Šešetukai Lietuvai netinka, todėl apie antrąją pusę raginu pamąstyti tik atėjus 2017 metams. Vadinamoji septynetų banga veikia gerokai palankiau“, – kalbėjo V.Lobačiuvienė.

Nusivylimas spėjimais

Po eksperimento likau nusivylusi. Nors esu skeptiškai nusiteikusi dėl įvairių ateities spėjimų, vis dėlto aš tikrai tikėjausi, jog bent vienas iš aiškiaregių pasakys, kad aš esu ištekėjusi, arba bent jau pažvelgs į mano ranką ieškodami vestuvinio žiedo.

Labai gaila, bet to nebuvo.

Aiškiaregiai, išgirdę klausimą, pažvelgdavo tik į akis ir tada rėždavo atsakymą, kuris, švelniai tariant, gana dažnai nukrypdavo nuo pagrindinio klausimo.

Vis dėlto, kad ir kaip smagu būtų kartais užsukti pas aiškiaregius ir pasiteirauti, kas mūsų laukia ateityje, nereikėtų pamiršti, jog tik mes patys esame savo likimo kalviai, galintys nulemti savo ateitį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.