Mėnulio užtemimas šeštadienį – kitoks, nei įprasta: ko tikėtis?

Vasario 11 diena, šeštadienis, paženklinta ne tik pilnaties, bet ir pusšešėlinio Mėnulio užtemimo Liūto ženkle. Nors Mėnulio užtemimai apskritai nelaikomi itin geru dalyku, šis, pasak astrologų, turi nemažai teigiamų aspektų. Tad į artimiausius mėnesius galime žvelgti optimistiškai.

Labiausiai šis Mėnulio užtemimas paveiks Jaučio, Liūto, Skorpiono ir Vandenio ženklų atstovus, tačiau poveikį pajus ir kiti Zodiako ženklai.<br>123rf nuotr.
Labiausiai šis Mėnulio užtemimas paveiks Jaučio, Liūto, Skorpiono ir Vandenio ženklų atstovus, tačiau poveikį pajus ir kiti Zodiako ženklai.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 10, 2017, 12:29 PM, atnaujinta Apr 10, 2017, 9:17 AM

Šį užtemimą ženklinančios harmoningos Mėnulio, Saulės, Jupiterio, Saturno ir Urano padėtys – tai tikra žvaigždžių magija, žadanti mums troškimų išsipildymą ir praktiškai apčiuopiamus rezultatus.

Mėnulį Liūto ženkle atsvers Saulė Vandenio ženkle, pabrėždama šių ženklų priešpriešą. Mėnulis susijęs su mūsų emociniais poreikiais, o Liūto ženkle šie poreikiai susiję su kūrybine saviraiška, hobiais, santykiais su vaikais, meile ir aistra. Vandenis susijęs su bendražmogiškomis vertybėmis ir kolektyvinėmis pastangomis, jo kelias – dirbti grupėje, kartu. Tačiau Liūto energija traukia priešinga kryptimi, tarsi sakydama: „Aš noriu pareikšti apie save“.

Reikalingas kompromisas, protingas priešingų tendencijų suderinimas. Pats laikas pademonstruoti pasauliui savo asmenybės unikalumą, išreikšti save naujoje terpėje, atkreipti į save dėmesį. Mėnulio energija padės išreikšti kūrybinius gebėjimus, o galimybių tam bus daug.

Labiausiai šis Mėnulio užtemimas paveiks Jaučio, Liūto, Skorpiono ir Vandenio ženklų atstovus, tačiau poveikį pajus ir kiti Zodiako ženklai.

Aiškumas tarpusavio santykiuose

Mėnulio užtemimas atkreipia dėmesį į tarpusavio santykių temą. Lyg prožektorius jis nušviečia viską, kas anksčiau nebuvo akivaizdu. Tad jūs galėsite objektyviai pažvelgti į savo asmeninius santykius, išaiškės, kuriose vietose jie išsibalansavę ar neharmoningi. Mėnulio energija gali pastūmėti jus ieškoti santykių su artimaisiais problemų sprendimų. Vieni iš jūsų aplinkos atitols, su kitais kaip tik suartėsite.

Harmoningi tarpusavio ryšiai tarp Jupiterio Svarstyklėse ir Urano Avino ženkle pranašauja pokyčius į gera. Jau egzistuojantys santykiai sužydės, gali gimti ir nauja įstabi meilės istorija. Palankus planetų išsidėstymas paveiks ne tik asmeninį gyvenimą, bet ir visuomeninę veiklą. Įneškite savo indėlį į bendrą reikalą, būkite geresni žmonėms – tada galėsite tikėtis žvaigždžių palankumo ir sėkmės sau asmeniškai.

Vasario 11-osios Mėnulio užtemimo žvaigždėlapyje labai stiprus Saturnas – ši planeta turi labai daug teigiamų aspektų. Saturnas suteikia kantrybės ir vidinės jėgos, tai leidžia susidoroti su bet kokia sudėtinga situacija, pasiekti praktiškų rezultatų ir nepridaryti klaidų. Jeigu kuo nors abejojate, pasikliaukite sveiku protu. Sprendžiant problemas padės atrama į tradicines vertybes.

Sustiprės asmeninės problemos

Tačiau, greta teigiamo poveikio, yra ir gero nežadančių planetų įtakų. Jupiterio ir Urano opozicija sustiprins asmenines problemas, atsiras perdėtas laisvės poreikis. Jūs pajusite stiprų troškimą maištauti prieš apribojimus ir jums primestas taisykles. Gali įvykti netikėti įvykiai, kurie atneš dideles permainas. Jeigu nuspręsite baigti išsisėmusius santykius, tą padaryti bus lengviau – mat Mėnulio užtemimai astrologijoje susiję su užbaigimu.

Bet ne viskas susiję su santykiais. Jūsų kelyje gali atsirasti netikėtų galimybių, susijusių ir su karjera, ir su finansais. Būkite atviri pasauliui, leiskite sau išbandyti kažką naujo ir įdomaus – tada turėsite daugiau šansų sėkmei. Su nekantrumu laukite malonių įvykių, įdomių susitikimų ir staigmenų.

Metas galvoti norus

Emocijos gali pasiekti kulminaciją. Mėnulio užtemimas Liūto ženkle jausmų išraišką daro perdėm demonstratyvią, net teatrališką. Bet išreiškę savo emocijas jūs pasijusite išsilaisvinę ir sušvytėsite savo asmenine šviesa.

Tokią dieną lengva išsilaisvinti iš praeities. Gerai užsiimti meditacija – ji padės palengvinti negatyvių prisiminimų naštą. Pažvelgę į savo sielos gelmes, jūs išsiaiškinsite slaptas baimes ir suvoksite, kas kelia nerimą.

Mėnulio pilnatis apšviečia tai, ką mes norime matyti savyje, kituose žmonėse ir aplinkiniame pasaulyje. Tokie atradimai gali sukelti emocingas reakcijas. Jeigu jaučiate susierzinimą ar pyktį, pasistenkite emocijas paversti fizine veikla. Sustiprinkite savo vidinę jėgą, juk Liūtas – pats kūrybiškiausias iš Zodiako ženklų.

Mėnulio užtemimo diena – puikus metas magijai, kai kosminės energijos sustiprina jūsų užmačias. Galite šią dieną atlikti maginį norų išsipildymo ritualą. Uždekite geltonos arba oranžinės spalvos žvakę (tai Liūto ženklo spalva), tada paimkite tokios pat spalvos popierių ir užrašykite jame savo norą. Kurį laiką pagalvokite apie tai, ką norite pritraukti į savo gyvenimą, mintyse įsivaizduokite teigiamą rezultatą. Tada užgesinkite žvakę, sulankstykite popierių ir padėkite jį į nuošalią vietą. Jūsų noras turėtų išsipildyti per šešis su puse mėnesio, iki 2017-ųjų rugpjūčio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar jau aiškūs „Eurovizijos“ favoritai?