Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

6 Zodiako ženklai – nuobodžiausi partneriai lovoje

Prieš šokant su jais į lovą patariama gerai pagalvoti. Nes lovoje jie – tikri nuobodylos. Tiesa, ne visiems. Pavyzdžiui, jei esate iš tų, kurie svajoja apie lovoje nejudantį partnerį, esate nekrofilas arba turite specifinį skonį. 

 Kaip bebūtų, veikti nesuinteresuotas partneris yra laikomas nuobodžiu.<br> 123rf nuotr.
 Kaip bebūtų, veikti nesuinteresuotas partneris yra laikomas nuobodžiu.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 23, 2017, 6:28 PM, atnaujinta Sep 23, 2017, 6:32 PM

Kaip bebūtų, veikti nesuinteresuotas partneris yra laikomas nuobodžiu. Tad kurių Zodiako ženklų atstovai, kai kalbama apie seksą, yra truputį prisnūdę?

Dvyniai

Pradžioje viskas atrodys idealu, susidarysite įspūdį, jog jiems patinka viskas, ką jūs darote. Netgi pradėsite jaustis labiau savimi pasitikintys, kol galiausiai suprasite, jog visi jų judesiai mechaniški. Kol mylitės, Dvyniai galvoja apie kitus dalykus. Dalykus, kurie, pasirodo, yra įdomesni nei seksas.

Vėžys

Prieš prasidedant veiksmui, bus ilgas pokalbis, tačiau net ir aistroms persikėlus į miegamąjį Vėžys nenustos kalbėjęs, nes greičiausiai jis nori, kad savo kalbomis sutvirtintumėte santykius, jie taptų tyri ir kupini meilės. Pamirškite seksą, nes šio Zodiako ženklo atstovas nori įsipareigojimų, galiojančių ilgiau, nei iki mirtis jus išskirs. Vėžys jus vargins savo reiklumu, ir netgi aistringomis akimirkomis pajusite, kad jei besimylint jūs nemirsite, galite taip ir nepabėgti iš jo stipraus glėbio. 

Mergelė

Kol gyvuoja ši planeta, niekas nėra išdrįsęs apkaltinti kito, kad šis sekso metu elgiasi neadekvačiai. Bet Mergelės nuolat „atsineša“ į miegamąjį nepasitenkinimus ir problemas, apie kurias kalbėjote prieš įkaistant kūnams. Tai jus greitai atgrasys nuo sekso, ir jūs norėsite pasislėpti bet kur, kad ir spintoje ar vonioje, kur meilės aktą galėsite užbaigti patys tenkindami save. 

Šaulys

Atsiprašome visų Šaulių, tačiau šio Zodiako ženklo atstovai yra vieni nuobodžiausių partnerių lovoje.  Jiems geriau sekasi vilioti, nei mylėtis. Kai aistros tampa intensyvesnės ir ateina laikas iš tikrųjų užsiimti seksu, Šaulys savo mintimis jau būna iškeliavęs kitur. Jiems seksas labai gražiai atrodo mintyse, tačiau nusimovus kelnes kartu išnyksta ir visos erotinės fantazijos. 

Ožiaragis

Jei jums patinka rodomas dėmesys, tada intymumas su Ožiaragiu jus nuvils. Šie meilužiai yra tokie nuobodūs, jog sekso metu gali kilti minčių, ar lovoje be jūsų yra ir kitas asmuo. Nesupraskite klaidingai, seksas jiems patinka, tačiau ne su jumis. Jie šalia savęs įsivaizduoją kažką kitą. Taip, Ožiaragiai, mylėdamiesi su jumis, fantazuoja apie kitus, tad po kurio laiko pradėsite nuobodžiauti. 

Žuvys

Žuvys jus išgąsdins, tačiau visai ne dėl to, dėl ko reikėtų pradėti jų bijoti. Pirmosios minutės su jais gali būti išties smagios, kol jie nepradės verkti per orgazmą, vėliau – verkti per pačią sueitį, o po to – ir vos prasidėjus glamonėms. Tai vienas iš manipuliacijos būdų, staiga išsklaidantis bet kokį norą mylėtis ir toks nuobodus, kad po kurio laiko jums nebesinorės net vaidinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.