Nežinote, kaip elgtis? Gaukite išminčiaus patarimą

Jaučiatės atsidūrę akligatvyje, nežinote, kaip elgtis toje ar kitoje situacijoje? Leiskite patarti jums didžiojo išminčiaus Ošo žodžiais. Mintyse užduokite sau kankinantį klausimą ir pasirinkite kortą. Jūsų vidinis balsas būtinai pasufleruos jums teisingą sprendimą. Patarimą skaitykite žemiau.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 6, 2018, 11:02 AM

1. Liaukitės galvoję, kaip gauti meilę, ir pradėkite duoti. Atiduodami jūs gausi. Kito kelio nėra...

2. Mokykitės daugiau juoktis. Juokas toks pat šventas, kaip malda. Jūsų juokas jumyse išskleis tūkstantį ir vieną rožę.

3. Jūsų gyvenime ateina etapas, kai pasitraukiate nuo dramų ir jas kuriančių žmonių. Apsupate save žmonėmis, su kuriais jūs juokiatės. Užmirštate tai, kas bloga, ir koncentruojatės į tai, kas gera. Mylite žmones, kurie elgiasi su jumis teisingai, ir meldžiatės už visus kitus. Gyvenimas trumpas, tad nugyvenkite jį ne kaip nors kitaip, o laimingai. Kristi – gyvenimo dalis, stotis ant kojų – pats gyvenimas. Būti gyvam – tai dovana, o būti laimingam – tai jūsų PASIRINKIMAS.

4. Nelaukite tobulybės, ir jos neprašykite, nereikalaukite. Mylėkite paprastus žmones. Nėra nieko blogo paprastuose žmonėse. Paprasti žmonės – nepaprasti. Kiekvienas žmogus toks unikalus. Gerbkite tą unikalumą.

5. Kai atrodo, kad viskas gyvenime griūva, pradėkite galvoti apie tai, ką pastatysite atsilaisvinusioje vietoje.

6. Gyvenkite taip, kad susidūrę su jumis žmonės nusišypsotų, o pabendravę su jumis taptų truputėlį laimingesni...

7. Nebėkite nuo savęs, jūs negalite būti niekuo kitu. Su niekuo nekovokite ir nebandykite nuo nieko bėgti. Tegu viskas eina savo vaga.

8. Padarykite savo protą tokį brandų, kad galėtumėte gyventi be gyvenimo prasmės, ir gyventi gražiai. Kokią prasmę turi rožė ar dangumi plaukiantis debesis? Prasmės nėra, bet koks įspūdingas grožis! Prasmės nėra... Upė visą laiką teka, ir ji teikia tiek daug džiaugsmo, kad prasmės nereikia. Paukščiai gieda rytais. Kokia prasmė?

9. Pakanka tiesiog kvėpuoti...

10. Išeikite iš savo galvos ir įeikite į širdį. Mažiau galvokite ir daugiau jauskite. Neprisiriškite prie minčių, pasinerkite į pojūčius... Tada atgis ir jūsų širdis.

11. Jau vėlu sugrįžti atgal, kad viską teisingai pradėtumėte, bet dar nevėlu susitelkti pirmyn, kad viską teisingai užbaigtumėte.

12. Pašvęskite gyvenimą grožiui. Nepašvęskite jo bjaurumui. Neturite tiek daug laiko, tiek daug energijos, kad švaistytumėte tai tuščiai. Tokį mažą gyvenimą, tokį mažą energijos šaltinį tiesiog kvaila švaistyti pykčiui, liūdesiui, neapykantai, pavydui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.