Zodiako ženklai – greitai apsisprendžiantys ir „stabdžiai“

Būna, jog vieną ar kitą sprendimą priimti tikrai nėra lengva, tačiau kai kuriems žmonėms tai padaryti yra gerokai paprasčiau.

 Kokie Zodiako ženklai yra linkę priimti greitus sprendimus, o kuriems reikia laiko pagalvoti.<br> 123rf nuotr.
 Kokie Zodiako ženklai yra linkę priimti greitus sprendimus, o kuriems reikia laiko pagalvoti.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 16, 2018, 12:32 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 1:58 PM

Vieni žūtbūt stengiasi pasirinkti teisingai, jie pasveria visas galimybes, tuo tarpu kitiems nerūpi priimtų sprendimų pasekmės, kadangi jie nepasižymi pačia didžiausia kantrybe.

Pats metas sužinoti, kokie Zodiako ženklai yra labiausiai linkę priimti greitus sprendimus, o kuriems reikia laiko pagalvoti.

1. Avinas

Greiti sprendimai nebūtinai yra geri sprendimai, tačiau Avinas yra tikras impulsyvumo asas. Apie tai, ką jis nori daryti toliau, Avino ženklo atstovas tikrai ilgai negalvos. Jam būtina kažką veikti, o ką tiksliai – nėra taip svarbu.

Būtent dėl pastarosios priežasties Avinas susikuria nemažai problemų, tačiau taip pat dažnai jis priima itin gerus sprendimus. Nekantrus Avinas ne kartą pasiekė savo tikslų tik todėl, jog, kaip minėta, nebuvo kantrus.

2. Skorpionas

Atrodo, jog Skorpiono gyvenimas paremtas greitų sprendimų priėmimu, nors realybėje jis tai planuoja ilgą laiką ir nenustemba, kai tam tikri dalykai vyksta būtent taip, kaip jis manė. Skorpioną nustebinti yra gana sunku.

Kai Skorpiono gyvenime atsiranda netikėti pokyčiai, jis taip į tai įsijaučia, jog visą energiją paskiria situacijos analizei, po kurios priims patį naudingiausią sprendimą.

3. Liūtas

Kai šio Zodiako ženklo atstovas lieka vienas, jis priima tik jam pačiam naudingus sprendimus. Liūtas – tik sau naudos ieškantis asmuo, tačiau tai gali būti ir labai gera savybė. Juk nėra nieko svarbiau, nei rūpinimasis pačiu savimi.

Liūtui nėra sunku greitai apsispręsti, jei jis žino, jog tai atneš naudos jo asmeninei laimei. Tai nereiškia, jog Liūtas visuomet priima teisingus sprendimus, todėl kartais jis turėtų prisiminti, jog reikia pagalvoti ir apie kitus.

4. Vandenis

Šis asmuo jau seniai turi susidaręs savo gyvenimo planą ir jį mato labai aiškiai, todėl, kai kalbama apie smulkias jo detales, sprendimus jis priima apie tai per daug negalvodamas. Jei kas nors padės priartėti prie jo tikslo, Vandenis tai jau įrašė į savo dienotvarkę, o jei nuo priimto sprendimo nepriklauso ateitis, Vandeniui tai per daug nerūpi.

Būdamas smalsus ir ekscentriškas, Vandenis dažnai priima ne visai apgalvotus sprendimus, nes nori pažiūrėti, kas iš to išeis.

5. Šaulys

Kadangi Šaulys mėgsta viską analizuoti, kurti teorijas ir pasisemti kuo daugiau patirties, jis apie viską žino po truputį. Kai ateina metas priimti sprendimą, gali būti, jog jis apie problemą žinojo jau gerokai anksčiau, todėl gali nuspėti, kas bus po to ir kokią įtaką tai turės jo ir kitų gyvenimams.

Šaulys neretai iš anksto apsvarsto ne tik geriausius, bet ir blogiausius vieno sprendimo priėmimo scenarijus, todėl, pasikeitus planams, jam nėra sudėtingi imti veikti.

6. Jautis

Jautis moka pasiruošti savo ateičiai, ypač tada, kai kalbama apie finansinį ir materialinį saugumą. Šis žmogus žino, ko nori, todėl nešvaisto laiko veltui.

Jis visuomet atsimena, ko siekia, todėl srityse, kuriose nusimano, Jautis priims greitus ir teisingus sprendimus. Jei jam liepiama pasirūpinti dalykais, kuriais jis nesidomi, Jaučiui ši veikla greitai pabos, jis greitai išsiblaškys.

7. Žuvys

Po šiuo Zodiako ženklu gimęs žmogus tvirtai žino, ko nori, tačiau šiam emocingam svajokliui nelabai aiški perskyra tarp sprendimų priėmimo ir įsivaizdavimų, kaip jam norėtųsi, kad būtų.

Žuvys daug laiko skiria istorijų sau pasakojimui ir nuostabaus (ar baisaus) gyvenimo įsivaizdavimui. Sprendimus jos priima remdamosi savo vidinio pasaulio būsenomis. Šaunu turėti tokį gyvą ir kūrybišką vidinį gyvenimą, tačiau Žuvys labai nustemba, kai tikrovė neatitinka jų fantazijų.

8. Vėžys

Vėžiui sprendimus, susijusius su jo namų buitimi, priimti nesudėtinga, bet kai reikia išeiti iš komforto zonos, šis žmogus ima nepasitikėti savimi, jis nervinasi ir elgiasi neužtikrintai. Jei net ir būdamas ne namuose Vėžys jaučiasi labai patogiai, viskas bus gerai.

Verta priminti, kad Vėžio pasitikėjimas savimi priklauso nuo jį supančios aplinkos ir dalykų, kuriuos jis gali kontroliuoti.

9. Dvyniai

Dvyniai sugeba padėti kitiems priimti sprendimus, tačiau jiems itin sunku apsistoti ties viena mintimi. Puikūs bendravimo įgūdžiai, sumanumas leidžia jiems į vieną dalyką pažvelgti iš kelių pusių.

Būtent dėl šios priežasties Dvyniai duoda pačius geriausius patarimus. Tačiau jei kalbėsim apie juos pačius, jiems gali tapti sudėtinga pasirinkti tik vieną perspektyvą, todėl jie linkę elgtis, kaip elgiasi aplinkiniai.

10. Ožiaragis

Nors Ožiaragis nėra toks smulkmeniškas kaip Mergelė, šiam žmogui, prieš priimant tinkamą sprendimą, reikia šiek tiek laiko. Tai ženklas, jog asmuo galvoja apie ateitį, elgiasi racionaliai, o impulsyvūs sprendimai yra labai rizikingi.

Kai darbotvarkė jau kartą nustatyta, bet koks siūlomas nukrypimas nuo kurso reikalauja daugybės apmąstymų ir įvertinimų. Ožiaragio privalumas tas, kad viską kruopščiai planuodamas jis gerai žino, kaip elgtis bet kokioje situacijoje.

11. Svarstyklės

Prieš priimdamos svarbų sprendimą, Svarstyklės sužinos visų aplinkinių nuomonę. Šis žmogus nori įsitikinti, jog visi turėjo progą pasisakyti ir su visais elgiamasi vienodai.

Svarstyklės moka derėtis, yra diplomatiškos, tačiau, jei visa atsakomybė užkrenta ant jų pečių, tai gali jas šiek tiek varžyti. Kaip jos gali priimti sprendimą, nežinodamos, kaip į tai reaguos kiti?

12. Mergelė

Jei norite sutrikdyti Mergelę, priverskite ją greitai priimti sprendimą, susijusį su veikla, apie kurią ji nieko neišmano. Mergelės gyvenime labai daug analizuoja, renka duomenis ir sprendžia įvairias problemas.

Net jei Mergelė puikiai išmano vieną ar kitą dalyką, iš pradžių ji norės pasverti visus „už“ ir „prieš“, tai pakartoti kitą dieną ir tik tada, kai viskas aišku, priims galutinį sprendimą. Nors priimti sprendimą Mergelėms reikia pakankamai daug laiko, šio ženklo atstovai retai kada klysta ar gailisi savo veiksmų.

Parengė Edita Maračinskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.