Zodiako ženklai, kurie labiausiai kenčia dėl neištikimybės

Atleisti mylimo žmogaus išdavystę geba ne kiekvienas. Tačiau kai kurių Zodiako ženklų atstovai išmokę reaguoti į neištikimybę ne taip audringai. Sužinokite, kaip kiekvienas Zodiako ženklas reaguoja į mylimo žmogaus neištikimybę ir kokias emocijas jaučia tuo metu.

Į neištikimybę ne visi reaguoja vienodai audringai.<br>123rf nuotr.
Į neištikimybę ne visi reaguoja vienodai audringai.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 23, 2018, 1:38 PM

Avinas

Nors Avinai – impulsyvūs Ugnies stichijos atstovai, pradžioje į partnerio neištikimybę jie reaguoja pasyviai. Pirmosiomis minutėmis jie vargu ar pajėgs gerai suprasti, kas įvyko, todėl nesugebės priimti tinkamo sprendimo. Suvokus, kas įvyko, bus skandalas ir santykių aiškinimasis, bet tai nereiškia, kad po triukšmingo konflikto seks išsiskyrimas. Pradžioje Avinai nori išlaikyti pauzę, pagalvoti apie tai, kas įvyko, ir tik tada ištars savo verdiktą.

Jautis

Paprastai Jaučiai yra atsargūs ir užsispyrę. Ilgą laiką jie nenorės tikėti, kad juos apgaudinėja, net jeigu pamatys neištikimybę savo akimis. Po ilgų valandų bandant suokti jie padarys išvadą, kad gyvenimas šalia išdaviko neatneš jiems nieko teigiamo, ir tokiu atveju jiems nebus sunku išsiskirti su neištikimu partneriu. Jaučius labai ilgai kankins prisiminimai apie mylimo žmogaus neištikimybę, dėl to gali atsirasti nepasitikėjimas visais priešingos lyties atstovais.

Dvyniai

Kaip ir bet kuris kitas Zodiako ženklas, Dvyniai nusimins sužinoję apie mylimo žmogaus neištikimybę. Bet jų kančios nebus ilgos: jau greitai jie pradės rodyti dėmesio ženklus priešingai lyčiai. Iš tiesų tai tik būdas užsimiršti, bet Dvyniai mano, kad užmiršti neištikimą partnerį galima tik su nauja simpatija. Greitai jie supras, kad juos supa nemažai patrauklių gerbėjų, ir prisiminimai apie nepavykusius santykius juos apleis.

Vėžys

Naujiena apie išdavystę gali sugriauti Vėžio gyvenimą. Šio ženklo atstovai griebiasi už širdies, alpsta, grasina nusižudyti ir daro viską, kad sugėdintų neištikimąjį. Jie gali parašyti atsisveikinimo laišką savo artimiesiems ir detaliai aprašyti savo skausmą. Apie Vėžio nelaimę sužino visa jo aplinka, juk šis Zodiako ženklas padarys viską, kad pažemintų neištikimą partnerį. Po ilgo laiko jis pajėgs susitaikyti su neištikimybe, bet naują meilę susiras dar labai negreitai.

Liūtas

Išdidus Liūtas neatleis neištikimybės, o sužinojęs apie ją puls į tokį pyktį, kad neištikimas partneris daug kartų pasigailės, kad ryžosi tokiam bjauriam poelgiui. Liūtas keršys, ir jo kerštas bus siaubingas. Jis skleis purvinus gandus apie savo antrąją pusę ir galbūt net paviešins asmenines partnerio nuotraukas. Iš tiesų toks elgesys rodo tik tai, kad Liūtui labai sunku išgyventi mylimo žmogaus išdavystę.

Mergelė

Sužinojusi apie mylimo žmogaus neištikimybę Mergelė nekels skandalų ir neisterikuos. Labiausiai tikėtina, kad ji išmes partnerį už durų su visais daiktais ir visam laikui išbrauks jį iš savo gyvenimo. Net jeigu šio ženklo atstovas jaus nepakeliamą skausmą, artimi žmonės niekada apie tai nesužinos. Mergelės sugeba mokytis iš savo klaidų ir geba šio to išmokti net iš nemalonios situacijos. Greičiausiai neištikimybė jas tik išmokys dėmesingumo ir atsargumo, ir jau greitai jos visiems laikams užvers šį savo gyvenimo puslapį.

Svarstyklės

Svarstyklės nepriklauso prie pačių ištikimiausių ir labiausiai atsidavusių Zodiako ženklų, todėl partnerio neištikimybę jas nelabai nuliūdins. Išdavystės atveju šis ženklas visada ras išeitį iš padėtis, ir užuot verkęs ir liūdėjęs leisis ieškoti trumpalaikio romano. Nepaisant linksmo gyvenimo būdo Svarstyklės siekia rimtų santykių, todėl niekada nebūna vienišos ilgą laiką. Jau greitai po neištikimybės jos pabandys surasti antrąją pusę ir vėl patikės nuoširdžios abipusės meilės egzistavimu.

Skorpionas

Skorpionai pernelyg pavydūs. Vien mintis apie partnerio neištikimybę jiems kelia įsiūtį. Nepaisant to, kad šio Zodiako ženklo atstovai neblizga ištikimybe, su partnerio išdavyste jie nesugebės susitaikyti. Jeigu Skorpioną išdavė, jis keršys, ir prisiminimai apie tai jį dar ilgai kankins. Bet jo kančių jūs nepamatysite, nes savo jausmus jis slėps po abejingumo kauke. Ilgą laiką Skorpionas megs nieko nereiškiančius romanus, o po to suvoks, kad metas pamiršti neištikimybę ir pradėti naują gyvenimą.

Šaulys

Šauliai nemėgsta skandalų ir stengiasi vengti pokalbių pakeltu tonu, ir būtent todėl žinia apie neištikimybę jiems nesukels audringų emocijų. Greičiausiai kurį laiką jie užsisklęs savyje, vengs bendrauti su aplinkiniais ir visais įmanomais būdais stengsis užmiršti išdavystę. Gali būti, kad po to, kas nutiko, jie pradės kaltinti save ir savo abejingą požiūrį į mylimą žmogų, todėl greitai užmirš partnerio neištikimybę ir jam atleis.

Ožiaragis

Ožiaragiai nepratę pasiduoti emocijoms, ir įtarę, kad mylimas žmogus jiems neištikimas, pradžioje norės tuo įsitikinti. Kai visi jų įtarimai pasitvirtins, jie neužsipuls mylimo žmogaus su kumščiais – jie kreipsis patarimo į artimą draugą ar psichologą. Laikas ir artimųjų palaikymas Ožiaragiams padės susitvarkyti su mintimis apie išdavystę, bet atleisti išdavikui jie jau niekada nesugebės.

Vandenis

Neištikimybė verčia Vandenį kentėti ir nekęsti visos priešingos lyties. Bet, nepaisant to, jis nepuls į depresiją ir nekeršys savo partneriui. Greičiausiai su juo išsiskirs iš karto, kai tik ausis pasieks gandai apie išdavystę, nes gaišti laiko ir tikrinti jų patikimo jis neketina. Po ilgo ir efektyvaus darbo su savimi Vandenis sugebės imtis naujos meilės paieškų.

Žuvys

Žuvys niekada neišduos savo mylimo žmogaus ir nepakęs jo neištikimybės. Jeigu šio Zodiako ženklo atstovas sužinos apie neištikimybę, tai net artimi žmonės nesugebės jo nuraminti. Žuvys neslėps savo emocijų, ir net jei stengsis nesugebės to padaryti. Skausmas dėl nepavykusio romano pažeis jų įprastą harmoniją ir atitrauks Žuvis nuo kasdienių reikalų. Jos ilgai kankinsis depresijoje, bet vieną artą sugebės vėl patikėti tikra meile.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.