Išsirinkite monetą – sužinokite, kada praturtėsite

Pinigai – toks dalykas, kurį prisimename kasdien ir be kurio mūsų gyvenimas praktiškai neįmanomas. Ko gero, kiekvienam žmogui būtų neprošal pasigerinti savo finansinę padėtį. Yra ir tokių, kurie nuolat lošia loterijose, svajodami apie beprotiškus turtus.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 12, 2018, 2:47 PM, atnaujinta Apr 12, 2018, 2:48 PM

Tačiau kartais atrodo, kad, kaip besistengtume, pinigai tarsi apeina mus ratu. Šis testas padės sužinoti, kada jūsų gyvenime ateis pats palankiausias finansinis etapas.

Viskas, ką reikia padaryti – pasirinkti labiausiai patinkančią monetą.

1. Sovietinė moneta

Deja, bet trokštami turtai reikalauja daugiau laiko ir darbo. Bet nesijaudinkite, jūsų atkaklumas darbe atsipirks. Dėl savo užsispyrimo pasieksite tai, ko trokštate. Tikėkite savimi ir neatitraukite, ir jums tikrai viskas pavyks, o rezultatai gali net maloniai nustebinti.

2. Fengšui moneta

Jūs labai arti tikslo. Reikia tik truputėlį palaukti – greičiausiai rudenį jūs gausite labai viliojantį pasiūlymą. Jį gavę daug negalvokite – jis to vertas. Surizikuokite, o svarbiausia – nepraleiskite savo laimingo šanso.

3. Senovinė moneta

Artimiausiu laiku jūsų finansinė padėtis nesikeis. Nenusiminkite, šiais nestabiliais laikais tai netgi labai gerai. Jeigu atmetę asmeninius išgyvenimus leisite sau save pradžiuginti, tegul ir didesnėmis nei įprasta išlaidomis, tuomet pinigai ateis pas jus gerokai lengviau.

4. Laiminga moneta su katinu

Niekas nesitikėjo, kad jūs galite būti tokie sėkmės kūdikiai! Kai atrodo, kad sėkmei nėra jokių šansų, jūs išsisukate taip, kad viskas susidėlioja taip, kaip reikia. Galbūt jums padeda nežinomos jėgos? Per artimiausius porą metų jūsų finansinė padėtis padarys didžiulį šuolį į viršų. Svarbiausia – nepražiopsokite galimybės, kurią jums paruošė gyvenimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.