Pats talentingiausias Zodiako ženklas

Tai ypatingas Zodiako ženklas. Be aštraus analitinio proto šio ženklo atstovai pasižymi ypatinga kūrybos dovana ir turi polinkį į įvairius menus. Tai pats talentingiausias ženklas dailės, muzikos ir literatūros srityje.

 Tai pats talentingiausias ženklas dailės, muzikos ir literatūros srityje.<br> 123rf nuotr.
 Tai pats talentingiausias ženklas dailės, muzikos ir literatūros srityje.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 13, 2018, 11:58 AM, atnaujinta Apr 13, 2018, 12:38 PM

Šis ženklas yra Svarstyklės. Svarstyklės – estetai, gebantys intuityviai jausti grožį. Todėl tarp jų tiek daug garsių dailininkų, poetų, rašytojų, kompozitorių, aktorių ir dainininkų.

Mokėjimas suprasti ir vertinti grožį, kurio apraiškas jie geba įžvelgti visur, daro juos sau pakankamus ir laimingus, bet dėl visiškos harmonijos jiems visada reikia patikimo partnerio, dvasinio bendrininko. Tikra laimė jiems neįmanoma be tokio bendraminčio, todėl santuokoje jiems svarbiausia ne seksas, o būtent dvasinis artumas.

Tačiau jie niekada nebus priklausomi nuo savo partnerio, subtiliai, bet tvirtai užkirsdami kelią visiems bandymams manipuliuoti ar šantažuoti. Jie labai vertina tuos, kurie yra šalia, ir yra pasirengę dėl jų paaukoti savo gerovę, net ne nepriklausomybę. Jie švelnių manierų, bet myli laisvę ir visada pasirengę duoti atkirtį tiems, kas pabandys įžeisti jų subtilius jausmus.

Todėl jie nepakenčia tų, kurie neturi gero skonio ir manierų, ir stengiasi išvengti bendfravimo su tokiais žmonėmis. Harmonija ir estetika juos traukia ir yra pati geriausia rekomendacija, bet dažnai beieškodami idealo jie atitrūksta nuo realybės.

Turėdami aiškų protą jie gali būti nepraktiški. Jie dažnai įgyja nepaklausias specialybes ar pašvenčia savo gyvenimą reikalui, neatnešančiam jokio pelno. Jie ne visada pajėgia įgyvendinti savo kūrybinius sumanymus, ir dažnai jų svajonės lieka tik svajonėmis. Tačiau Svarstyklės – ne materialistai, todėl jie gali pasitenkinti mažu ir jaustis visiškai laimingi vieni su savo svajonėmis apie grožį.

Jiems labai svarbi sutarimo atmosfera, jie nemėgsta ginčytis ir niekada nepirš savo požiūrio. Tai net veda prie individualumo praradimo, bet jiems svarbiausia ramybė. Jie nemėgsta drastiškų svyravimų ir visada rinkis stabilumą, o ne avantiūras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.