Zodiako ženklai, kurie labiausiai švaisto pinigus

Jeigu mėgstate leisti pinigus ir niekada jų neturite, kalta gali būti prigimtis – tai yra, jūsų Zodiako ženklas. Astrologai nustatė, kurie Zodiako ženklai yra taupūs, o kurie – švaistūnai. Štai kaip leidžia pinigus visų Zodiako ženklų atstovai.

 Štai kaip leidžia pinigus visų Zodiako ženklų atstovai.<br> 123rf nuotr.
 Štai kaip leidžia pinigus visų Zodiako ženklų atstovai.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-05-30 11:27, atnaujinta 2019-05-03 18:22

Avinas

Padavėjau, visiems – vaišės mano sąskaita! Avinas – dosnios širdies. Kuo daugiau Avinas turi draugų, tuo mažiau pinigų. Avinas gali turėti dešimt verslų, ir dar sėkmingų, bet vis tiek nuolat jaus pinigų stygių. Nes juk gyventi reikia ryškiai, svečius vaišinti skaniai, o automobiliui jau metai, laikas pakeisti tą senieną. Dėl viso to Avinas dirba po 16 valandų per parą be išeiginių, o tada ištrūksta į atostogas ir apipila pinigų lietumi visus apstulbusius iš netikėtumo oficiantus, taksistus ir lagaminų nešėjus.

Jautis

Jautis taip myli pinigus, kad už juos nupirkti daiktai kažkaip praranda savo pradinį patrauklumą. Jaučio būtinųjų išlaidų sąrašas apsiriboja namais, automobiliu, na, gerai, dar ir tais bateliais, bala jų nematė. Tuo metu, kai kiti žmonės mėgaujasi kvailu abstrakčiu nežinomo dailininko paveikslu miegamajame virš lovos, Jautis mėgaujasi ant lovos išdėliotomis kupiūromis iš savo slaptavietės. Jautis jas dėlioja kruopščiai, su meile ištiesindamas, portretas prie portreto, krūvelė prie krūvelės. Viešpatie, pinigai, kokie gi jūs gražūs!

Dvyniai

Pinigai? Nieko sau vertybė. Dvyniai gyvena pagal principą: į karstą nesusidėsi, todėl reikia maksimaliai naudotis pinigais šiandien. Taigi, Dvyniai – beprotiški švaistūnai, didesni už Avinus. Daug didesni. Priežasčių, kodėl visi Dvyniai iki šiol dar neelgetauja prie bažnyčios, yra lygiai dvi. Pirma – jie paprastai į gyvenimo palydovus išsirenka labai, labai susivaldančius žmones. Antra – jie fantastiškai sėkmingai moka paversti pinigais bet kokį savo hobį: pradedant žinutėmis socialiniuose tinkluose, baigiant Bobo Marley portretų drožinėjimu ant seno ąžuolo kelmo.

Vėžys

Vėžys – baisus šykštuolis. Gerąja šio žodžio prasme. Jis prisimena visas skolas ir jam prieš 20 metų nesumokėtas trūkstamas sumas. Vėžių problema ta, kad jo praktiškumui tenka susigyventi su meile gražiems daikčiukams, siekiančia dievinimo lygį. Todėl Vėžiams tenka eiti į kompromisą: tuo pat metu pirkti ir palaidinukę su madingomis siuvinėtomis gėlytėmis, ir jautienos konservų juodai dienai.

Liūtas

Liūtas be pinigų – iš viso ne Liūtas. Todėl pirmąją gyvenimo pusę Liūtas skiria tam, kad sukurtų sistemą, kaip automatiškai uždirbti pinigus įdedant minimaliai pastangų. O antrąją gyvenimo pusę Liūtas mėgaujasi malonumais su maksimaliu užmoju. O pinigus leidžia aukštuomenės priėmimais (tegul ir savos virtuvės ribose) bei brangioms dovanoms giminėms ir artimiesiems. Iš tikrųjų brangioms. Nes, visų pirma, Liūtas didžiadvasis, antra, visi privalo visada atsiminti, kad Liūtas išgali žarstytis pinigais.

Mergelė

Mergelė – tas idealus šeimininkas, kurio visos išlaidos surašytos ir sudėliotos į vokelius, bent jau galvoje. Mergelės nelinkusios į azartą, jos neįsivelia į finansines piramides, neprasilošia kazino ir gyvenimui, dovanoms bei atostogoms išleidžia lygiai tiek, kiek gali sau leisti: nė cento daugiau, nė cento mažiau. Ką ten kalbėti – Mergelė sugeba nueiti į parduotuvę varškės ir nupirkti vien tiktai varškės.

Svarstyklės

Svarstyklės labai mėgsta dumti akis, todėl nesunkiai gali išleisti savo mėnesio biudžetą prabangiam aksesuarui. Arba vakarienei restorane, kad po to dvi savaites mistų vien užpilamais makaronais iš pakelio. Jeigu pinigų Svarstyklės turės daug, aplink save įrengs prabangų miestą-sodą, kur prie mineralinio vandens baseino tingiai valgys vynuoges, lėtai mojuojant vėduoklėmis dviem vergams. Maždaug taip Svarstyklės įsivaizduoja rojų, pažymėtą pinigų ženklu.

Skorpionas

Skorpionui pinigai – pats mylimiausias žaislas. Jie tokie įdomūs. Juos galima investuoti, padauginti, prarasti, uždirbti ir vėl investuoti. Kaip šaunu! Patys savaime pinigai Skorpionui neturi jokios vertės, jam patinka pats procesas. Todėl kai kiti dvidešimt metų taupo, galvoja, ar verta įsigyti stambų pirkinį, ir kokia iš to nauda, Skorpionai tiesiog perka, kad pasižiūrėtų – o kas iš to išeis? Ir jeigu nieko gero neišeis, Skorpionas nesigailės. Jo devizas – uždirbsim, prasiveršim, nėra ko zyzti.

Šaulys

Šauliai paprastai neturi labai daug pinigų. Niekingos monetos galvoja, kad Šaulys joms pernelyg geras. Todėl Šauliams tenka leisti pinigus vien tik tam, kas būtiniausia. Bet kai tik atsiranda papildomas centas, jis iš karto išleidžiamas savišvietai, kelionėms ir labdarai.

Ožiaragis

Gera žinia – Ožiaragiai nelabai mėgsta leisti pinigus. Bloga žinia – kol jie blaivūs. Ožiaragiai mėgsta gyventi pagal tikslų planą ir lygiai pagal tokį pat išsiskirti su pinigais. Pinigus Ožiaragiai paprastai uždirba nelengvai, todėl protingas šykštumas leidžia jiems sutaupyti padorias sumas. Svarbiausia – nepatekti į tą pakitusios sąmonės būseną, kai visi žmonės – broliai, o štai šio 40 metų viskio mes dar neragavome. Beje, Ožiaragiams visai nebūtinas alkoholis, kad jie patektų į pakitusios sąmonės būseną. Visiškai tinka euforija nuo vasaros, saulės ir mylimų draugų šalia.

Vandenis

Vandeniui labai patinka leisti pinigus, bet jis visiškai apie tai negalvoja. Vandenis apskritai negalvoja apie finansinius klausimus. Pinigai – gerai, reikia, kad jų būtų, bet sėdėti biure nuo devintos iki šeštos... aš dėl šito pernelyg dvasingas. Kadangi įgimti talentai leidžia Vandeniui greitai ir nepersitempiant uždirbti poros centimetrų kupiūrų krūvelę, įprastas Vandenio gyvenimas sukasi maždaug tokiu ratu: „Neturiu pinigų, padėkite! – O, kokie karoliai! – Štai, aš tau skoloje, imk su procentais. – Oi, kokia užuolaida! Imu į namus ir dar į kaimą. – Padėkite!“

Žuvys

Žuvys planuoja savo sąskaitoje turėti visus pasaulio pinigus. Todėl stengiasi protingai investuoti pradinį kapitalą į saviugdą ir verslo plano, kuris turi padėti Žuvims uždirbti auksinį milijardą, realizavimą. Pinigai tiesiog šiaip sau – nuobodu. Juo reikia štai čia investuoti, štai čia pareklamuoti, o štai čia – laiku pasiimti. Ir nuostabu. Tiesa, įprastinis Žuvų verslo planas atrodo taip: „Pasiskolinsiu, investuosiu, o mėnesio gale ateis balti vienaragiai ir į debeto dalį pribers kupiūrų“, bet tai jau niekam neįdomios detalės.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2018 metų gegužės 30 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.