Laimę prišaukianti moneta: reikia žinoti, ką su ja daryti

Kartais iki pilnos laimės mums trūksta tiek nedaug – viso labo slapčiausios svajonės išsipildymo. Žmonės tiki, kad norint, jog noras išsipildytų, reikia mesti monetą. Vis dėlto dažnas nežino, kaip tai reikia padaryti.

 Dauguma žmonių žino, kad noras išsipildys, jeigu įmesi monetą į fontaną. <br> 123rf nuotr.
 Dauguma žmonių žino, kad noras išsipildys, jeigu įmesi monetą į fontaną. <br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 31, 2018, 1:41 PM, atnaujinta May 31, 2018, 1:42 PM

Daugelis yra girdėję, kad norint sugrįžti į patikusią vietą reikia palikti ten monetą. Monetoms stebuklinga galia priskiriama nuo senovės. Jos yra pelno ir turto simbolis. Tinkamai pakrauta moneta gali į jūsų gyvenimą pritraukti tai, ko trokštate. Tačiau pakrauti monetą kainuoja daug laiko ir energijos. Paprastesnis būdas – mesti monetą, tačiau tai reikia padaryti tinkamai.

Kur mesti monetą, kad noras išsipildytų

Dauguma žmonių žino, kad noras išsipildys, jeigu įmesi monetą į fontaną. Tačiau tą padaryti reikia teisingai. Būdami prie fontano, mintyse ištarkite savo norą, o tada meskite į jį monetą. Svarbu, kad po to 10 minučių liktumėte toje pačioje vietoje. Po to palikite tą vietą ir negrįžkite į ką tris dienas. Jeigu po kurio laiko jūsų gyvenime įvyks kas nors neįprasta, tai reiškia, kad jūsų noras greit išsipildys.

Jeigu, būdami kokioje nors vietoje, norite čia ir vėl sugrįžti, meskite monetą per nugarą ant žemės ar į vandens telkinį.

Jeigu norite susirasti antrąją pusę ar susigrąžinti savo seną meilę, meskite monetą į šaltinį ar šalia jo.

Jeigu norite pakeisti savo gyvenimą į gera ir atsikratyti sunkumų, meskite monetą į upę. Šiuo atveju kartu su moneta atsikratysite problemų ir nesėkmių.

Jeigu norite išsivaduoti nuo apatijos ir depresijos, meskite saują monetų į fontaną.

Kad jūsų noras išsipildytų greičiau, vanduo turi tapti jūsų sąjungininku. Greitą rezultatą galite pasiekti mete monetas ne į tvenkinį ar fontaną, o į krioklį. Jeigu turite tokią galimybę, sugalvokite bet kokį norą: jis būtinai išsipildys artimiausiu metu.

Jeigu susipykote su mylimu žmogumi, paimkite iš jo monetą ir meskite ją į upelį.

Nuo nužiūrėjimo ir problemų

Jeigu jums atrodo, kad tapote negatyvios programos auka, naktį numeskite monetą sankryžos viduryje ir ištarkite: „Užmokėta!“ Po šito jūsų situacija turi pagerėti.

Jeigu jūsų gyvenime prasidėjo juoda juosta ir jus nuolat lydi problemos, meskite monetą į šiukšlių konteinerį.

Kad apsigintumėte nuo nužiūrėjimo, užkalbėjimo ir bet kokios kitos negatyvios programos, meskite monetą per kairįjį petį.

Dar vienas efektyvus būdas – sugalvojus norą mesti monetą į kalnus. Pradžioje turite pažiūrėti žemyn ir mintyse vizualizuoti savo norą, ir tik tada mesti monetą.

Jeigu jums artimas žmogus sunkiai serga, meskite monetą į jūrą. Ir nepamirškite tai darydami ištarti ligonio vardo.

Kad išsivaduotumėte nuo kokio nors negalavimo, ypač psichinio, reikia mesto monetą į daubą ar tarpeklį.

Kartais pasielgiame taip, kad po to būna gėda. Jeigu norite, kad kiti žmonės pamirštų apie jūsų nevykusį poelgį ar prasižengimą, meskite monetą į kūdrą.

Jeigu norite pasigerinti finansinę padėtį, meskite monetą į kiemą, kur gyvena turtingas žmogus.

Daugelis nori susirasti savo svajonių darbą. Kad jūsų noras išsipildytų, meskite monetą prie durų toje vietoje, kur norėtumėte dirbti.

Kad jūsų slaptas mylimasis atkreiptų į jus dėmesį, meskite monetą jam į langą ar į duris. Pageidautina, kad ji atsidurtų jo namuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.