Mergina užuodžia artėjančią mirtį: papasakojo, koks tai kvapas

Ekstrasensė teigia galinti užuosti žmones, kuriuos greitai pasiglemš mirtis. Šią savo dovaną ji vadina bereikšme, kadangi pakeisti žmonių likimų ji negali.

 Mergina negali suskaičiuoti, kiek kartų jai teko su tuo susidurti.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
 Mergina negali suskaičiuoti, kiek kartų jai teko su tuo susidurti.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-06-11 12:33, atnaujinta 2018-06-11 14:18

Prieš nuspręsdama siekti profesionalios ekstrasensės karjeros, Ari Kala (24 m.) dirbo sekretore. Jog turi šią ypatingą dovaną mergina suprato būdama 12-kos, kuomet lankėsi pas sunkiai sergantį dėdę. Jis, kaip teigė Ari, skleidė nemalonų, bet saldų kvapą, kurio daugiau niekas iš aplinkinių neužuodė.

Dabar ekstrasensė moko kitas moteris atrasti savo viduje slypinčias galias ir jas tinkamai valdyti. Ari pridūrė, kad, užuodusi šį pranašišką kvapą, jį skleidžiančiam žmogui ji apie tai nepasakoja, kadangi tai nėra jos valioje.

Iš Australijos kilusi Ari sakė: „Prieš pradėdama mokytis vidurinėje mokykloje lankiausi pas dėdę, kuris sunkiai sirgo. Jis nenorėjo vienas sutikti mirties. Naktį prieš jam iškeliaujant anapilin po namus pasklido saldus ir nemalonus kvapas. Kadangi dar buvau gana maža, pamaniau, kad šį kvapą skleidžia mirštančio žmogaus kūnas, tačiau niekas kitas jo neužuodė. Tik vėliau supratau, kad tada užuodžiau artėjančią mirtį.“

Tai pranešti yra ne jos darbas

Nuo tos dienos Ari, būdama šalia sunkiai sergančių ar garbaus amžiaus žmonių, yra užuodusi tą patį kvapą. Ji nė negali suskaičiuoti, kiek kartų jai teko su tuo susidurti.

„Kartais tai tampa didžiule našta. Norėdavau tiems žmonėms kažką pasakyti, tačiau suvokiau, kad tai nėra mano darbas“, – tęsė ji.

Ari nesistengė dar labiau lavinti šios dovanos ir teigė, jog ji yra bereikšmė. Kaip ji, tuo pasinaudodama, galėtų padėti kitiems? Kaip ji, priėjusi prie visiškai nepažįstamo žmogaus, galėtų jam tiesiai šviesiai pasakyti apie jo laukiančią mirtį?

„Kas nutiktų, jei jiems apie tai praneščiau, tačiau jie to visai nelaukia? Žmogui galiu sukelti tikrą paniką. Ne aš turiu keisti jų likimą“, – pasakojo Ari.

Ekstrasensinius sugebėjimus būtina lavinti

Mergina tiki, jog kiekvienas mūsų turi tam tikrą šeštą pojūtį, tačiau jis nuo pat mažumės yra užspaustas visuomenės normų. Į dvasinį pasaulį Ari paniro po depresijos, atsiradusios dirbant sekretore didelėje Sidnėjaus teisės firmoje.

Dabar moteris padeda kitoms moterims, kurių daugiausia save vadina raganomis, ugdyti savo stebuklingas galias ir išmokti jomis naudotis geriems tikslams.

„Kiekvienas mūsų turime tam tikrus sugebėjimus, susijusius su dvasiniu pasauliu, tačiau nuo pat vaikystės jie yra slepiami, kadangi visuomenė mokė mus pritapti ir elgtis kaip įmanoma normaliau. Jie taip pat tvirtino, jog vaizduotė niekada nevirsta realybe. Būtent pastarasis teiginys ir priverčia mus išjungti šeštą pojūtį, – sakė Ari. – Vaikystėje puikiai perprasdavau žmonių emocijas ir visuomet sapnuodavau dalykus, kurie vėliau išsipildydavo. Kitiems tai nepatikdavo, todėl, bijodama būti teisiama, augdama tiesiog apleidau šį savo sugebėjimą.“

Ji pridūrė, kad dirbdama sekretore jautėsi prislėgta, tačiau vėliau suprato turinti tam tikrą pašaukimą. Nors dėl to neteko ne tik draugų, bet ir šeimos, Ari teigė, jog tai geriausias jos kada nors priimtas sprendimas.

„Mokau vidinės galios, kuri padės pritraukti prie savęs viską, ką tik panorėsite: klientus, darbą, pinigus, meilę. Anksčiau iš internautų sulaukdavau labai daug neigiamų reakcijų, tačiau suvokiau, jog būti keistai yra gerai ir dabar iš nemalonių replikų tiesiog pasijuokiu“, – užbaigė Ari.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.