Pasirinkite simbolį – paaiškės, ar esate teisingame kelyje

Atsipalaiduokite, pagalvokite apie tai, ko šiuo metu labiausiai trokštate, ir pažvelkite į pavaizduotus devynis simbolius. Daug negalvodami pasirinkite tą, kuris jums labiausiai patinka. Tai padės sužinoti, ar esate teisingame kelyje ir ko jums šiuo metu labiausiai reikia.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 14, 2018, 11:36 AM, atnaujinta Jun 14, 2018, 12:09 PM

1

Metas pamiršti visus nemalonumus ir pasitikėti likimu. Tegul viskas eina savo vaga. Gyvenkite šia diena ir neapkraukite savęs niūriomis mintimis apie ateitį.

Jūs suprasite, ko jums reikia, kai būsite ramios būsenos ir susikoncentravę į savo ketinimus. Venkite priimti skubotus sprendimus, surenkite meditacijos seansą ir leiskite tylai vesti jus.

2

Ribos nėra blogai, jeigu jos nubrėžtos sąmoningai ir su konkrečiu tikslu. Jums atėjo metas nustatyti ribas kai kuriose vietose, kad sutvarkytumėte kai kuriuos dalykus savo gyvenime. Tik kai viskas bus savo vietose, jūs galėsite susikoncentruoti.

Liaukitės švaistyti savo laiką ir energiją žmonėms ir situacijoms, kurios nebeteikia naudos, o tik kaišioja pagalius į ratus. Dabar pats geriausias laikas išvalyti namus, kad sumažėtų netvarka.

3

Jūs esate teisingame kelyje! Nors kai kurie dalykai jums ne visada bus iki galo aiškūs, jūs turite žinoti, kad viskas bus tvarkoje. Dabar einate savo keliu, ir nors jums gali kilti daug klausimų, Visata leidžia jums suprasti, kad jumis rūpinasi ir jus veda.

Visada galvokite apie tai, kas gera, ir apie tai, kad galiausiai viskas pavyks. Jums nereikia jaudintis dėl ateities ar praeities, tiesiog mėgaukitės kiekviena akimirka. Jeigu jums reikia priimti svarbų sprendimą, juks gali greitai ateiti reikiamas atsakymas.

4

Metas pamiršti praeities nemalonumus. Jūs pernelyg daug galvojate apie tai, kas galėtų būti, užuot žiūrėję pirmyn ir gyvenę šia diena. Ir nors naudinga kartais pagalvoti apie praeitį ir leisti savo žaizdoms užgyti, nėra prasmės vėl ir vėl sukti galvoje vienas ir tas pačias istorijas.

Stenkitės viską paimti į savo rankas ir maksimaliai pasinaudoti tuo, ką turite šiandien. Viskas jūsų rankose. Kad išsivaduotumėte nuo praeities, pabandykite tai užrašyti ar pasidalinkite su draugu. Leiskite sau paskutinį kartą išgyventi senas emocijas ir paleiskite jas. Jeigu tai padarysite, judėti į priekį bus daug lengviau.

5

Viskas drastiškai keičiasi ir juda į priekį. Atėjo metas išsikelti naujus tikslus ir jų siekti. Gyvenimas juda dideliais tempais, ir atrodo, kad jis pagaliau įgauna pagreitį, ir tai yra puikus metas naujam jūsų gyvenimo etapui. Pradžioje pagalvokite ir nuspręskite, ko konkrečiai jūs norite. Užrašykite tuos dalykus, kurie daro jus laimingus, o tada tęskite savo kelią.

Nors rezultatai gali ateiti ne akimirksniu, pagalvokite apie savo mintis kaip apie bumerangą, kurį jūs pasiunčiate į dangų. Kol laukiate, kada jis grįš, ir toliau siųskite naujas pozityvias mintis. Visata anksčiau ar vėliau pavers mintis realybe.

6

Jūs pernelyg susikoncentravę į savo išorę, o ne vidų. Giliai širdyje yra atsakymai į daugelį klausimų, bet jūs jų neišgirsite, kol nesutvarkysite savo minčių. Jūsų galvoje betvarkė, todėl verta nors laikinai išvalyti savo protą ir pažvelgti į vidų.

Išeikite pasivaikščioti, prasiblaškykite, nuraminkite savo protą. Ieškokite atsakymų savo viduje užuot ieškoję ženklų ir nuorodų išorėje. Atėjo metas rasti bendrą ritmą su visata ir su visu tuo, ką ji jums ruošia. Kontroliuokite savo mintis ir stebėkite, kada pradeda reikštis jūsų ego.

7

Jūs daug dirbote, ir dabar metas jums pailsėti ir atsipalaiduoti. Raskite laiko sau, kad pasimėgautumėte saule ir pažadintumėte savo vidinį vaiką. Padarykite ką nors spontaniška, pavyzdžiui, suorganizuokite kelionę į užsienį.

Ilsėdamiesi jūs galite daug išmokti, ir tai suteiks jums malonumą. Apdovanokite savo organizmą naudingais produktais, savo protą įdomiomis užduotėlėmis, o savo širdį draugų ir šeimos džiaugsmu. Dažnai mes užmirštame, kokie galingi juokas ir šypsena. Visur ieškokite to, kas geriausia, ir galbūt tada padarysite daug gero likusiam pasauliui.

8

Atėjo metas susijungti su išoriniu pasauliu, susivienyti su savimi ir su gamta. Jūs ne vieni, jūs esate didžiojo Visatos voratinklio dalis, ir reikia atsiminti, kad kiekvienas dalykas šiame pasaulyje surištas didele jėga.

Nusiimkite kaukę, kurią užsidėjote, ir leiskite sau sukurti tikrą ryšį su visa aplinka. Pradėkite nuo savęs, o tada ištirkite aplinką. Jeigu turite problemų dėl santykių su kitais žmonėmis ar problemų darbe, pabandykite pamatyti situaciją iš jų perspektyvos. Išjunkite savo ego ir paklauskite savęs: kaip aš galiu susilieti su šia situacija, kad pasiekčiau didžiausio gėrio?

9

Tai visatos ženklas, kad daug kas iš to, ko jums reikia, jau padaryta, ir dabar jūs galite išdidžiai mėgautis savo darbo vaisiais. Visata nori padėkoti jums už tai, kas jūs esate, ir kad skleidžiate gėrį kitiems. Jūs daugeliui padėjote, ir Visata jus apdovanos arba tą jau padarė.

Aukščiausia dovana, kurią jums gali duoti visata, tai pažinimo dovana. Ji leidžia suprasti, koks puikus gyvenimas. Jame yra viskas, kad mes galėtume augti, mokytis ir mylėti. Susipažinkite su žmogumi, kuriam reikia pagalbos, rašykite tinklaraštį, pasodinkite medį, perduokite savo pamokas pasauliui be kokios nors priežasties, vien tik iš noro padėti išplėsti suvokimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.