Ugninė pėda: jei jūsų antrasis pirštas ilgesnis už didįjį, esate ypatingi

Seniai žinoma, kad skaitant iš delno galima papasakoti apie žmogaus gyvenimą ir jo laukiančią ateitį, tačiau ar žinojote, kad panašių dalykų galima sužinoti ir pažvelgus į jo pėdas, o tiksliau, kojų pirštus?

 Ugninė pėda.<br> 123rf nuotr.
 Ugninė pėda.<br> 123rf nuotr.
 Kvadratinė pėda.<br> 123rf nuotr.
 Kvadratinė pėda.<br> 123rf nuotr.
 Labai mažas mažylis pirštas.<br> 123rf nuotr. 
 Labai mažas mažylis pirštas.<br> 123rf nuotr. 
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 16, 2018, 2:11 PM, atnaujinta Jun 16, 2018, 2:49 PM

Pažvelkite į savo pėdas, nusistatykite jų tipą ir sužinokite apie save naujų dalykų.

Ugninė pėda

Taip vadinama pėda, kurios antras pirštas yra ilgesnis už didįjį. Tai reiškia, jog esate aktyvus, sportiškas ir kūrybingas žmogus, noriai priimate naujas idėjas. Taip pat pasižymite puikiomis lyderio savybėmis, tačiau retkarčiais elgiatės per daug impulsyviai ir neapgalvotai, dėl ko susiduriate su stresu.

Romėniška pėda

Tai viena dažniausiai pasitaikančių pėdos formų, kuomet visi pirštai nuo didžiojo iki mažylio tolygiai trumpėja. Jos turėtojai yra linkę būti socialūs ir mėgsta linksmintis. Jiems taip pat patinka kelionės, nuotykiai, naujų kraštų tyrinėjimas.

Atsiskyręs mažylis pirštas

Ar pažvelgę į savo pėdas pastebite, jog mažylis pirštas yra šiek tiek atitolęs nuo kitų? Jei sugebate pajudinti savo mažylį pėdos pirštą, tai reiškia, jog esate nepailstantis ir nuolatos naujų iššūkių siekiantis žmogus. Jums taip pat patinka nuotykiai, o kiti mano, jog jūs puikiai flirtuojate.

Kvadratinė pėda

Taip vadinama pėda, kurios visi kojų pirštai yra beveik vienodo ilgio. Kartais ji vadinama valstietiška. Šios pėdos savininkai, manoma, yra labai praktiški ir patikimi, o prieš priimant kiekvieną sprendimą jiems svarbu atsižvelgti į teigiamas ir neigiamas tokio sprendimo pasekmes, be to, šie žmonės taip pat laikomi labiau ištikimais, nei kiti.

Ištęsta pėda

Jei jūsų pėdos pirštai pasislėpę vienas po kitu, o didysis yra šiek tiek nukreiptas į viršų, esate vienas tų paslaptingų žmonių, kurie labai brangina savo asmeninę erdvę. Tiesa, jūsų nuotaika keičiasi labai greitai ir jūs esate linkę priimti impulsyvius sprendimus.

Labai mažas mažylis pirštas

Ar mažylis pirštas yra gerokai mažesnis, nei visi kiti? Tai ženklas, jog esate valiūkiškas, žaismingas ir linksmybes mėgstantis asmuo.

Labai didelis didysis pirštas

Didysis pėdos pirštas savo dydžiu gerokai pralenkia kitus? Tai – kūrybiško ir aštraus proto savininko požymis.

Antrasis pirštas palindęs po didžiuoju

Jei pažvelgę į savo pėdą matote būtent tai, tai ženklas, jog esate gana sentimentalus ir nostalgiškas žmogus.

Plačios pėdos

Plačias pėdas turintys asmenys iš prigimties yra labai darbštūs ir labai nekantrūs, be to, jiems nepatinka ilgą laiką būti vienoje vietoje.

Aukštais linkiais pasižyminčios pėdos

Jei pėdos įspaudas yra labai siauras, o vietoje, kurioje turėtų matytis jos linkis, tėra tuščia vieta – esate labai savarankiškas ir praktiškas asmuo.

Tarpai tarp pirštų

Jei tarp antro ir trečio pėdos piršto yra tarpas, geriau nei kiti valdote savo emocijas, jei reikia, mokate į jas nekreipti dėmesio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.