Jums visiškai netinkamas darbas pagal Zodiako ženklą

Visi trokštame rasti tikrąjį savo gyvenimo pašaukimą. Daug kam pavyksta tai padaryti, tačiau astrologai tikina, kad kiekvienas Zodiako ženklas turi ne tik savo pašaukimą, bet ir „antipašaukimą“ – darbus, kurių geriau niekada nesiimti.

 Kiekvienas Zodiako ženklas turi ne tik savo pašaukimą, bet ir „antipašaukimą“.<br> 123rf nuotr.
 Kiekvienas Zodiako ženklas turi ne tik savo pašaukimą, bet ir „antipašaukimą“.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 27, 2018, 11:15 AM, atnaujinta Jun 27, 2018, 2:07 PM

Avinas

Avinai dinamiški ir pilni energijos, tad jiems tikrai neverta imtis ko nors ypač pavojingo, ar, priešingai, nuobodaus ir pilko. Avinų „antipašaukimas“ – karinė karjera. Jeigu jų niekas nesulaikys, jie gali privesti pasaulį iki trečiojo pasaulinio karo.

Jautis

Jaučiams geriau nesieti savo gyvenimo su labdaringa veikla. Godus altruistas – tai nesąmonė. Lengviau būti klounu, kuris prajuokins paskutinį ciniką, nei jaučiu, kuris daro gerą tiems, kurių nepažįsta.

Dvyniai

Dvynių „antipašaukimas“ – nuobodus gyvenimas: nuobodus darbas 5 dienas per savaitę, nuobodi draugystė ir pramogų nebuvimas. Dvyniams nerekomenduojama senatvė ir rutina. Nesiimkite to, kas neatneš jums pasitenkinimo gyvenimu.

Vėžys

Vėžiams neverta kovoti dėl visuotinio dėmesio. Šis Zodiako ženklas dažnai klaidingai mano, kad jam būtina pritraukti visus visus žvilgsnius, kitaip gyvenimas nepavykęs. Bet ar tai jus padarys laimingesnius? Negalvokite, kad pasaulyje yra tik vienas pašaukimas – būti pasaulio karaliumi. Nes jūs greičiausiai esate ramus ir santūrus žmogus.

Liūtas

Liūtams būtina vengti gyvenimo sričių, kuriose reikalingas tiksliųjų mokslų išmanymas. Ten jūs negalėsite visiems parodyti, kad esate geriausi, nes bet koks ginčas bus išsprendžiamas. Tai ne jūsų pašaukimas – jums geriau eiti ten, kur galima įrodyti savo teisumą užsispyrimu ir išdidumu.

Mergelė

Jeigu jūs svajojote tapti matematikos mokytoju, geriau to atsisakykite. Apskritai mokytojo karjera – ne Mergelėms. Jos gali nužudyti mokinį ar studentą, nudurdamos jį rašikliu. Dar Mergelėms negalima dirbti ten, kur karaliauja veidmainystė. Tai padės Mergelėms atskirti gerus žmones nuo tų, kurie gali sukelti nemalonumų.

Svarstyklės

Svarstyklėms netinkamas bet koks darbas ir bet kokia veikla, kur reikia priimti svarbius sprendimus. Kai tenka rinktis, jos ima tirtėti iš baimės. Beje, jeigu norite užgrūdinti savo charakterį, galite ryžtis bet kam, bet būkite pasirengę dirbti su savimi.

Skorpionas

Skorpionams neverta be reikalo komanduoti žmonėms. Jūs galite būti viršininku, bet nemaža tikimybė, kad visi jūsų nekęs. Skorpionai yra tie, kurie galvoja, kad jų pašaukimas yra viešpatauti pasaulyje, tačiau tai visiška netiesa.

Šaulys

Šauliams kategoriškai negalima daryti to, ko iš jų nori aplinkiniai. Tai vers juos jaustis marionetėmis ir žmonėmis, kurių gyvenimas sugriautas ir nebeatstatomas. Jie geri mokytojai, bet ne mokiniai.

Ožiaragis

Ožiaragiai turi vengti prioritetų kaitos, o taip pat visko, kas gali pakeisti jų gyvenimą, apversti viską aukštyn kojomis. Ožiaragių „antipašaukimas“ yra vienišas atsiskyrėlio gyvenimas. Ožiaragiams geriausia patikrintoje vietoje su patikrintais žmonėmis.

Vandenis

Norite pamatyti nelaimingiausią Vandenį pasaulyje? Pažiūrėkite į tą, kuris paskyrė savo gyvenimą kam nors tarnauti. Šie žmonės myli laisvę ir yra sau pakankami, tad jiems geriau vengti darbų, susijusių su paslaugų teikimu: oficiantų, barmenų, gydytojų ir pan.

Žuvys

Žuvys myli laisvę. O kas jos nemyli? Paskutinis dalykas, kuris patiks Žuvims šiame gyvenime – dirbti biure nuo 8 iki 18 val. 5 dienas per savaitę. Šis Zodiako ženklas pasmerktas kančioms, kai jį supa už jas aukštesnio statuso žmonės. Žuvys – patys košmariškiausi kariškiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.