Zodiako ženklas, atėjęs į žemę atpirkti Šėtono nuodėmių

Mįslė! Apie kokį Zodiako ženklą galima pasakyti: „Šie žmonės atėjo į žemę, kad atpirktų Šėtono nuodėmes“?

 Retas kuris Ožiaragis parodo savo tikrąją būseną.<br> 123rf nuotr.
 Retas kuris Ožiaragis parodo savo tikrąją būseną.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 23, 2018, 3:08 PM, atnaujinta Jul 8, 2019, 6:08 PM

Kokie variantai?

Pabandykite atspėti, prieš pasižiūrėdami atsakymą.

Ar niekada nesusimąstėte, kodėl Jėzus gimė po Ožiaragio ženklu? Ožiaragį valdo Saturnas, griežta planeta, kuri mus apriboja, baudžia už lengvabūdiškumą ir kelia mums sunkius išbandymus, kuriuos reikia įveikti su užsispyrimu ir kantrybe. Karminiame horoskope Saturnas simbolizuoja sunkią karmą, skolas, kurias reikia atiduoti per darbą ir išbandymus. Jėzus įsikūnijo po Ožiaragio ženklu, kad nugalėtų Saturną – Šėtoną ir palengvintų mūsų nuodėmes ir skolas.

Verta atkreipti dėmesį, kad tarp garsiausių pasaulio pranašų ir mokytojų – beveik vien Ožiaragiai: Mahometas, Zaratustra, Nostradamas, Žana D'Ark.

Kai žiūri į Ožiaragius ar bendrauji su jais, susidaro įspūdis, kad jie neša kažkokį lažą, atsakomybės naštą. Ožiaragis – tai graikų mitų Atlasas, kuris su skausmu nešė viso dangaus skliauto naštą. Žmonės dažnai sutinka niūrius Ožiaragius, ant kurių veido parašyta: „Depresija, neviltis!“

Bet iš tiesų retas kuris Ožiaragis parodo savo tikrąją būseną. Visuomenėje jie rimti ir yra linkę nedemonstruoti silpnybių. O viduje juos spaudžia daug kas: jie visada susirūpinę darbu su savimi ir reikšmingo socialinio statuso įgijimu. Ožiaragiui visada svarbu siekti aukšto tikslo, darbas jam turi didelę reikšmę.

Ožiaragis puola į depresiją, kai jaučiasi nepakankamai svarbus visuomenės akyse. Jam svarbu socialinė realizacija: reikia turėti gyvenime tikslą, dėl kurio jis būtų pasirengęs atkakliai grumtis su kliūtimis. Ožiaragio devizas: „Dabar blogai, kad po to būtų gerai“. Todėl jis smerkia tinginius, kurie gyvena šia diena.

Žmonės, gimę po Ožiaragio ženklu, nuo vaikystės įpratę įveikti Saturno sunkumus. Tačiau po 29 metų, kai Saturnas sugrįžta, tuo atveju, jeigu jie gerai padirbėjo iki šio amžiaus, Saturnas ima gerėti ir ateina atpildo už jų darbą laikotarpis.

Ne visi Ožiaragiai būna niūrūs ir rimti. Asmeninės planetos (Mėnulis, Venera, Marsas) ugnies ženkluose, ypač Šaulyje, Ožiaragius daro optimistiškesniais ir labiau besidžiaugiančiais gyvenimu.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2018 metų liepos 23 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.