Zodiako ženklai, kurių atstovėms lengviausia ištekėti

Vienoms moterims būna labai sunku susirasti antrąją pusę, tuo tarpu kitoms tai nekelia jokių problemų. Pasitaiko tokių, kurios sugeba ištekėti netgi būdamos itin garbaus amžiaus. Pasak astrologų, tai priklauso nuo Zodiako ženklo. Štai kurios moterys išteka lengviausiai.

Vienoms moterims būna labai sunku susirasti antrąją pusę, tuo tarpu kitoms tai nekelia jokių problemų. <br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
Vienoms moterims būna labai sunku susirasti antrąją pusę, tuo tarpu kitoms tai nekelia jokių problemų. <br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 7, 2018, 12:21 PM, atnaujinta Aug 29, 2019, 12:37 PM

1. Svarstyklės

Moterys, gimusios po šiuo ženklu, naudojasi ypatinga Veneros globa, kuri jas apdovanoja grožiu, žavesiu, mokėjimu gundyti. Tokios merginos lengvai skina meilės pergales, palikdamos gilų pėdsaką vyrų širdyse.

Moterys Svarstyklės neįsivaizduoja gyvenimo be antrosios pusės, joms reikalinga atrama ir apsauga. Todėl išteka anksti. Jeigu išrinktasis nuvilia, neatitinka lūkesčių, jos lengvai nutraukia santykius. Bet ilgai vienos nelieka: Svarstyklės būdamos bet kokio amžiaus geba žavėti vyrus ir ne vieną kartą ištekėti. Net sulaukusios 80 metų.

2. Jautis

Šio ženklo moteris taip pat globoja Venera, suteikianti joms ypatingo šarmo. Moterys Jaučiai nuo pat jaunystės nestokoja gerbėjų. Jos protingos, ramios, puikios pašnekovės. Mergina gali vienu metu susitikinėti su keletu gerbėjų, bet ištekėjusi tampa ištikima ir mylinčia žmona, puikia šeimininke.

Jeigu moteris Jautis neištekėjo ankstyvoje jaunystėje, ji turės šansą žengti šį atsakingą žingsnį dar daug kartų. Jai teliks tik padaryti teisingą pasirinkimą ir patikrinti savo jausmus. Jai ne problema ištekėti ir 50-60 metų.

3. Avinas

Ryškios, nepakartojamos, pasitikinčios savimi merginos Avinai dažnai būna apsuptos gerbėjų minios. Bet šio ženklo moterys jaunystėje nekuria ilgalaikių planų, susijusių su santuoka.

Joms nėra idealaus amžiaus santuokai: Avinai lengvai sukuria šeimą bet kuriuo savo gyvenimo laikotarpiu. Jos tokios impulsyvios, kad gali ištekėti po penkių minučių apmąstymų. Arba priešingai, tiesiogine to žodžio prasme pabėgti nuo altoriaus. Dažnai išteka gana brandaus amžiaus – 45-50 metų. Ir tai dar ne riba.

4. Žuvys

Paslaptingos, svajingos moterys Žuvys nuolat traukia priešingos lyties žvilgsnius. Daugumai šio ženklo merginų reikalingas vyrų palaikymas ir moralinė atrama. Nepaisant to, romantiška moteris Žuvys gali metų metus laukti savojo princo.

Šio ženklo atstovės dažnai išteka labai anksti, 18-20 metų. Šio ženklo moterims būdinga klysti renkantis sutuoktinį. Todėl keletas santuokų tarp jų ne retenybė: būdamos bet kokio amžiaus jos kartos bandymus rasti savo idealą. 35-40 metų amžiaus šansai sukurti patikimą šeimą stipriai išauga.

5. Dvyniai

Moterys Dvyniai dievina flirtą, kuris retai perauga į rimtus santykius, vedančius į santuoką. Šio ženklo merginos dažnai ieško idealaus partnerio, bet šios paieškos kartais gali užsitęsti visą gyvenimą.

Būdamos 20-ties Dvynių atstovės koketiškos, lengvabūdės, nepastovios. Ankstyvos santuokos dažnai būna nesėkmingos. Antrą kartą išteka 30-40 metų, kai susitupi, paeksperimentuoja. Bet ir tai ne visada tampa sėkmingos santuokos garantu.

6. Vėžys

Sentimentalios, romantiškos šio ženklo atstovės yra tikros šeimos židinio saugotojos. Nuo vaikystės jos svajoja sukurti šeimą. Kuo vyresnė tampa moteris Vėžys, tuo stipriau jaučia poreikį ištekėti.

Dažniausiai išteka anksti, 18-20 metų. Bet jeigu dėl kokios nors priežasties santuoka sugriuvo, jos nelieka vienos. Moteris Vėžiams būdinga paslaptinga ypatybė: su metais jos įgyja nepakartojamo žavesio ir išteka už partnerių, kurie gerokai jaunesni už jas. Antrą šansą jos gauna 30-35 metų.

7. Liūtas

Įspūdingos moterys Liūtai neskuba tekėti, nors moka padaryti vyrams neišdildomą įspūdį. Šio ženklo merginos mano, kad pradžioje jos turi įgyti išsilavinimą, realizuoti save, pasimėgauti gyvenimu. Priešingu atveju šeima jas greitai ima slėgti.

Optimalus santuokos amžius Liūto ženklo moteriai – 28-30 metų. Vėliau ji gali perkainoti vertybes ir pirmoje vietoje jai atsidurs karjeros siekiai.

8. Šaulys

Moterys Šauliai krenta į akis bet kurioje minioje: jos ryškios, dažnai ekstravagantiškos asmenybės. Būna, kad šio ženklo merginos išteka anksti, 18-20 metų. Bet jeigu praleidžia šį amžių, neskuba prisiimti santuokinių įsipareigojimų. Moterys Šauliai yra nepriklausomos ir tuo didžiuojasi.

Dažniausiai jos išteka 30-33 metų, kai suvokia šeimos sukūrimo būtinybę. Šiam žingsniui ryžtasi sąmoningai, tampa ištikimomis žmonomis ir atsakingomis mamomis.

9. Ožiaragis

Paslaptingos, uždaros moterys Ožiaragiai aplinkiniams yra mįslė. Jos užsispyrusios, atkaklios, bet linkusios į pesimizmą. Ankstyvoje jaunystėje jos nepasirengusios santuokai. Šeima, sukurta esant maždaug 20 metų, retai būna tvirta, santykiai griūva.

Optimalus amžius santuokai – 25-30 metų. Po 30-ties šio ženklo atstovės teka retai, nes pripranta būti nepriklausomos. Joms sunku rasti žmogų, kuris atlaikytų jų sunkų charakterį.

10. Skorpionas

Moterys Skorpionai turi kažkokio magnetizmo, traukiančio aplinkinių žvilgsnius. Tokias moteris dažnai vadina lemtingomis: jos apsuptos gerbėjų, daužo vyrų širdis, bet neskuba tekėti.

Moterys Skorpionai kelia aukštus reikalavimus būsimam vyrui, joms įtikti nelengva. Jeigu ši moteris neištekės iki 28-33 metų, vėliau pretenzijos potencialiam partneriui tik dar labiau išauga. Atitinkamai šansai sukurti šeimą sumažėja.

11. Vandenis

Laisvę mylinčios moterys Vandeniai jaunystėje nesusimąsto apie santuoką. Šio ženklo atstovės labai retai sukuria ankstyvas santuokas. Joms reikia pasimėgauti laisve, pagyventi sau.

Su amžiumi ateina supratimas, kad šeimą kurti būtina. Ryžtingas žingsnis žengiamas po ilgų apmąstymų ir abejonių. Dažniausiai jos ryžtasi tekėti 30-35 metų. Vyresnio amžiaus teka retai.

12. Mergelė

Pedantiškos, kruopščios moterys Mergelės santykiuose vadovaujasi ne emocijomis, o sveiku protu. Jos ramios, švelnios, moteriškos, bet nepasižymi audringu temperamentu. Į gyvenimo draugo pasirinkimą žiūri su tokiu atsakingumu, kad tai gali baigtis tuo, jog jos apskritai neištekės. Tarp šio ženklo atstovių daug senmergių. Jos mieliau bus vienos nei su žmogumi, kuris trikdo jų griežtai reglamentuotą gyvenimą.

Todėl Mergelėms rekomenduojama ištekėti 18-23 metų, kai jų gyvenimo principai dar nelabai nusistovėję. Mergelės tampa atsidavusiomis žmonomis, rūpestingomis mamomis. Jeigu išsiskiria, retai tuokiasi dar kartą.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2018 metų rugsėjo 7 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.