Didžiausi vyrų trūkumai pagal Zodiako ženklą

Tobulų žmonių nėra. Kiekvienas turi kokių nors erzinančių savybių. Astrologų teigimu, jos priklauso ir nuo Zodiako ženklo. Sužinokite, kurių Zodiako ženklų vyrų trūkumai jus labiausiai sunervintų.

 Sužinokite, kurių Zodiako ženklų vyrų trūkumai jus labiausiai sunervintų.<br> 123rf nuotr.
 Sužinokite, kurių Zodiako ženklų vyrų trūkumai jus labiausiai sunervintų.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 26, 2018, 10:04 AM

Avinas

Didžiausias ir rimčiausias Avino trūkumas – egoizmas, iš kurio išplaukia ir visos kitos jo neigiamos savybės. Tipiškas „ugninis“ vyras nepriims kritikos savo atžvilgiu, yra nekantrus ir – tai vieša paslaptis, – yra įsitikinęs, kad jam leidžiama daugiau nei kitiems. Romantiniuose santykiuose dažnai būna neištikimas, bet niekada nejaučia kaltės ir neatgailauja. Tuo tarpu pats Avinas yra pavydus ir savininkiškas.

Jautis

Jautis sudaro idealaus gyvenimo palydovo įspūdį. Jis pakankamai romantiškas, patikimas ir pasirengęs rimtiems santykiams. Bet artimiau susipažinus pasimato jo esmė. Jis nelinkęs į kompromisus ir įsitikinęs savo teisumu. Prisibelsti iki kietakakčio Jaučio praktiškai neįmanoma. Jeigu jis ką nors nusprendė, jums teks su tuo susitaikyti, juk net ir nesėkmės atveju užsispyręs Žemės ženklas nepripažins klaidos.

Dvyniai

Dvyniai – iš prigimties oratoriai. Bendravimas su tokiu vyru labiau primena jo begalinį monologą, o pašnekovui skirtas tik garbingas klausytojo vaidmuo. Oro stichijos atstovas labai mėgsta ginčytis, demonstruoti protą ir įrodinėti savo teisumą. Kartais jis tiesiog liaujasi save kontroliuoti ir pereina į asmeniškumus. Dėl to bendravimą su juo norisi dozuoti. Damoms taip pat nepatinka Dvynių lengvabūdiškumas, jų nenoras įsipareigoti ir nepastovumas.

Vėžys

Vyras Vėžys turi iškart keletą savybių, erzinančių daugumą moterų. Santykiuose jis pasyvus, permeta atsakomybę savo išrinktajai, dažnai užsidaro savyje ir gana ilgą laiką būna tokioje būsenoje. Šio ženklo atstovas meistriškai išvengia rimtų pokalbių. Iš jo labai sunku gauti konkretų atsakymą į savo klausimą. Jeigu nesate pasirengę nuolat kentėti emocinę švytuoklę, apeikite Vėžius ratu.

Liūtas

Pagrindiniai Liūto trūkumai matosi plika akimi. Jis reiklus, rodo diktatoriškas pretenzijas, nepakantus kitų trūkumams. Moteriai, kuri nori būti su juo, negalima atsipalaiduoti. „Ugninis“ vyras neužmerks akių į neprižiūrėtą išvaizdą ir keletą atliekamų kilogramų. Priešingai, jis nuolat tai akcentuos. Nors jis ir „žvėrių karalius“, taktu nepasižymi.

Mergelė

Vyrai Mergelės būna pernelyg konservatyvūs. Su amžiumi jie virsta davatkomis, peikiančiomis visus aplink. Tai tipiškas pavyzdys, kai žmogus po vestuvių stipriai pasikeičia ir ima rodyti savo tikrą esmę. Taip ir pasireiškia pačios blogiausios šio ženklo atstovų savybės: smulkmeniškumas, bejausmiškumas, priekabumas, pedantiškumas, ribotumas. Blogiausiu atveju jūsų laukia santuoka su nuobodyla, kuris nuolat jums priekaištaus ir stabdys jūsų asmeninį augimą.

Svarstyklės

Svarstyklės priklausomos nuo kitų nuomonės. Kartais jos labiau tiki pašaliniais žmonėmis, nei savo mylimu žmogumi. Neryžtingumas ir minkštas charakteris atbaido nuo jų moteris, kurios nori šalia matyti patikimą ramstį. Šalia šių savybių Svarstyklės labai emocingos ir nepasižymi ištikimybe. Eilinį kartą nuėję į kairę šie vyrai ne negalvoja kankintis sąžinės graužiami.

Skorpionas

Skorpionai dėl šiam ženklui būdingų asmeninių savybių neišvengiamai pakliūva į astrologų sudaromus antireitingus. „Vandeniniai“ vyrai įtarūs, pavydūs, kerštingi. Jiems dažnai svyruoja nuotaika, o visą savo negatyvą jie išlieja ant artimiausių žmonių. Moteriai, kuri bus šalia Skorpiono, teks kęsti jo įtarumą ir nepagrįsto pavydo priepuolius.

Šaulys

Pozityvus šaulys iš šalies atrodo idealus partneris santykiams. Bet šis įspūdis išsisklaido ilgiau pabendravus. Tipiškas Ugnies stichijos atstovas pasižymi nepastovumu, lengvai gali pamiršti jums svarbią datą ar įvykį. Jis gyvena čia ir dabar, nelabai galvodamas apie ateitį. Nelaukite iš jo begalinio atsidavimo, juk Šaulys iš prigimties – greit įsimylintis.

Ožiaragis

Ožiaragis labai reiklus sau ir aplinkiniams. Net mažiausias jūsų trūkumas neliks jo nepastebėtas. Ir jis mano, kad turi teisę kritikuoti kitus ir dalinti patarimus, net jeigu jo nuomonės niekas neklausia. Dažnai vyrai, gimę po šiuo ženklu, laikosi seksistinių pažiūrų. Nelaukite iš Ožiaragio pagalbos namuose, tačiau jis visada pastebės netvarką ir jūsų kulinarines nesėkmes.

Vandenis

Pats būdamas emocingas ir atviras, Vandenis absoliučiai abejingas kitų išgyvenimams. Jis nemoka guosti, o jo nevykę bandymai parodyti palaikymą tik užtraukia dar daugiau negatyvo. Iš šalies Vandenis atrodo nejautrus ir šaltas, ir tuo atstumia jausmingas moteris. Dar viena jo neigiama savybė – nemokėjimas sudėlioti prioritetų. Jis pats nežino, ko nori iš gyvenimo, ir dažniausiai tiesiog plaukia pasroviui, nebandydamas ko nors pakeisti į geresnę pusę.

Žuvys

Vyrai Žuvys turi savotišką humoro jausmą. Jie dažnai šaiposi ir laido sarkastiškus juokelius artimų žmonių adresu. O patys įsižeidžia dėl bet kokių smulkmenų ir ilgai primena senas nuoskaudas. Moteris erzina ir jų infantilumas bei nenoras prisiimti atsakomybės. Santykiuose Vandens stichijos atstovai dažnai elgiasi kaip vaikai, ir tai mažai kam patinka.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.