3 Zodiako ženklai, turintys devynias gyvybes

Pasitaiko atvejų, kai žmogus žūsta pačiomis kvailiausiomis aplinkybėmis. Bet būna ir priešingų atvejų, kai atrodo, kad pagal visus logikos ir gamtos dėsnius žmogus turėtų numirti, bet jis kažkokiu stebuklingu būdu išgyvena, tarsi būtų saugomas anapusinių jėgų.

 123RF.com asociatyvi nuotr.
 123RF.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 9, 2018, 6:48 PM, atnaujinta Oct 3, 2019, 4:19 PM

JAV yra žinomas atvejis, kai žmogus išgyveno 7 žaibo smūgius, o galiausiai mirė dėl visai kitos priežasties.

Astrologai išskiria keletą Zodiako ženklų, kurių atstovai turi išskirtinį gebėjimą pakilti iš pelenų tarsi Feniksai.

Štai patys gyvybingiausi Zodiako ženklai.

Liūtas

Pagal vieną versiją, katės turi 9 gyvybes, pagal kitą – 7. Bet kuriuo atveju, kačių giminės atstovai pasižymi retu sugebėjimu išvengti rimtų traumų ir atsigauti per itin trumpą laiką. Tai visiškai tinka žmonėms, gimusiems po Liūto ženklu. Jiems pavyksta išgyventi baisiose avarijose, atsipirkus tik nereikšmingais sužeidimais. Jie pasižymi neįtikėtinu gyvybingumu, o įgimtas optimizmas ir dvasios stiprybė padeda šiam Ugnies ženklui judėti pirmyn.

Skorpionas

Energetiškai stiprius Skorpionus globoja galinga ir paslaptinga planeta Plutonas, astrologijoje simbolizuojanti mirtį ir atgimimą. Savo globotinius ji apdovanoja stulbinančiu gebėjimu išgyventi bet kokias transformacijas. Žmonės, gimę po šiuo ženklu, gali ne vieną kartą pradėti nuo nulio ir pasiekti naujas aukštumas. Plutonas suteikia jiems galimybę valdyti savo gyvenimą, o ne plaukti pasroviui.

Vandenis

Vandeniams lengviau išgyventi sunkius praradimus ir atsigauti po traumų dėl mokėjimo palikti praeitį už nugaros. Dėl Urano įtakos šio ženklo atstovų gyvenime visada susiklosto aplinkybės, leidžiančios pradėti viską nuo švaraus puslapio. Nestereotipinis mąstymas, aukštas energetinis lygmuo ir vidinis vientisumas lemia jų gebėjimą adaptuotis bet kokiomis sąlygomis, ir tai juos daro labai gyvybingus.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2018 metų spalio 9 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.