Zodiako ženklai, vienas kito gyvenimą paverčiantys pragaru

Yra keletas Zodiako ženklų porų, kurioms verčiau net nebandyti būti kartu. Dėl įgimtų charakterio savybių šių ženklų atstovai vienas kito gyvenimą pavers tikru pragaru.

 Dėl įgimtų charakterio savybių šių ženklų atstovai vienas kito gyvenimą pavers tikru pragaru.<br> 123rf nuotr.
 Dėl įgimtų charakterio savybių šių ženklų atstovai vienas kito gyvenimą pavers tikru pragaru.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 17, 2018, 11:22 AM, atnaujinta Oct 17, 2018, 11:58 AM

Avinas ir Skorpionas

Labai pavojinga sąjunga abiem partneriams. Ūmus, bet greit atvėstantis Avinas yra visiška kerštingo Skorpiono priešingybė. Jų santykiai grįsti aistra. Būtent dėl fizinės traukos jie kurį laiką gali būti kartu. Bet liūdna pabaiga neišvengiama. Daugeliu atvejų jie išsiskiria su skandalais, o Skorpionas dar ilgai pasitaikius galimybei keršys buvusiam mylimajam.

Jautis ir Šaulys

Jų požiūriai į gyvenimą visiškai priešingi, todėl labai greitai jie ims konfliktuoti. Ugnies ženklas partnerį laikys ribotu, o Žemės, savo ruožtu, savo meilę kaltins nepastovumu ir pažadų nesilaikymu. Sąjunga gali laikytis tik dėl jaučio kantrybės, bet kai ji pasibaigs, šaulys svo adresu išgirs daug nemalonaus.

Dvyniai ir Ožiaragis

Astrologiniu požiūriu ši sąjunga pasmerkta žlugti. Tokių skirtingų Zodiako ženklų dar reikia paieškoti. Konservatyvų Ožiaragį net apima siaubas, kaip lengvai Dvyniai leidžiasi į riziką, taip pat ir finansinę. O Oro ženklas tiesiog negali pramušti sienos, kurią pastato partneris, ir įtikinti jį, kad būtina įnešti pokyčių į įprastą gyvenimo ritmą. Jeigu jie ir susieina, tai naudojasi vienas kitu savanaudiškais tikslais.

Vėžys ir Vandenis

Jų praktiškai niekas nesieja, ir vis dėlto kartais jie suartėja. Deja, tokios sąjungos ateitį astrologai mato niūrią: sentimentalaus Vėžio jausmus Vandenis negailestingai sutryps, o pats Oro ženklas jaus dvasinį diskomfortą dėl nuolatinių bandymų apriboti jo laisvę, tikrinimų ir įtarinėjimų. Galiausiai abu tiesiog išsunks vienas kito nervus ir išsiskirs be jokių šansų palaikyti bent draugiškus santykius.

Liūtas ir Žuvys

Jiems labai sunku rasti bendrų temų ir sąlyčio taškų, juk gyvenime jiems patinka skirtingos aplinkos. Liūtas dievina būti matomas, o Žuvys stengiasi atsiriboti nuo žmonių susibūrimų. Jausdami diskomfortą jie pradės reikšti abipuses pretenzijas, bet nesugebės rasti kompromiso. Tipišką Ugnies stichijos atstovą erzins įžeidaus partnerio tylėjimas, o Vandens ženklas niekada negalės susitaikyti su mylimojo egoizmu.

Mergelė ir Avinas

Nepaisant skirtingo temperamento, jie turi visus šansus pradėti artimus santykius. Bet susižavėjimas vienas kitu greitai išnyksta, apnuogindamas rimtas nesuderinamumo problemas. Mergelė jausis emociškai sugniuždyta dėl amžino partnerio egoizmo. Pradžioje ji pabandys įtikti Avinui, bet po to supras, kas jis ją tiesiog išnaudoja. O Ugnies ženklas nepakęs primetamo taupymo režimo, priekaištų ir materialinės gerovės akcentavimo.

Svarstyklės ir Žuvys

Tokiame tandeme Svarstyklės niekada nepasieks harmonijos. Bet kokie bandymai priartėti prie pusiausvyros bus pasmerkti nesėkmei, kol šalia yra Žuvys, kurios yra chaoso šaltinis. Pradžioje tai ne taip krinta į akis, Vandens ženklo isterijos suprantamos kaip mieli kaprizai, o nemokėjimas savęs kontroliuoti – kaip betarpiškumas. Žuvims šie santykiai taip pat bus skausmingi. Jos idealizuoja antrąją pusę ir sunkiai išgyvena nusivylimą artimu žmogumi.

Skorpionas ir Dvyniai

Lemtinga meilė, kuri atneša tik kančias. Čia galima kalbėti apie neblogą intelektualinį suderinamumą, bet likusiuose dalykuose šių ženklų atstovai yra priešininkai. Skorpioną iškankins pavydas, tai gali prieiti net iki nervinio išsekimo, bet ką nors konkretaus prikišti išsisukinėti mokantiems Dvyniams labai sunku. Oro ženklas taip pat nejaučia komforto šiuose santykiuose. Kiekvienas jo bandymas išsaugoti asmeninę erdvę baigiasi skandalu, ir tai galiausiai neigiamai atsiliepia nervų sistemos būklei.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.