Visatos simbolis apie jus atskleis ypatingos informacijos

Mandala yra dvasinis ir ritualinis simbolis, naudojamas induizme ir budizme, ji simbolizuoja Visatą. Tačiau šis simbolis gali padėti gauti informacijos ir apie jus. Prieš jus – aštuonios mandalos. Jūsų užduotis – išsirinkti tą, prie kurios labiausiai linksta jūsų širdis.

 1.
 1.
 2.
 2.
 3.
 3.
 4.
 4.
 5.
 5.
 6.
 6.
 7.
 7.
 8.
 8.
Daugiau nuotraukų (9)

Lrytas.lt

Oct 28, 2018, 1:26 PM

1 mandala

Rožinę mandalą renkasi geri ir romantiški žmonės. Jie jautrūs ir rūpestingi artimiesiems; jie dėkingi už viską, ką turi ir ko neturi; be to, jie moka mylėti be išlygų. Šie žmonės labai pažeidžiami, tyri ir švelnūs, todėl su jais reikia elgtis atsargiai, kaip su švelniausia gėle, kad netyčia nesulaužytum. Jie – pats meilės įsikūnijimas.

2 mandala

Violetinės, mėlynos, juodos ir baltos spalvų mandalą renkasi žmonės svajotojai, tikintys stebuklingais pasauliais. Ramybės jiems galima tik pavydėti. Šiame pasaulyje jie turi savo asmeninį kelią ir visada klauso savo širdies šauksmo. Šie žmonės ekspresyvūs ir moka įkvėpti. Jie domisi filosofija ir psichologija, o taip pat labai myli muziką.

3 mandala

Raudonos, rožinės, mėlynos ir geltonos spalvų mandalą renkasi žmonės, kuriems nesvetimos emocijos. Jie bendraujantys, draugiški, gerai organizuoti ir savo rate laikomi intelektualais ir estetais. Jie moka klausytis savo širdies ir puikiai jaučia aplink save esančias energijas ir vibracijas. Šie žmonės energingi ir mėgsta vienybės ir brolybės jausmą. Jie daug šypsosi ir spinduliuoja laimę bei gyvenimo džiaugsmą, būti jų kompanijoje visada labai malonu ir praturtina intelektualiai.

4 mandala

Geltonos, juodos ir balto spalvų mandala – aktyvių, pozityvių ir atvirų žmonių pasirinkimas. Jie visada ieško kontakto ir moka su visais rasti bendrą kalbą. Ko jie besiimtų, viską daro su pačiais geriausiais ketinimais. Jiems būdinga pozityvumas, kūrybiškumas ir užsispyrimas. Dėl savo charakterio šie žmonės iš prigimties yra lyderiai.

5 mandala

Juodų ir žalių atspalvių mandalą mėgsta gamtos ir aktyvaus poilsio mylėtojai. Jie yra harmonijoje su supančiu pasauliu ir labai myli gyvūnus. Šie žmonės siekia sveikai gyventi ir stengiasi didžiąją dalį laisvalaikio praleisti toliau nuo miesto ir akmeninių džiunglių. Jie – avantiūristai ir tyrinėtojai, kuriems būdinga gerumas, empatija ir emocingumas.

6 mandala

Oranžinė, geltona ir juoda – tai spalvos, kurios traukia iškilius ir intelektualius žmones. Jie nepriklausomi, absoliučiai laisvos dvasios, mėgsta nuotykius, kūrybą ir sveiką gyvenimo būdą. Šie žmonės sėkmingi ir protingi, jie tampa puikiais mokytojais, auklėtojais ir vadovais.

7 mandala

Raudonų, rudų ir baltų atspalvių mandalą renkasi charizmatiški žmonės. Jie labai ryžtingi ir kai ko nors imasi, daugiau niekada nesigręžia atgal. Tačiau jie gali būti gana agresyvūs, nekantrūs, irzlūs ir įsitempę. Raudona spalva yra ir valdžios spalva. Šie žmonės turi vidinės jėgos, kuri padeda jiems įveikti visas kliūtis.

8 mandala

Raudonos ir jūros bangos spalvų mandalą renkasi subalansuoti žmonės su romantiška siela. Raudona spalva rodo, kokie jie pilni meilės ir aistros. O jūros bangos spalva liudija apie jų ramybę, mokėjimą rūpintis ir padėti kitiems. Jie – idealūs partneriai visam gyvenimui. Šie žmonės – dvasia laisvi mąstytojai ir aukščiau visko vertina tiesą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: komentarai apie Vilniuje besibaigiančias karines pratybas