4 Zodiako ženklai, labiausiai saugantys šeimą

Tuokdamiesi mes tikimės ilgų ir laimingų santykių. Bet skyrybų statistika liudija, kad sukurti ilgalaikę sąjungą pavyksta anaiptol ne visiems. Tačiau žvaigždės gali nurodyti keletą Zodiako ženklų, kurie, net ir jų atstovai vyrai, iš visų jėgų stengsis išsaugoti šeimą.

 Skyrybų statistika liudija, kad sukurti ilgalaikę sąjungą pavyksta anaiptol ne visiems.<br> 123rf nuotr.
 Skyrybų statistika liudija, kad sukurti ilgalaikę sąjungą pavyksta anaiptol ne visiems.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 11, 2018, 1:55 PM

Jautis

Šio ženklo atstovams būdinga griežta orientacija į stabilų šeiminį gyvenimą. Jie nuo vaikystės įsisavino supratimą apie šeimos vertybes ir tradicijas. Tuokdamasis Jautis tikisi ilgalaikės santuokos, o idealiu atveju – santuokos visam gyvenimui. Būtinybė sukurti tvirtą šeimą Jaučiui įdiegta genetiniame lygmenyje. Todėl jis iš visų jėgų stengsis išsaugoti santuoką.

Jautis su malonumu skiria laiką šeimai, su meile ir rūpesčiu šokinėja apie sutuoktinį, stengiasi viską daryti namiškių labui.

Jautis negaili jėgų, kad išgelbėtų byrančią santuoką. Tam yra keletas objektyvių priežasčių. Visų pirma, jis kategoriškai nemėgsta gyvenimo permainų, iš visų jėgų stengiasi jų išvengti. Antra, Jautis yra beviltiškai savininkiškas ir išsiskirti su tais, ką jis laiko savo nuosavybe, jam tiesiog neįsivaizduojama.

Ypač atkakliai Jaučiai stengiasi išsaugoti santuoka, jeigu šeimoje yra vaikų. Šio ženklo vyrai – puikūs tėvai ir talentingi pedagogai. Vaikai paprastai taip pat labai myli tėtį Jautį. Todėl jis įkalbinės sutuoktinę išsaugoti šeimą bent jau dėl vaikų. Kad išsaugotų šeimą, su dviguba energija jautis rūpinsis ir žmona, ir vaikais.

Mergelė

Į santuoka Mergelės žiūri rimtai: jos nuodugniai viską apgalvoja, apskaičiuoja, pasveria. Jos mano, kad santuoka iš išskaičiavimo gali būti tvirta ir ilgalaikė, svarbiausia viską teisingai apskaičiuoti. Į skyrybas ir išsiskyrimą žiūri itin negatyviai, nes tai įneša netvarką į jų tvarkingą, suplanuotą gyvenimą.

Nuoseklios Mergelės ras šimtą neatremiamų argumentų, kad įtikintų partnerį nesiimti skubotų žingsnių. Konservatyvumas ir stabilumo siekis padeda Mergelei išsaugoti šeimą.

Šio ženklo atstovai taip ilgai ruošiasi santuokai, kad šeimos išsaugojimas jiems tampa garbės reikalu. Vyras Mergelė tvirtai laikosi priimtų sprendimų ir nesiruošia užleisti savo pozicijų. Jeigu jis nusprendė, kad jūs turite būti kartu, tai kantriai, žingsnis po žingsnio, atstatinės eižėjančius santykius. Jo negąsdina kruopštus darbas atgaivinant jausmus.

Mergelės ištvermė ir užsispyrimas dažnai sulaukia atpildo, kad antroji pusė pakeičia savo sprendimą, ir santuoką pavyksta išgelbėti.

Ožiaragis

Šio ženklo atstovai šeiminę sąjungą suvokia kaip savotišką verslo projektą. Ožiaragiai dažniau už kitus ženklus sudaro vedybines sutartis, kuriose aprašomos smulkiausios detalės. Į šeimos sukūrimą žiūri taip pat rimtai, kaip Mergelės.

Ožiaragiai bijo padaryti klaidą, todėl gyvenimo draugą ar draugę renkasi ilgai ir atsakingai. Padarę pasirinkimą jie tvirtai tiki, kad pavyks sukurti ilgalaikę sąjungą, nes labai vertina savo pastangas, skirtas šeimos sukūrimui. Jie vertina stabilumą ir tylą.

Iš Ožiaragio praktiškai niekada nekyla iniciatyva nutraukti santykius. Jį gąsdina laukianti biurokratinė mėsmalė, nesklandumai ir chaosas, kurie neišvengiamai lydi santuokos nutraukimą. Todėl jis iš visų jėgų pasisakys už šeimos išsaugojimą.

Vyras Ožiaragis retai reiškia emocijas, bet tai veikia jo naudai, kai reikia spręsti šeimos išsaugojimo klausimą. Jis nekels skandalų, scenų, o pasistengs ramiai išspręsti konfliktą, jį nugesinti. Įdomiausia, kad dažnai jam pavyksta perduoti sutuoktinei dalį savo ramybės ir išsaugoti šeimos židinį.

Vėžys

Vėžio ženklas glaudžiai susijęs su giminės šaknimis, šeima, namais. Šio ženklo atstovai labai rūpestingai elgiasi su šeimos vertybėmis. Vėžiui santuoka – jo egzistavimo pagrindas. Jam labiau nei kitiems reikalinga meilė, rūpestis, šeimos jaukumas. Todėl pavojus prarasti mylimus žmones įvaro jį į psichologinį šoką. Kuriam laikui Vėžys gali suakmenėti, užsidaryti savo šarvuose, bet po to išvysto audringą veiklą, kad išsaugotų šeimos židinį.

Vėžys pasirengęs prisitaikyti prie savo partnerio reikalavimų, išpildyti visus kaprizus ir troškimus, kad išlaikytų šalia mylimą žmogų. Šis apgaulingas minkštumas atpalaiduoja ir nuramina. Bet kai Vėžio partneris pabando išeiti, supranta, kaip sunku ištrūkti iš jo kibių „žnyplių“.

Vyrai Vėžiai – labai atsakingi tėvai. Jie labai prisiriša prie vaikų, imasi iš visų jėgų ginti jų interesus, būdami įsitikinę, kad vaikai turi turėti visavertę šeimą.

Vėžys mano, kad dėl santykių išsaugojimo tinkamos visos priemonės: jis gali griebtis manipuliacijų, apgaulės, šantažo. Šio ženklo vyrai nesigėdija ašarų ir atviro jausmų reiškimo, kad tik pasiektų savo tikslą ir išsaugotų šeimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.