5 pavojingiausi Zodiako ženklai

Kai kurie Zodiako ženklai aplinkiniams kur kas pavojingesni nei kiti. Tai pasireiškia per jų skleidžiamą energiją, charakterį, o taip pat gyvenimo būdą. Bendraujant su jais reikia būti maksimaliai atsargiems.

 Bendraujant su jais reikia būti maksimaliai atsargiems.<br> 123rf nuotr.
 Bendraujant su jais reikia būti maksimaliai atsargiems.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 10, 2018, 11:41 AM, atnaujinta Dec 10, 2018, 12:07 PM

Avinas

Avinai labai pavojingi aplinkiniams ir patiems sau, nes silpnai išvystytas jų savisaugos instinktas. Šie žmonės dievina pavojų, ekstrymą, nuotykius. Blogiausia, kad sunku atsispirti pagundai sekti jiems iš paskos. Prie Avinų ir jų dinamiško gyvenimo greitai priprantama, todėl tampa sunkiau pastebėti momentus, kai būtina atsitraukti atgal.

Šie žmonės visada ginčijasi ir yra konfliktinių situacijų centre, tad jums būnant šalia jų irgi klius, galite neabejoti.

Avinų problema ta, kad jie gana žavūs ir mieli, bet tik tada, kai pavyksta juos išlaikyti per tinkamą atstumą.

Vėžys

Šis ženklas pavojingas tuo, kad yra kerštingas. Vėžys visada ras galimybę padaryti jums kokią nors šlykštybę, jeigu praeityje buvote su juo nepakankamai draugiški. Vėžiai mėgsta kurti situacijas, kuriose jūs nuo jų visiškai priklausote. Jie kelia savo sąlygas ir bando įtraukti jus į savo žaidimą.

Vėžiai nebrangins draugystės, jeigu tai nebus susiję su finansine sėkme ar paaukštinimu darbe.

Jie yra jūsų draugai, kol jūs galite jiems ką nors duoti. Kai tik prarasite gebėjimą būti jiems kuo nors naudingiems, jie nurašys jus kaip nereikalingą balastą.

Su jais labai pavojinga turėti reikalų, todėl geriau visada būti atsargiems.

Mergelė

Mergelės pavojingos dėl savo nenuspėjamumo. Tai gana geri žmonės, kurie gali pakęsti kito žmogaus trūkumus ir negatyvą, bet vieną gražią akimirką pratrūksta. Po šito teks rinkti ne tik draugystės, bet ir sudaužytų indų šukes. Neverta jų provokuoti.

Jeigu Mergelių neprovokuosite konfliktuoti, o būsite su jomis draugiški, viskas bus tvarkoje. Jos būna puikūs draugai, kurie esant reikalui visada jus palaikys ir padės.

Dar jos pavojingos tuo, kad užkrečia abejonėmis net labiausiai savimi pasitikinčius žmones. Bet jeigu esate dvasiškai stiprūs, Mergelės nesugebės jūsų palaužti savo baimėmis.

Šaulys

Šauliai – manipuliatoriai iš prigimties. Jeigu nesate jų draugas, geriau žinoti, kaip sustiprinti savo energetiką, kad jie neveiktų jūsų nuotaikos. Jie egoistai, todėl jais neverta labai pasitikėti. Jie moka meistriškai meluoti ir pataikauti, tad į jų tinklus gali pakliūti bet kas.

Šauliai – labai atkaklūs žmonės, kurie nebijo tvirtybės išbandymų. Jie gali pasinaudoti bet kokia situacija, kad pasiektų savo tikslus.

Alyvos į ugnį įpila ir jų ypatingas nenuspėjamumas. Šiandien Šauliai mieli ir atjaučiantys, o rytoj bando pasinaudoti jūsų gerumu.

Be to, jie patys stipriausi energijos vampyrai.

Ožiaragis

Ožiaragį lengva ištaisyti, jeigu tuo užsiims artimas žmogus, bet problema ta, kad Ožiaragiai nesiekia įgyti artimų draugų. Šio ženklo atstovai net nesumirksėję gali jus išduoti.

Tai vyksta ne iš godumo, o dėl to, kad jie labai mėgsta būti dėmesio centre. Jie aklai tiki, kad išlips sausi iš balos, ir todėl labai daug sau leidžia.

Ožiaragiai visada laikysis savo linijos, nes yra labai užsispyrę. Su jais geriau nesiginčyti, ypač girdint žmonėms.

Jie padaro aukščiausios klasės išvadas, kurios jus pastatys į nejaukią padėtį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?