6 sąžiningiausi Zodiako ženklai

Tai žmonės, kuriais galima pasitikėti. Jie nebijo pasakyti tiesą ir tą padarys net tada, kai ji niekam neatneš jokios naudos. Astrologai įvertino, kurių Zodiako ženklų atstovai yra patys sąžiningiausi.

 Astrologai įvertino, kurių Zodiako ženklų atstovai yra patys sąžiningiausi.<br> 123rf nuotr.
 Astrologai įvertino, kurių Zodiako ženklų atstovai yra patys sąžiningiausi.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 14, 2019, 2:27 PM, atnaujinta Dec 20, 2019, 2:35 PM

Avinas

Avinai visada bus atviri, nuoširdūs. Jie niekada nesigėdija reikšti savo jausmus. Jie būna labai agresyvūs, nes jiems būdingas medžiotojo instinktas. Kai jie mato, kad kažkas vyksta ne taip, nepabijos bakstelėti pirštu į galimą kliūtį. Vis dėlto Avinai niekada nekirs iš peties ir nesakys dalykų, jų neapgalvoję.

Svarstyklės

Svarstyklės visada liks visiškai sąžiningos ir atviros, bet visada reikš šiuos jausmus atsargiai, jautriai pateikdamos tiesą. Joms nebūdinga neapgalvotai sakyti dalykus, kurie gali sužeisti žmogų. Jos niekada nepraleis galimybės atstatyti teisingumą šiame pasaulyje. Jos mano, kad melas – neteisinga taktika draugo ir bet kurio kito žmogaus atžvilgiu.

Liūtas

Liūtui niekada nebus tas pats, kokios bus jo žodžių pasekmės. Atminkite, jie labai išdidūs. Jie didžiuojasi viskuo: tuo, kas išskiria ir apibrėžia juos kaip asmenybę ir tuo, kuo jie tiki. Todėl nepavyks išvengti tiesos iš Liūto lūpų. Jie neslėps savo jausmų dėl kitų žmonių. Taip, jie gali būti egoistai ir tuščiagarbiai. Bet bent jau žinosite, kad Liūtai visada sakys tai, ką galvoja.

Šaulys

Šaulys – tas Zodiako ženklas, kurį galima apibūdinti kaip pernelyg teisingą. Jie nuoširdūs iki nepadorumo. Jie neturi jokių ribų. Atminkite, kad jie labai neatidūs ir pozityvūs. Jis būna juokingi, bet kartais gali peržengti nematomą ribą, to net neįtardami. Jiems nelabai rūpi jų žodžių pasekmės. Nes jiems patinka tas jausmas, kaip ir kalbėti apie tai, ką mato.

Jautis

Jeigu Jautį būtų galima apibūdinti vienu žodžiu, tai būtų žodis „ištikimybė“. Jūs visada galite juo pasikliauti. Jis liks ištikimas jums bet kokioje situacijoje ir niekada neišduos jūsų melagingais žodžiais. Jautis niekada neišduos jūsų, laikydamas jus nežinioje ar suklaidindamas. Jis vertina jus kaip ištikimą draugą, nes tiki pačia tikros draugystės idėja.

Mergelė

Negailestinga Mergelė, žinoma, nestabdys savo žodžių. Juo labiau, kai kalbama apie svarstymus ir savo asmeninę nuomonę. Atminkite, kad jos labai mėgsta kritikuoti aplinkinius. Jos pačios stengiasi gyvenime laikytis aukštų standartų, todėl mano, kad taip privalo daryti ir visi aplink. Viskas todėl, kad jos yra perfekcionistės. Dėl to sako viską, ką galvoja. Jos lengvai gali duoti žmogui suprasti, kad jis yra tik vidutinybė. Jos niekada neslepia savo nusivylimo tais, su kuriais bendrauja.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2019 metų sausio 14 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.