Kokio ilgio jūsų mažylis pirštas? Tai daug pasako apie jus

Ar kada nors atkreipėte dėmesį, kad skirtingų žmonių mažieji pirštai skiriasi dydžiu? Chiromantai teigia, kad ne atsitiktinai. Pasirodo, pagal šio piršto ilgį visus planetos žmones galima suskirstyti į tris tipus. Ir ši ypatybė gali daug papasakoti apie žmogų.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 22, 2019, 12:02 PM

Pasižiūrėkite į savo pirštus ir nustatykite, kuriam tipui priklausote.

A tipas

Jeigu jūsų mažylis pirštas siekia pirmąjį bevardžio piršto sąnarį, tai reiškia, kad esate labai subalansuota ir organizuota asmenybė.

Iš prigimties jūs linkę į tvarką, mėgstate, kad visi daiktai būtų savo vietose. Jūs instinktyviai vengiate chaoso. Jus labiausiai nervina neapibrėžtumas.

Jūsų mintys tvarkingos, sprendimai gerai apgalvoti. Jūs susidarote nuomonę tik po to, kai kruopščiai išanalizuojate situaciją.

Esate nelinkę greitai priimti sprendimus. Jūsų užtikrintumas kyla iš gilaus savo asmenybės supratimo. Tai jus išskiria iš kitų.

Jūs nemėgstate kvailų žmonių, kartais galite elgtis keistai ir net provokuojančiai.

B tipas

Jeigu jūsų mažylis išsikiša kiek aukščiau pirmosios bevardžio piršto sąnario linijos, jūs esate labai emocingas, jausmingas ir jautrus žmogus.

Jūs bet kokia kaina stengiatės padėti tiems, kam to reikia. Jeigu pasitikite kuo nors, tą darote besąlygiškai. Tai jūsų silpnoji vieta. Jus skaudina artimų žmonių žodžiai ir veiksmai, jeigu jie jums būna netikėti.

Jūs linkę į empatiją. Jūsų prigimtis jums leidžia suprasti kitų žmonių emocijas, jūs mokate įsivaizduoti save jų vietoje.

Jūs labai bijote, kad jus įskaudins. Galite elgtis taip, tarsi jums nieko nereikia, bet visada svajojate surasti savo antrąją pusę.

C tipas

Jūs priklausote šiam tipui, jeigu jūsų mažylis pirštas nesiekia pirmosios bevardžio piršto sąnario linijos.

Tai reiškia, kad esate žmogus, kuris visiškai pasišvenčia reikalui, ar tai būtų darbas, ar asmeniniai reikalai, ar santykiai.

Jūs pripratę atsidėti iki galo ir duoti daugiau, nei iš jūsų reikalaujama. Jūsų besąlygiškas dosnumas – išskirtinis jūsų asmenybės bruožas.

Be to, jūs mokate saugoti paslaptis, visuomenėje elgiatės atsargiai ir taktiškai. Už savo gerumą iš žmonių jūs tikitės teisingo ir gero požiūrio į jus. Jums patinka, kai jus supa žmonės, kurie myli jus tokius, kokie esate iš tiesų.

Jūs – atviras žmogus ir viską sakote tiesiai. Nesistengiate vynioti į vatą ir mėgstate žmones, kurie elgiasi taip pat. Jūs norite būti tarp sąžiningų ir nuoširdžių žmonių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.