Vyrai liežuvautojai pagal Zodiako ženklą

Paprastai liežuvautojomis įprasta vadinti moteris. Bet yra vyrų, kurie nešiodami paskalas nenusileidžia net pačiai plepiausiai moteriai. Beje, vyrai liežuvautojai daug spalvingesni ir išradingesni.

 Yra vyrų, kurie nešiodami paskalas nenusileidžia net pačiai plepiausiai moteriai. <br> 123rf nuotr.
 Yra vyrų, kurie nešiodami paskalas nenusileidžia net pačiai plepiausiai moteriai. <br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 5, 2019, 11:40 AM

Svarstyklės

Vyrai Svarstyklės – neįkainojamas atradimas šnipui. Kai jie žino kieno nors paslaptį, nuodėmę, tiesiog negali to sulaikyti savyje. Netelpa. Svarstyklės pila savo žinias ir pastebėjimus apie pašalinius į kairę ir į dešinę. O smalsios neužimtos ausys visada atsiras.

Meilę paskaloms Svarstyklės jaučia dar ir todėl, kad svetimų nuodėmių fone jie patys sau atrodo šventi ir švaručiai. Tik vyrai nepastebi, kad koncentruodamiesi į neigiamus kitų žmonių bruožus ar veiksmus jie patys lieka iki ausų purvini.

Yra ir tokių Svarstyklių, kuriuos stumia noras pasirodyti protingesniais nei yra iš tiesų. Jų norą perskaičiuoti kaulelius žmonėms diktuoja noras pademonstruoti savo informuotumą, pastabumą ir nuovokumą.

Tam jie renkasi gandus ir apkalbas, užuot atskleidę savo privalumus, kurių užuomazgų juose tiek daug, jog jeigu jie būtų išvystyti, neliktų laiko patarinėti kitų gyvenimus.

Ožiaragis

Orūs ir rimti vyrai Ožiaragiai taip pat dažnai pasižymi plepumo nuodėme. Bet jie ne šiaip perduoda svetimas naujienas iš lūpų į lūpas. Ožiaragiai liežuvauja, kad visus ir viską sukritikuotų.

Žmonių smerkimas – jų būdas apsiginti nuo aplinkinių agresijos. Geriausia gynyba – puolimas. Su šiuo šūkiu vyrai Ožiaragiai išeina į pasaulį ir pradeda pažindintis ar bendrauti su žmonėmis iš agresoriaus pozicijų. Jie mėgsta primesti kaltės jausmą, moka gudriai apkaltinti ir klastingai manipuliuoti žmonėmis.

Kol žmogus ginasi nuo Ožiaragio priekabių, jis neturi laiko pažinti tikrųjų šio vyro ketinimų. Su tokia priedanga Ožiaragis geba kurti tikrą velniavą, o tada vaikščioti po pasaulį lyg būtų stebėtojas ir pasakoti apie savo nuopelnus ir pergales.

Bet Ožiaragis ne šiaip giriasi, o apkalba niekuo neprasikaltusius žmones, kurie galbūt net negalvojo ką nors regzti prieš jį. Tai vyro nepuošia, ir Ožiaragis gėdijasi šios savo savybės, tačiau apkalbos – jo ginklas.

Avinas

Vyrai Avinai šiurkštūs, kategoriški ir užsispyrę. Ir šias savybes būtų galima paversti privalumais, jeigu jie nepasitelktų jų susidarydami nuomonę apie aplinkinius. Kiekvienas Avinas įsitikinęs savo teisumu, vertina subjektyviai ir laiko savo pareiga pranešti aplinkiniams savo išvadas apie jų klaidas.

Atrodytų, jeigu žmogus tiesiai į akis kitam žmogui sako savo mintis, o ne kuždasi jam už nugaros, tai ne gandai. Deja, Avinas, išsakęs oponentui viską, ką apie jį galvoja, eina su šia informacija toliau į žmones.

Vyras įsitikinęs, kad jeigu žmogui tiesiai išsakė savo neigiamą požiūrį, vadinasi, turi teisę kalbėti apie jį viską ir visiems iš eilės. Taip Avinas vykdo savo misiją – šviesti žmones ir juos apsaugoti nuo niekšų klastos.

Beviltiška kaltinti Aviną neobjektyvumu ar besti nosį į jo paties nuodėmes. Jis užsispyręs. Šio ženklo vyrui egzistuoja tik jo nuomonė ir neteisinga. Smerkti žmones – jo mėgstamas ir naudingas užsiėmimas. Kritikuodamas aplinkinius Avinas meistriškai susikuria teisuolio reputaciją.

Jautis

Vyrai Jaučiai – dar ir kokie liežuvautojai. Savo paslaptis jie saugo kaip auksą, o svetimas – išnešioja po visą pasaulį. Tą darydami Jaučiai kiekvieną perspės, kad tai didelė paslaptis, kad nesuteptų savo šventojo reputacijos.

Jaučiai apskritai mėgsta daryti kiaulystes ir nukreipti strėles į kitus, kad, neduokdie, ant jų nekristų šešėlis. Aplinkinių smerkimas pernelyg stipriai pakerta jų savivertę.

Kai vyrai Jaučiai apkalba kitus, ne šiaip perduoda tai, ką išgirdo ar pamatė, o pagražina tikrovę taip, kad kol žinia pasiekia trečiąsias ausis, tiesa iškreipiama neatpažįstamai.

Bet taip gal ir geriau. Šiuose ganduose-pasakose būna labai sunku atpažinti žmogų, kurį Jaučiai apkalbėjo. Bet vyrai nenusimena. Jie patiria malonumą jau vien nuo gandų kūrimo proceso.

Šaulys

Vyrai Šauliai – daug bendraujantys ir mėgstantys kompanijas. Jų aplinkoje visada daug draugų ir pažįstamų, kuriems galima „perskaičiuoti kaulelius“. Bet Šauliai tą daro inteligentiškai, nors ir ne be malonumo.

Tačiau, būdami intelektualūs, jie nenusileidžia iki turgaus bobų lygio. Be to, šio ženklo vyrai labiau mėgsta aptarti mokslines hipotezes ir šiurpes, pikantiškas žvaigždžių meilės nuotykių detales ir kitas pasaulio naujienas.

Šauliai neturi piktų kėslų. Jie net ne liežuvautojai, o tiesiog mėgėjai pakalbėti apie visokias įdomybes. Juos mažai jaudina svetima reputacija ar juolab „purvini apatiniai“.

Labiau Šaulius domina informacija, kuri jiems bus naudinga atliekant mėgstamus rizikingus nuotykius, avantiūras ir pavojingas beprotybes. Apie tai jie pasirengę kalbėti valandų valandas ir su kiekvienu, kas turi ausis ir burną.

Dvyniai

Šio ženklo vyrai nuolat būna įvykių centre. Jie visada ir su visais turi reikalų, nes jie renka ir platina naujienas. Vyrai Dvyniai – tikros šarkos, ir to nesigėdija. Priešingai, jaučiasi svarbūs ir reikšmingi.

Jų kredo – kas valdo informaciją, tas valdo pasaulį. Ir iš tiesų čia nėra didelio pavojaus. Pavojus tas kad Dvyniai ne šiaip platina naujienas. Dažnai į juos įeina viena informacija, o išeina visiškai kita.

Perleisdami per save kokius nors įvykius, vyrai juos mintyse kruopščiai perdirba, įvertina, padaro išvadas ir galiausiai pateikia jau savo pačių išvadas, kurias reikalauja priimti kaip paskutinės instancijos tiesą.

Žinoma, iškreipta interpretacija dažnai neturi nieko bendra su tiesa ir yra ne kas kita, kaip gandai, gimę vienoje galvoje. Nors ne – dviejose. Dvyniai turi dvi asmenybes, o kur yra du, ten visada atsiranda tema apkalboms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.