Pasisaugokite: 5 žiauriausi Zodiako ženklai

Kiekvienas žmogus turi šviesiųjų ir tamsiųjų pusių, kurios vienaip ar kitaip veikia elgesį. Tą patį galima pasakyti ir apie Zodiako ženklus. Štai penki ženklai, kurie laikomi pačiais žiauriausiais ir kurių vertėtų pasisaugoti.

 Štai penki ženklai, kurie laikomi pačiais žiauriausiais ir kurių vertėtų pasisaugoti.<br> 123rf nuotr.
 Štai penki ženklai, kurie laikomi pačiais žiauriausiais ir kurių vertėtų pasisaugoti.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 12, 2019, 10:58 AM, atnaujinta Apr 12, 2019, 10:59 AM

1. Skorpionas

Tai Vandens stichijos ženklas. Jis pats aktyviausias ir aistringiausias iš visų ženklų. Bet koks žodis, pasakytas jam kaip perspėjimas, gali baigtis absoliučiai neprognozuojamais rezultatais, neapykantos ir cinizmo lavina. Tokie žmonės paprastai labai netoliaregiški, ir jeigu kas nors vyksta ne taip, kaip jiems norėtųsi, jie akimirksniu tampa žiauriais egoistais. Skorpionas grietai susidaro nuomonę apie jūsų ketinimus ir motyvus, o tada pradeda reaguoti, nepaisant savo išvadų teisingumo. Su Skorpionu beprasmiška pradėti ginčytis, bandant pasiteisinti.

Gimusieji po šiuo ženklu žino, kaip suklaidinti žmones ir išmušti iš pusiausvyros, todėl greitai gali smogti jums į pačią skaudžiausią vietą.

2. Vėžys

Tai Vandens stichijos atstovas. Vėžiai tiesiog verda nuo emocijų, o taip pat jie labai rūpestingi. Tačiau tai netrukdo tokiems žmonėms pasiduoti savininkiškumui ir kurti chaosą pajutus mažiausią grėsmę ar baimę prarasti ką nors svarbaus. Tokie jausmai daro Vėžius labai nemaloniais ir žiauriais žmonėmis, kurie veikia vadovaudamiesi savo stipriomis emocijomis ir vėliau to gailėsis.

3. Ožiaragis

Tai Žemės stichijos ženklas. Ožiaragiai taip pat turi savo tamsiąją pusę, ir kai ji paima viršų, gimusieji po šiuo ženklu pamiršta visas civilizuoto elgesio taisykles. Jeigu tai padės jiems pakilti karjeros laiptais ar atsilyginti priešui, jie be jokių dvejonių imsis žiaurumo. Ožiaragiams svetima užuojauta, todėl jie linkę džiaugtis kitų nesėkmėmis užuot ištiesę žmogui pagalbos ranką.

4. Avinas

Tai Ugnies stichijos atstovas. Pyktis ir nusivylimas gali priversti Aviną kalbėti išties žiaurius dalykus. Jie labai mėgsta varžytis, bet visiškai nemoka pralaimėti. Jeigu sutrukdysite jiems pasiekti savo tikslą, iš karto pradės elgtis pasibaisėtinai.

Esant mažiausiai konkurencijai Avinas iš karto pademonstruos savo prigimtį. Bet tereikia jam laimėti ar įrodyti savo požiūrį, ir jis nusiramina ir vėl tampa gana linksmu ir žaviu žmogumi. Tik prieš tai pademonstruotas žiaurumas jau suspėjo pakenkti jo oponentui.

5. Liūtas

Tai Ugnies stichijos ženklas. Liūtai mėgsta būti dėmesio centre. Tai gana žavūs ir patrauklūs žmonės, kurių tiesiog neįmanoma neįsimylėti. Bet jeigu Liūtas pajus grėsmę ar jūs tiesiog užlipsite jam ant kojos, jis akimirksniu jus sudraskys į skutelius.

Liūtai moka būti diplomatiški. Jie visada parinks tinkamus žodžius, kad nesugadintų savo malonaus žmogaus įvaizdžio, net jeigu tuo metu plėš širdį jums iš krūtinės. Priklausydamas kačių padermei, kuri turi nagus, Liūtas, būtinai jais pasinaudos per pykčio proveržį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.