Laimės valanda: koks paros metas neša sėkmę jūsų Zodiako ženklui

Astrologai mano, kad kiekvienas Zodiako ženklas turi savo ypatingas sėkmės valandas. Tam tikru paros metu bet kokie darbai jums geriau seksis. Žinant, koks tai laikas, galima ženkliai pagerinti savo produktyvumą.

 Tam tikru paros metu bet kokie darbai jums geriau seksis. <br> 123rf nuotr.
 Tam tikru paros metu bet kokie darbai jums geriau seksis. <br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 12, 2019, 11:00 AM, atnaujinta Jun 12, 2019, 11:01 AM

Visų Zodiako ženklų atstovams patartina būti pasirengus panaudoti savo sunkiąją artileriją palankiu paros metu.

Vandens stichija: Vėžys, Skorpionas, Žuvys

Vandens stichija šių ženklų atstovus apdovanoja ramybe ir mąslumu. Pasak astrologų, geriausios laiko atkarpos Vandens stichijos atstovams yra nuo 4 iki 10 val. ryto, o taip pat nuo 21 val. vakaro iki vidurnakčio. Šiuo metu Vėžiams, Skorpionams ir Žuvims lengviausia priimti svarbius sprendimus, planuoti dieną, generuoti idėjas.

Žuvims tuo metu geriausia užsiimti planavimu ir lengvais namų darbais. Galima drąsiai ruoštis darbui, rengtis į kelionę, apgalvoti kokį nors lemtingą sprendimą.

Skorpionams ankstų rytą ir vėlų vakarą lengviausia laimėti bet kokius ginčus, rasti originalius būdus išspręsti bet kokias problemas.

Vėžiai ryte ir vakare pasižymi geriausia charizma. Būtent šiomis valandomis jiems lengviausia užmegzti naujas pažintis. Ryte ypatingą įspūdį žmonėms daro Vėžių gerumas.

Oro stichija: Dvyniai, Svarstyklės, Vandenis

Oro stichijos atstovai bendraujantys, dinamiški ir charizmatiški. Jų laikas prasideda apie 12-13 val. dienos ir baigiasi apie 22-23 val. vakaro. Per šias dešimt ar kiek daugiau valandų jiems reikia suspėti sutvarkyti visus savo reikalus. Bet kuriuo kitu metu galima drąsiai naudoti kvėpavimo technikas, kad išsivaduotų nuo nemalonumų ir prastos nuotaikos.

Vandenis – kūrybos ir minties polėkio ženklas. Šie žmonės moka daryti įspūdį savo kolegoms ir draugams, įnešdami kokias nors naujas idėjas į bendrą reikalą. Nuo vidurdienio iki vakaro Vandeniai pasižymi dideliu nuovokumu ir žavesiu.

Dvyniams laikas po vidurdienio atneša didžiausią sėkmę keliaujant, bendraujant. Šiems žmonėms daug paprasčiau priimti bet kokius pokyčius. Taip pat jiems atsiranda kūrybinė nuotaika.

Svarstyklėms nurodytu laiku lengviausia dirbti, pirkti svarbius pirkinius ir susipažinti su naujais žmonėmis. Taip pat Svarstyklėms šiuo metu lengva užsiimti namų reikalais, vaikų auklėjimu, mėgstamais hobiais.

Ugnies stichija: Avinas, Liūtas, Šaulys

Ugnies stichijos atstovai turi neįtikėtinas energijos atsargas. Jie vienodai išsivystę tiek dvasiškai, tiek fiziškai. Jų jėgos metas – gili naktis nuo vidurnakčio iki 5 val. ryto, o taip pat pietų metas nuo 12 iki 14 val. dienos. Šiomis laiko atkarpomis jiems lengviausia priimti sudėtingus sprendimus ir prisiversti ką nors daryti.

Avinai dažniausiai mėgsta naktinį gyvenimo būdą. Šiuo metu jiems šypsosi sėkmė praktiškai visose srityse. Jiems lengviausia užsiimti kūrybos reikalais, monotonišku darbu. Fizinius krūvius geriau palikti pietų metui.

Liūtams naktį ir per pietus paprasčiausia užsiimti pirmos svarbos reikalais. Jais ne visada norisi užsiimti, bet sėkmės valandomis jie taps idealiu būdu naudingai praleisti laiką. Tuo metu Liūtų nuotaika puiki.

Šauliams nuo vidurnakčio iki 5 val. ryto ir per pietus reikia kaip galima daugiau laiko skirti sau. Šie žmonės naktį iš žvaigždžių gauna didžiausią kiekį energijos, todėl jiems norisi kur nors eiti ar važiuoti, bendrauti su žmonėmis ir ieškoti nuotykių.

Žemės stichija: Jautis, Mergelė, Ožiaragis

Žemės stichija paprastai suaktyvėja apie 8 val. ryto ir būna aktyvi iki maždaug 18 val. Būtent šiuo laikotarpiu Mergelėms, Ožiaragiams ir Jaučiams būtina užsiimti svarbiausiais darbais.

Mergelėms dieną būna aštriausia intuicija, padidėjęs atsparumas stresui, didelis noras dirbti. Taip pat Mergelės fiziškai aktyvesnės ir turi ypatingą motyvaciją.

Ožiaragiams nuo ryto iki vakaro lengviau atlikti namų darbus, kurti ateities planus. Tuo metu jiems pavyksta padaryti daug daugiau, nei per patį produktyviausią vakarą. Ožiaragiai – dienos žmonės, kurių visi rodikliai yra maksimalūs nuo saulės patekėjimo momento iki saulėlydžio.

Jaučiai dieną patys patraukliausi priešingai lyčiai. Dieną jiems geriausia su kuo nors dirbti petis į petį, spręsti namų reikalus, pirkti. Juos lydi sėkmė praktiškai visur.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.