3 pikčiausios moterys pagal Zodiako ženklą

Šios moterys gali būti tikros raganos. Jų pyktis – pavojingas, tad geriau joms nestoti skersai kelio. Sužinokite, kuriems Zodiako ženklams priklauso didžiausios pikčiurnos.

 Jų pyktis – pavojingas, tad geriau joms nestoti skersai kelio.<br> 123rf nuotr.
 Jų pyktis – pavojingas, tad geriau joms nestoti skersai kelio.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 13, 2019, 11:58 AM, atnaujinta Sep 13, 2019, 1:46 PM

Avinas

Nors Avinai sukuria smagių, pozityvių, linksmų merginų įspūdį, tai tęsiasi tik tol, kol niekas jų neužkliudo. Kai tik sutrinka šių damų emocinis fonas, manyk, kad pražuvai, nuo Ugnies stichijos pykčio užkais net dangus. Apimtas isterijos šis ženklas ne iki galo suvokia savo žodžius ir veiksmus. Moteris Avinas gali išdraskyti akis tėvams, mirtinai įžeisti draugus, nutraukti bet kokius, net  tvirčiausius ryšius. Kai Marso dukros įsiunta, jos negirdi jokių aiškinimų ir argumentų: yra tik jų nuomonė ir kita, neteisinga.

Pripažinti klaidų jos taip pat nemoka, todėl daugiausia, ko galima tikėtis iš Avino, – susitaikyti ištiestas mažasis pirštas. Ir tai tik todėl, kad jai nuobodu. Dar šio ženklo atstovės gali sau leisti demonstratyvų, ekscentrišką elgesį. Priežastis – nemokėjimas slėpti savo pykčio masto. Pyktis joms veržiasi pro visur, kai tenka bendrauti su nemaloniais žmonėmis ar du kartus daryti tą patį darbą. Šioms moterims visos emocijos tarsi parašytos ant kaktos. Moteris Avinas nesivaržydama susikaus net su stipresniu priešininku, visiškai nesusimąstydama, kaip šis faktas atsisuks prieš ją rytoj. Už beatodairišką agresiją šios merginos nusipelno pirmosios vietos pikčiausių Zodiako moterų sąraše.

Skorpionas

Skorpionus taip pat globoja Marsas, bet tam tikrą įtaką daro ir Plutonas, kuris po šiuo ženklu gimusias moteris daro žiaurias ir valdingas. Jos beviltiškai savininkiškos. Pamačiusi savo vyrą, stovintį šalia simpatiškos merginos, Skorpionė greičiausiai išlaikys ramybę ir net nusišypsos. Bet nesuklyskite spręsdami pagal išorę, nes jos galvoje jau subrendo planas, kaip sunaikinti priešininkę iškart keliais rafinuotais būdais. Lygiai taip pat įnirtingai ši dama pavydi ir draugių, ir tėvų, iš mylimo megztuko, kurį sukvailiojusi leido panešioti seseriai.

Moterys Skorpionai pavaldžios Vandens stichijai, todėl ne taip dažnai parodo savo agresiją išorėje, bet tai nereiškia, kad jų viduje nesiautėja viską naikinantis cunamis. Vanduo jas apdovanojo naivumu ir įžeidumu, dėl kurių iš po jų „tylaus kiauto“ bet kurią akimirką gali pasirodyti pavojingi velniai. Įpykusios Marso dukros ne šiaip baisios, o tiesiog košmariškos. Kas žino, koks klastingas keršto planas gali kilti jų šviesioje galvoje. Tad jeigu Skorpionė tapo jūsų prieše – pirkite bilietą į kitą žemyną, ir kaip galima greičiau.

Šaulys

Šių žavingų damų pyktis ne toks akivaizdus, bet dėl to ne mažiau pavojingas. Tokia ledi papirks jus vaikišku nuoširdumu, papasakos šimtus negirdėtų anekdotų, pavaišins skaniais pietumis, bet tik kai uždarysite paskui save duris, pasiųs ant jūsų galvos visas pragaro liepsnų kančias. Pakanka tarp jūsų ir Šaulio prabėgti menkiausiai nedraugiškumo kibirkštėlei, ir užsiliepsnos neapykantos ir abejonių gaisras. Skirtingai nuo Avinų, Šauliai labai gerai moka slėpti savo nedraugiškumą, todėl šaltasis karas su asmeniniais priešais gali trukti ne vieną dešimtį metų. Ir greičiausiai jau niekas neįtikins šių damų pakeisti nuomonės.

Į Jupiterio globotinės nemalonę galima pakliūti dėl visiškai juokingų priežasčių. Ji pati sugalvojo, pati įsižeidė, pati po to kenčia nuo negatyvo, draskančio jai širdį. Atleisti ir paleisti ką nors tokioms moterims prilygsta pralaimėjimui. O pralaimėti Ugnies ženklai, kaip žinome, nemėgsta. Moterys Šauliai, be kita ko, turi ir fenomenalią blogų dalykų atmintį. Net senatvėje jie iki galo neatleidžia savo pažįstamiems už smėliadėžėje atimtą žaisliuką. Neduokdie, atimsite iš jos ką rimtesnio – draugę ar vyrą, tuomet ji pelnys jūsų pasitikėjimą, sužinos apie jus viską iki smulkmenų, o po to netikėčiausiu momentu klastingai smogs į nugarą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.