Kokio amžiaus jūsų siela? Lengva nustatyti

Būna senų žmonių, kuriuos sutikus negali atsistebėti jų jaunatviškumu. Būna ir priešingai, visai mažas vaikas pribloškia savo rimtumu ir „senio“ išmintimi. Apie tokius sakome: jis turi jauną (arba seną) sielą.

 Kokio amžiaus jūsiškė siela? <br> 123rf nuotr.
 Kokio amžiaus jūsiškė siela? <br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 13, 2019, 11:28 AM

Kokio amžiaus jūsiškė siela? Astrologai turi atsakymą: mat sielos amžius gana aiškiai susijęs su Zodiako ženklu, po kuriuo gimė žmogus.

Avinas

Avino siela yra pačioje savo kelio pradžioje. Tai vaiko siela, todėl ji savo ženklo žmonėms suteikia šiek tiek kaprizingumo, vaikiško betarpiškumo, nesavarankiškumo ir polinkį daryti drastiškus sprendimus. Ji tyra, neįnoringa ir patikli.

Dėl jaunos sielos Avinai net brandžiame amžiuje išsaugo naivoką požiūrį į gyvenimą. Jie smalsūs, atviri viskam, kas nauja. Sielos jaunumas atsispindi Avinų pasaulėžiūroje: jie griežtai dalija pasaulį į „gerą“ ir „blogą“, pustoniai jiems nepriimtini.

Jautis

Jaučiai turi vidutinio amžiaus žmogaus sielą: suspėjusio sukaupti gyvenimiškos patirties, mokančio mėgautis komfortu ir patirti malonumą iš gyvenimo ir materialinių gėrybių. Brandi siela Jautį apdovanoja tokiomis savybėmis, kaip kantrybė aplinkiniams, racionalumas, draugiškumas, ramybė.

Jaučio siela moka mylėti: entuziastingai priima meilę ir dosniai dalijasi ja su kitais. Tuo pačiu ji tvirtai prisirišusi prie kūno, rūpinasi, kad jų bendras egzistavimas tęstųsi kaip galima ilgiau.

Dvyniai

Dvynių siela visada jauna – tai amžius nuo 20 iki 30 metų. Jai būdinga lengva, judri, energinga struktūra. Ji atvira naujai informacijai, smalsi ir besidžiaugianti gyvenimu. Ir šios savybės Oro stichijos atstovams išlieka iki garbaus amžiaus. Jie ne tik domisi komunikacijos naujienomis, bet ir patys dalyvauja jas kuriant.

Jauna Dvynių siela nuolat juda, ieško, tarsi bando įsižiūrėti į gyvenimą, stengiasi pasirinkti jai tinkamiausią kelią. Ir dažnai blaškosi keleto kelių kryžkelėje.

Vėžys

Vėžio siela glaudžiai susijusi su jo giminės šaknimis, todėl ją galima pavadinti suaugusia. Joje sukauptos daugelio protėvių kartų žinios, todėl Vėžys brangina šeimos tradicijas ir giminystės ryšius. Kuo platesnis Vėžio šeimos ratas, tuo komfortiškiau jis jaučiasi.

Dėl sukauptos patirties Vėžio siela sukuria jam daugiasluoksnę apsaugą, savotišką šarvą, gelbstintį sudėtingose situacijose. Vėžio siela nustato jo judėjimo per gyvenimą vektorių – kaupti žinias, kurios praturtins giminės kaupyklą.

Liūtas

Liūto siela gavo jaunystės injekciją: Saulė jį apdovanojo didesne gyvybine jėga, nei kitus ženklus. Bet su viena sąlyga: Liūtas privalo dalintis šia jėga su aplinkiniais, tada jo siela ilgai išliks jauna.

Liūto sielos karminė užduotis – kurti, pasistengti padaryti aplinkinį pasaulį bent kiek šviesesnį. Būtent tam Liūtui duota neišsenkanti energija, atkaklumas. Net jo sugebėjimas įsakinėti gali būti pakreiptas į gera, juk nuo talentingo vadovo priklauso darbo rezultatas.

Mergelė

Siela, atėjusi į pasaulį po Mergelės ženklu, galėtų priklausyti žmogui, perkopusiam 50 metų ribą. Jos pagrindinės savybės: pedantiškumas, skrupulingumas, romumas. Tokios sielos karminė užduotis – išvadų darymas, darbas su praeities klaidomis.

Nors Mergelės siela visiškai suaugusi, bet ji nepraradusi tyrumo, o didieji jausmai – tikėjimas ir viltis – ją palaiko išbandymų akimirkomis. Mergelėms lemta daug dirbti, bet tai jų neapsunkina. O tobulumo stoka aplinkiniame pasaulyje Mergelės sielą gali stipriai nuliūdinti.

Svarstyklės

Svarstyklių ženklą atitinka sudėtinga siela: viena vertus, ji turi didelę patirtį, kita vertus – siekia jaunystės. Todėl šio ženklo žmonės sudaro dvejopą įspūdį: jaunystėje gali stebinti nebūdinga jų amžiui patirtimi, o brandos metais priblokšti jaunatvišku įkarščiu.

Užtat kai Svarstyklių siela yra harmonijoje ir vidinėje pusiausvyroje, šie žmonės tiesiog nepakartojami. Jie demonstruoja įspūdingą komunikabilumą, subtiliai jaučia kitų nuotaiką, ir tai jiems padeda išvengti konfliktų.

Skorpionas

Skorpionui teko labai išmintinga ir suaugusi siela. Jie atsineša nepaprastą įžvalgumą, valdingumą, emocingumą. Dažnai patyrusi siela apdovanoja Skorpioną ekstrasenso gebėjimais: jis lengvai skaito kitų žmonių sielas, o pats slepiasi po nepermatoma uždanga.

Skorpiono siela mato daugiau, nei prieinama kitiems žmonėms, kenčia nuo mūsų pasaulio purvo ir žiaurumo. Todėl šio ženklo atstovams būdingi pesimizmo ir depresijos priepuoliai. Bet jų siela turi neišsemiamas ištvermės atsargas, leidžiančias jiems gyventi toliau.

Šaulys

Šauliui atiteko džiaugsminga, energinga siela – jos amžius 30-40 metų. Puikus metas kūrybiniams pasiekimams: jau yra gyvenimiška patirtis, bet dar daug jėgų milžiniškam idėjų kiekiui įgyvendinti.

Šaulio siela skatina jį nuolat judėti pirmyn, stimuliuoja žmogų toliau tobulėti. Jo sielos karminė užduotis – ne tik savišvieta, bet ir aplinkinių mokymas.

Ožiaragis

Ožiaragiai turi seną sielą. Tai pasireiškia tuo, kad net vaikystėje jie sukuria mažų senukų įspūdį. Tokia siela žmogų apdovanoja rimtumu, praktiškumu, ir tuo pat metu pesimizmu, fatalizmu.

Bet su Ožiaragiu atsitinka įdomus paradoksas: kuo vyresnis tampa žmogus, tuo mažiau jo sieloje lieka kompleksų ir baimių. Siela tarsi išsivaduoja nuo metų naštos, ir jos globotinis žiūri į gyvenimą lengviau, kompensuodamas tuos malonumus, kurių negavo jaunystėje.

Vandenis

Vandenio sielos amžius svyruoja tarp 40 ir 50 metų. Šiame amžiuje žmogus jau įveikęs „amžiaus vidurio“ krizę ir leidžia sau gyventi taip, kaip sugalvoja. Jo likime galimi patys staigiausi posūkiai ir netikėti poelgiai.

Vandenio siela, turėdama didelį žinių bagažą, traukia prie jo kitus žmones, geba padaryti jį neformaliu lyderiu, nes jis nekenčia jokių formalumų ir apribojimų. Jo siela vadovaujasi principu: „Aš laisvas!“

Žuvys

Žuvų siela – kaip uždara respublika, Bet sudaro nejaunos substancijos įspūdį. Žuvys dažnai būna užsidariusios savyje, pasinėrusios į savo iliuzinio pasaulio stebėjimą.

Jos siekia gyventi dvasinėje sferoje, o tai liudija, kad jų siela jau perėjo daug persikūnijimų ir pavargo nuo aplinkinio pasaulio netobulumo. Sena siela apdovanoja Žuvis kilumu, užuojauta ir empatija kito skausmui, pasirengimu aukotis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.