Stebuklinga diena 2020 02 02 – numerologė perspėjo: ne viskas su ja gerai

Vasario mėnesį laukia dvi ypatingos datos – 2020 02 02 ir 2020 02 20. Dvejetų magija traukiančių vasario 2-osios ir 20-osios datų raktinis žodis, anot numerologės Galinos Šmidt, yra „kartu“. „Dvejetas atsako už porą, žmonės norės jungtis, būti kartu, bendrauti, leisti laiką aktyviai, tačiau tai netinkama diena tuoktis ir reikėtų vengti konfliktų“, – įspėjo pašnekovė.

 Numerologė Galina Šmidt sakė, kad magišką 2020 02 02 dieną visi žmonės gaus išminties. <br> S.Venckaus ir 123rf nuotr.
 Numerologė Galina Šmidt sakė, kad magišką 2020 02 02 dieną visi žmonės gaus išminties. <br> S.Venckaus ir 123rf nuotr.
 Numerologė Galina Šmidt sakė, kad magišką 2020 02 02 dieną visi žmonės gaus išminties.<br>S.Venckaus nuotr. 
 Numerologė Galina Šmidt sakė, kad magišką 2020 02 02 dieną visi žmonės gaus išminties.<br>S.Venckaus nuotr. 
Daugiau nuotraukų (2)

Jurga Petronytė, ve.lt

Feb 2, 2020, 1:46 PM

Pagal individualią metodiką skaičių paslaptis nagrinėjanti numerologė G. Šmidt kreipia dėmesį į datos kodą ir schemą.

Data 2020 02 02, anot pašnekovės yra labai graži. „Matematikai tokią skaičių kombinaciją vadina polindromu, tai yra vadinamoji skaičių seka, kurią skaitant ir iš dešinės ir iš kairės išeina tas pats. Numerologijoje tokios datos vadinamos veidrodinėmis“, – aiškino ponia Galina.

Sudėjusi magiškos datos skaičius į schemą numerologė pažymėjo, jog joje nėra jokių kitų skaičių tik dvejetai.

„Kiekvienas skaičius numerologijoje yra tam tikros dienos ar žmogaus savybės simbolis. Dvejetai traktuojami skirtingai. Pažymėtina, kad dvejetas atsako už psichologinę žmogaus būseną. Tad šią dieną gali būti būdingi neapmąstyti spontaniški poelgiai, kai žmogus pirma padaro, o paskui galvoja.

Keturi dvejetai, esantys datoje 2020 02 02 reiškia agresiją, tiek išorinę, tiek vidinę. Kas yra agresija? Agresija – tai neišeikvota energija. Tikėtina, kad šią dieną žmonės jaus energijos perteklių. Tad būtų labai palanku suplanuoti aktyvią fizinę veiklą: sportuoti, šokti, vaikščioti. Taip pat gerai būtų apsilankyti kultūriniuose renginiuose, tik jokiu būdu nedalyvauti ten, kur nesinori dalyvauti ir nesivelti į konfliktus, skandalus, nes šią dieną jie gali baigtis daug blogiau nei kitą dieną dėl padidėjusio emocionalumo, reiklumo, baimių“, – akcentavo G. Šmidt.

Numerologė patarė šią dieną „prikąsti liežuvį“, nes kiekvienas žodis gali sukelti agresiją.

Nors diena atrodo sukurta poroms, pasak Galinos, ji ypač nepalanki tuoktis. „Vestuvėse gali būti neprognozuojamų dalykų. Tokią dieną sukurtą santuoką gali lydėti psichologinis ar fizinis smurtas“, – įspėjo pašnekovė.

Numerologė patarė vasario 2-ąją vengti išlaidauti. „Daug kam gali kilti noras pasišvaistyti pinigais, nes ši skaičių kombinacija byloja apie chaosą materialiniame gyvenime. Galimi dideli pinigų praradimai. Taip pat tai informacijos diena. Informacijos bus labai daug ir ji bus skirtinga. Nebus lengva ją apdoroti, suvokti, kas yra tikra, kas ne, nes skaičiais gali būti manipuliuojama, teigiama, kad atsiveria portalas. Juk žmonės mėgsta magiją“, – sakė pašnekovė.

Anot G. Šmidt, magiškoji diena turi ir teigiamą krūvį. „Sudėjus visus datos skaičius išeina 8 – išminties skaičius. Šitą dieną mes visi gausime išminties. Vieni daugiau, kiti – mažiau. Ši diena bus labai gera išmintingiems žmonėms, kurie nelenda ten, kur nereikia, daro tai, ką tikrai išmano“, – sakė numerologė.

Kitos šio mėnesio magiškos datos vasario 20-osios emocinis fonas, anot G. Šmidt, bus panašus į vasario 2-osios. „Tačiau ši data dar turi skaičių 20, kuris laikomas Dievo skaičiumi, skaičių 40, kuris yra išbandymų skaičius ir skaičių 800, kuris reiškia naujo periodo pradžią“, – teigė Galina.

Numerologė pridūrė, kad 0 nėra laikomas skaičiumi. „Tai yra simbolis, abstrakcija, kuri reiškia viską arba nieko. Pagal mano naudojamą metodiką pasitvirtino, kad 0 yra vystymosi ir tobulėjimo ženklas. Pavyzdžiui, 2000-aisiais gimę vaikai turi daugiau galimybių tobulėti. Nes jau turint kokią nors savybę, pakeisti ją sunkiau negu išugdyti naują savybę nuo nulio. Tad data 2020 02 20 turės dar stipresnes vibracijas, ir potencialą augti tam minėtoms savybėms“, – sakė G. Šmidt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.