Kokie nemalonumai gresia kiekvienam Zodiako ženklui

Kiekvienam žmogui gali nutikti kas nors nemalonaus. Kai kurių Zodiako ženklų atstovams, turint omenyje jų charakterio ypatybes, nemalonumai nutinka pavydėtinai reguliariai.

 Ne visada įmanoma išvengti problemų, todėl geriau iš anksto žinoti, ko vertėtų saugotis.<br> 123rf nuotr.
 Ne visada įmanoma išvengti problemų, todėl geriau iš anksto žinoti, ko vertėtų saugotis.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-09-19 12:31

Ne visada įmanoma išvengti problemų, todėl geriau iš anksto žinoti, ko vertėtų saugotis.

Avinas

Didžiausios Avinų problemos kyla dėl blogos nuotaikos. Kai Avinams kas nors nepatinka, jie tampa dar impulsyvesni. Tai panašu į sniego gniūžtės efektą, kuri auga ir auga. Pagrindinis Avinų nemalonumas – pykčiai su žmonėmis. Šio ženklo atstovams būtina išmokti atsiprašyti ir laiku nusiraminti, tada viskas bus gerai.

Jautis

Jaučiai ieško problemų būdami blogos nuotaikos, nes jiems būtina ją kaip nors pakelti. Čia Jaučiams gali padėti gilaus kvėpavimo metodika. Jaučiams dažniausiai įvyksta ginčai ir konfliktai. Tokios problemos būna pavydėtinai reguliarios, jeigu šie žmonės nedirba su savo nuotaikomis. Taip pat Jaučiams praverstų įsiklausyti į protingų žmonių patarimus – tai padėtų išvengti daugelio nemalonumų.

Dvyniai

Dvyniai nuolat neteisingai planuoja darbus, dėl to kenčia jų finansinė padėtis ir nuotaika. Dvyniams reikia išmokti valdyti emocijas, nes tik jos yra kliūtis jų kelyje į laimę. Apgalvojus savo veiksmus prieš juos padarant galima išvengti daugumos problemų.

Vėžys

Vėžiai labai abejingi viskam, kas neverta jų dėmesio. Jie susikoncentravę į savo asmeninius reikalus, todėl problemos kaupiasi aplink tuos aspektus, kuriuos jie palieka be priežiūros. Pavyzdžiui, jie gali visiškai pasinerti į verslą, pamiršdami savo antrąją pusę. Vėžiai – dideli egoistai, nepaisant savo kaip paties šeimyniškiausio Zodiako ženklo statuso.

Liūtas

Dauguma Liūtų nemalonumų susiję su jų išpūstu ego. Didelis skaičius pavyduolių ir kerštingų žmonių daro juos gana pažeidžiamus. Liūtai nepastebi šio negatyvo, kuris sklinda iš aplinkinių, tad artėjančiai audrai užkirsti kelią praktiškai neįmanoma. Liūtai nenori problemų, bet nuolat jų prisidaro. Taip pat jie mėgsta ginčytis, o tai nervina pašnekovus ir veda į konfliktus.

Mergelė

Mergelės susikuria problemas pačios, savo galvoje. Ypač tai aktualu tais periodais, kai jos jaučia įkvėpimą, bet kas nors nepavyksta. Pasaulis iškart tampa juodas, be prošvaisčių ir žiaurus. O iš tiesų joms trūksta nuolaidumo ir pasitikėjimo savimi. Mergelės labai mėgsta pilti benziną į ugnį, kai ir taip viskas blogai. Pačios populiariausios Mergelių bėdos – nepasitikėjimas, vienatvė, impulsyvumas. Laimė, daugumos jų galima atsikratyti vos per vieną dieną.

Svarstyklės

Svarstyklės labai dažnai įsivelia į nemalonias avantiūras. Jos tarsi traukia įvairius aferistus ir žmones, galinčius padaryti daug žalos. Šio Oro ženklo atstovai dažnai kenčia nuo energijos vampyrų. Jeigu pavyksta atsiriboti nuo nesėkmingų pažinčių ir sąveikų su blogais žmonėmis, Svarstyklių gyvenimas iškart pagerėja.

Skorpionas

Negatyvus nusiteikimas Skorpionus daro nesėkmingus. Užprogramuoti save sėkmei jiems padės darbas su pasąmone. Reikalas tas, kad Skorpionai turi vieną pačių stipriausių biolaukų. Būtent todėl visos didžiausios problemos gimsta šių žmonių viduje. Jie patys jas sukuria ir patys nuo jų išsivaduoja. Didžiausias Skorpionų nemalonumas, kuris juos visur persekioja – noras pabūti vieniems. Taip jie gali įžeisti artimuosius.

Šaulys

Šauliams problemos dažniausiai kyla meilės srityje. Jie moka būti romantiški ir malonūs, bet juos dažnai žudo pavydas. Šauliai dažnai dėl šios savo silpnybės atsiduria nejaukioje situacijoje. Dar jie mėgsta vadovautis intuicija priimdami svarbius sprendimus. Jų šeštasis jausmas stiprus, bet noras viską paleisti savieigai neretai tampa didelių finansinių nuostolių priežastimi.

Ožiaragis

Ožiaragiai dažnai kenčia nuo vienatvės, nes patys yra labai uždari žmonės. Tai viena iš priežasčių, kodėl jiems nesiseka. Nėra tokių Ožiaragių, kurie atsivertų žmonėms ir už gera atsilygintų geru. Jiems atrodo, kad visi jiems ką nors skolingi. Dar juos dažnai ištinka kūrybinė krizė, didelio nepasitikėjimo savimi periodai ir tiesiog užsitęsusios depresijos, apie kurias jie stengiasi nekalbėti, kad neatrodytų silpni ir bejėgiai. Tai didžiausia jų problema.

Vandenis

Vandeniai kenčia nuo nemokėjimo gyventi ir pavydo. Pavydas ir pyktis – du nuolatiniai svečiai jų sąmonėje. Jeigu nieko su tuo nedarys, Vandenių gyvenimas virs nesustabdomu noru būti geresniais už visus aplinkinius. Vandeniams labai sunku atsikratyti minties, kad jie nepakankamai sėkmingi ir tai yra pagrindinė jų problema bei nemalonumų šaltinis.

Žuvys

Žuvys nuolat vėluoja: į darbą, į pasimatymą, su svarbių projektų užbaigimo terminais. Dėl to jos nuolat susiduria su nemalonumais visose gyvenimo srityse. Atsikratyti problemų padės atidumas, punktualumas ir organizuotumas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.